Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Baltkrievi pārbaudes mačā pieveic Šveici, Somija izrauj uzvaru pār Vāciju

Baltkrievi pārbaudes mačā pieveic Šveici, Somija izrauj uzvaru pār Vāciju
Šveice pret Baltkrieviju
Foto: Belarushockey.com

Izlasēm gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, aizvadītas trīs pārbaudes spēles. Baltkrievija pēcspēles metienos pieveica Šveici, bet Somija tikai pēdējā pamatlaika minūtē izrāva uzvaru pār Vāciju.

Gaidāmā pasaules čempionāta hokejā rīkotāja Baltkrievija šodien uzņēma pašreizējo pasaules vicečempioni Šveici. Vadībā pirmā izvirzījās Baltkrievija, bet pēc trim minūtēm 22 gadus vecais Inti Pestoni rezultātu izlīdzināja. Tie tā arī palika divi vienīgie vārti pamatlaikā un papildlaikā, bet pēcspēles metienos neviens no šveiciešiem nebija precīzs, kamēr Aleksejs Kaļužņijs no Minskas „Dinamo” realizēja bullīti un izrāva baltkrievu uzvaru 2:1.

Šī bija Baltkrievijas pirmā uzvara gatavošanās posmā, jo vēl tikai vakar Šveice to sakāva ar 5:2, bet pirms tam baltkrievi pamanījās zaudēt arī norvēģiem un poļiem.

Intrigas pilna izvērtās arī Somijas un Vācijas draudzības spēle. Gandrīz visu trešo periodu rezultāts bija 2:2, taču 39 sekundes pirms pamatlaika izskaņas aizsargs Tomi Taimi guva uzvaras vārtus (3:2). Jāatgādina, ka Latvija pasaules čempionātā spēlēs vienā grupā ar visām četrām iepriekš minētajām izlasēm – Šveici, Baltkrieviju, Vāciju un Somiju.

Savukārt Zviedrija ar 6:2 pieveica Dāniju. Pirmā vadībā gan izvirzījās Dānija, taču sekoja divi Andreasa Turesona („Brynas”) vārtu guvumi. Spēles turpinājumā zviedri iemeta vēl četrus vārtus un droši novadīja maču līdz uzvarai.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-18 22:59, pirms 10 gadiem
mnbvcx rakstīja: vajag uzrakstīt arī par u18 elites cempionātu kur slovāki ar 4-1 piesmēja vāciju, un čehi ar 9 - 2 izvaroja dāniju
pats laikam esi bijis piesmiets un izvarots, ja atlaujies sadus vardus lietot attieciba uz sportu........
, 2014-04-18 23:01, pirms 10 gadiem
Ha-ha rakstīja: pats laikam esi bijis piesmiets un izvarots, ja atlaujies sadus vardus lietot attieciba uz sportu........
tā ir viņa ikdiena...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-18 23:25, pirms 10 gadiem
Baltkrievi zaudēja poļiem ?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-19 07:36, pirms 10 gadiem
Baltkrievi tāda nesaprotama komanda - var zaudēt jebkuram, bet var arī vinnēt spēcīgas pretiniekus
, 2014-04-19 09:20, pirms 10 gadiem
jureks rakstīja: Baltkrievi zaudēja poļiem ?!
ne jau viņu 1. izlase - viņiem bija arī 2. izlase (patiesībā apmēram U22 izlase) - tā arī zaudēja poļiem
Rihards Bernhards (Nr. 97) cīņā Rīgas "Mogo"/LSPA vārtu priekšā. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
12

Rīdziniekiem neieskaita vārtus, "Zemgale" panāk finālsērijas atgriešanos Jelgavā

Latvijas atklāto hokeja meistarsacīkšu finālsērijas otrajā kaujā Jelgavas "Zemgale"/LBTU savā laukumā ar 1:0 pieveica Rīgas "Mogo"/LSPA, reabilitējoties par klupienu aizvakar.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana