Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: DEIMONS,D

Ziemeļamerikā iestrēguši Latvijas izlases hokejisti Daugaviņš un Štāls!

Pašlaik Ziemeļamerikas lidostās "iestrēguši" Latvijas hokeja izlases kandidāti Kaspars Daugaviņš un Juris Štāls, aģentūrai LETA pastāstīja izlases ģenerālmenedžeris un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Māris Baldonieks.

Pašlaik Ziemeļamerikas lidostās "iestrēguši" Latvijas hokeja izlases kandidāti Kaspars Daugaviņš un Juris Štāls, aģentūrai LETA pastāstīja izlases ģenerālmenedžeris un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Māris Baldonieks.

"Kā jau visā pasaulē, arī viņi nekur netiek, tāpēc nav paredzams, kad abi varētu atgriezties Eiropā," atzina Baldonieks. "Situācija ir sarežģīta, bet neko nevaram ietekmēt. Jāseko līdzi, kas notiek."

Tikmēr vēl viens Latvijas hokejists Arvīds Reķis, kuram piektdien noslēdzās sezona Vācijas čempionātā, izlasei pievienosies divdesmitajos datumos.

Savukārt cits sezonu Vācijā aizvadījušais hokejists Herberts Vasiļjevs Rīgā ieradās tieši pirms daudzo lidostu slēgšanas.

Pašlaik Latvijas izlases kandidātiem pievienojušies aizsargi Māris Jass un Maksims Širokovs, kuri aizvadītajā sezonā spēlēja vienā aizsargu pārī Slovākijas klubā "Nitra". Kaut arī viņi nebija sākotnējā kandidātu sarakstā, paredzams, ka aizsargi tiks pārbaudīti pirmajās Latvijas izlases pārbaudes spēlēs ar Franciju.

Baldonieku gan pašlaik visvairāk uztrauc vai spēles ar Franciju šo pašu aviosatiksmes problēmu dēļ vispār varēs notikt. "Francijas izlasei Rīgā paredzēts ierasties otrdien. Cerams, ka viss būs kārtībā."

Baldonieks pagaidām atteicās prognozēt vai spēlēs ar Franciju varēs piedalīties kāds no izlases treneriem Oļegs Znaroks vai Harijs Vītoliņš, kuru pārstāvētā Balašihas MVD komanda pašlaik cīnās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences finālā.

Kā ziņots, Latvijas izlase pārbaudes spēles ar Francijas valstsvienību plāno aizvadīt 21. un 22.aprīlī "Arēnā Rīga".

Znaroks un Vītoliņš izstrādājuši treniņu plānu izlasei, kas nodoti darbam vārtsargu trenera Mihaila Vasiļonoka, izlases ģenerālmenedžera Māra Baldonieka un vispārējās fiziskās sagatavotības trenera Viļņa Kluča vadībā.

Pēc spēlēm ar Franciju Latvijas izlasei atliks vēl četras pārbaudes spēles - 29. un 30.aprīlī savā laukumā ar Baltkrieviju, bet 2. un 3.maijā izbraukumā ar Slovākiju.

Pasaules čempionātā, kas no 7. līdz 23.maijam risināsies Vācijā, Latvijas izlase spēlēs B apakšgrupā kopā ar Kanādas, Šveices un Itālijas valstsvienībām. Pirmo maču Latvija aizvadīs 8.maijā, tiekoties ar Šveices komandu.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-18 10:35, pirms 14 gadiem
Tagat jādomā jaunas tehnoloģijas lidmašīnām,kas ļauti lidot šādos apstakļos.
, 2010-04-18 11:31, pirms 14 gadiem
Tāds viens mazs vulkāns var pasauli atkal iedzīt atpakaļ leduslaikmetā, ja labi grib.
, 2010-04-18 12:08, pirms 14 gadiem
Kā jums liekas kāpēc ir tāds termīns "Tumšie viduslaiki"?
Šitāda vulkāna izvirduma dēļ Eiropa 3 gadus palika bez saules gaismas, līdz ar to augi nevar augt un cilvēki mira bada nāvē!!!
, 2010-04-18 12:47, pirms 14 gadiem
Pa Eiropu jau vēl var ar vilcieniem un auto pārvietoties, bet no Amerikas ar kuģi braukt, kā senos laikos...
njā...
, 2010-04-18 14:41, pirms 14 gadiem
Luix rakstīja: Pa Eiropu jau vēl var ar vilcieniem un auto pārvietoties, bet no Amerikas ar kuģi braukt, kā senos laikos...
njā...
Mūsdienas tie būs luksus klases,būs vismaz,ko darī uz viņiem kamēr brauc.
, 2010-04-18 15:47, pirms 14 gadiem
Cerams cempionaata laikaa nebuus vulkaanu izvirdumi...
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
1

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.