Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim 29 atvairīti metieni un zaudējums papildlaikā, Bukarts WHL pusfinālā

Gudļevskim 29 atvairīti metieni un zaudējums papildlaikā, Bukarts WHL pusfinālā
Kristers Gudļevskis
Foto: BoltProspects

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta pirmspēdējā spēlē aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kristera Gudļevska Sirakūzas "Crunch", bet Rietumu hokeja līgā (WHL) pusfinālu sasniedza Riharda Bukarta pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings".

Sirakūzas "Crunch" savā laukumā ar 4:5 papildlaikā atzina Adirondekas "Phantoms" pārākumu, bet Kristers Gudļevskis atvairīja 29 no 34 metieniem. Šajā sezonā 22 gadus vecais latviešu vārtsargs 46 mačos vidēji spēlē ir ielaidis 2,81 vārtus, atvairot 90,0% pretinieku metienu. Sirakūzas komanda, kas jau ir garantējusi dalību play-off, ar 92 punktiem 75 spēlēs ieņem piekto vietu AHL Austrumu konferences kopvērtējumā. Pēdējo regulārā čempionāta maču "Crunch", kas ir zaudējis deviņās no pēdējām desmit spēlēm, aizvadīs naktī uz svētdienu.

ECHL izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijas otrajā mačā Ontārio "Reign" bez Ralfa Freiberga sastāvā savā laukumā ar 4:1 pieveica Vitālija Pavlova Kolorādo "Eagles", sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1. Pavlovs šajā mačā izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem.

Tikmēr Tulsas "Oilers" bez Ričarda Birziņa savā laukumā ar 5:1 pārspēja Allenas "Americans", sērijā samazinot rezultāta starpību līdz 1-2.

Rietumu hokeja līgā (WHL) izslēgšanas spēļu pusfinālu sasniedzis Riharda Bukarta pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings", kas pagājušajā naktī ar 3:2 papildlaikā pieveica Redžīnas "Pats", sērijā triumfējot ar 4-1. Bukarts šajā spēlē nepiedalījās. Pusfināla sērijā "Wheat Kings" pretinieki būs Kalgari "Hitmen" hokejisti.

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com
whl.ca

  -1 [+] [-]

, 2015-04-18 09:51, pirms 9 gadiem
Gudļevskim no 90, 2% cipars atkal noslīdējis un vēl zāģis

  +1 [+] [-]

, 2015-04-18 10:21, pirms 9 gadiem
Sirakūzai pēdējās 10-15 spēles galīgs čau ... bija viens brīdis, kad Gudis 5-6 spēlēs bija ielaidis varbūt 7 ripas, tad viņi visiem kāsa ar 0:1 un 1:2 , tagad zāģi ar 3:4 un vēl lielākiem rezultātiem! nu nezinu, moš saņemsies uz Play Off, drīz jau redzēsim! Viens ir skaidrs - Gudim būs jāstāv ļoooti pārliecinoši!

  -1 [+] [-]

, 2015-04-18 10:28, pirms 9 gadiem
Ronalds Kenins Score His First NHL Play Off Goal!!: https://youtu.be/SNPmHQcT2Fo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja