Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vai Dinamo iekļūs play-off?

Vai Dinamo iekļūs play-off?
Foto:Raimonds Volonts/ Rīgas Dinamo

Pašmāju klubs Rīgas "Dinamo", esot vēl drūmākā situācijā iekļūt izslēgšanas spēlē, sākusi uzvaru sēriju. Rīdzinieki pēdējās trīs spēlēs uzvarēja Jokerit un Minksu, taču piekāpās Bratislavas Slovan izbraukuma spēlē.

Dinamo Rīga patreiz atrodas devītajā vietā, atpaliekot ar trīs punktiem no Vityaz kluba, kas pēdējās piecās spēlēs piedzīvoja zaudējumus, kas piekāpās Jekaterinburgai, Admiral, Sočiem, Magņitagorskai un Lokomotīvei.

Taču Rīdzinieki turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlei, kas atpaliek par trīs punktiem no Vityaz komandas. Protams, ja komanda no Podoļskas turpinās savu izgāšanos sēriju, tad Dinamo patreiz ir reālas iespējas iekļūt kārotāja astotniekā un cīnīsies pirmajā kārta ar Maskavas "CSKA" klubu.

Runājot par to, katram mums ir savi viedokļi, kas un kā. Būs, vai tomēr nebūs!? Rīgai nākamās spēles skeptiski runājot ir tīri ņemamas spēles, pēdējā (Ja vien neiekļūstam play-off) mājas spēle pret Bratislavas Slovan komandu, kas jau oficiāli zaudējuši iespēju tikt astotniekā un pret Artūra Kulda pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ", kurai arī patreiz ir tādas pašas problēmas.

Bet runājot sīkāk par mūsu pēdējiem pretiniekiem, Bratislavas Slovan pēdējās spēlēs ir izcīnījusi trīs uzvaras un piekāpās tikai divreiz. Tikmēr Čerepoveca izdevies uzvarēt tikpat daudz, jebšu trīs uzvaras un divas reizes piekāpās. Maskavas CSKA līdz šim brīdim dominē visās pēdējās piecās spēles.

     [+] [-]

, 2019-02-18 02:36, pirms 5 gadiem
Vai vajag.Labāk lai atvelk elpu un gatavojas PČ.

     [+] [-]

, 2019-02-18 08:35, pirms 5 gadiem
Ja iekļūs, noskūšos uz liseni

     [+] [-]

, 2019-02-24 11:04, pirms 5 gadiem
Joprojām ir iespēja!!

Jācer, ka Vityaz komandas vadība pieņems lēmumu izstāties no KHL, un tad viņu vietu play-offosvarēs ieņemt Dinamo!