Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

LAČ: "Ozolnieki" otro reizi sezonā uzveic "SMScredit.lv"

LAČ: "Ozolnieki" otro reizi sezonā uzveic "SMScredit.lv"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Otro uzvaru trīs tikšanās reizēs ar "SMScredit.lv" šajā sezonā svētdien izcīnīja Latvijas atklātā hokeja čempionāta (LAČ) līdervienība "Ozolnieki-Monarch", šoreiz pārspējot rīdziniekus ar rezultātu 3:0. Savukārt "Liepājas Metalurgs 2" jau ceturto reizi sezonā apspēlēja DHK "Latgale" vienību - 5:3.

Inbox.LV ledus hallē "Ozolnieki' vadibā izvirzījās jau piektajā spēles minūtē, kad vārtus guva Kārlis Kalvītis. Pēc nepilnām 20 minūtēm, otrās trešdaļas ievadā Mihails Bogdanovs dubultoja mājinieku pārsvaru (2:0) pēc tam, kad Oļegs Sorokins par grūšanu apmalē bija devies divu minūšu piespiedu atpūtā un atstājis "SMScredit.lv" četratā. Arī viesiem bija pietiekami daudz iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču tās visas palika neizmantotas. Minūti un 13 sekundes pirms beigām Edvīns Silavnieks atstāja viesu vārtus, lai dotu vietu sestajam laukuma spēlētājam, taču tas nelīdzēja. Gluži otrādi - Ēriks Bisenieks nepilnu pusminūti līdz beigām pielika punktu mačam, raidot ripu tukšajos viesu vārtos - 3:0.

Citā spēlē Daugavpilī vietējā "Latgale" jau pirmajā trešdaļā nonāca iedzinējos pret "Liepājas Metalurgu 2" ar trim vārtiem (0:3), bet otrās trešdaļas vidū rezultāts kļuva jau 4:0 par labu liepājniekiem. Pēdējās trešdaļas ceturtajā minūtrē Martjušovs vienus vārtus atguva, taču Ārinieks 50. minūtē atjaunoja četru vārtu starpību (5:1). Pēdējās astoņās minūtēs mājinieki uzsāka pakaļdzīšanos, taču vairāk par diviem vārtiem pievienot savas komandas rēķinam nespēja. Līdz ar to ar rezultātu 5:3 uzvaru svinēja kurzemnieki. Visi četri līdzšinējie abu komandu mači noslēgušies ar "metalurgu" panākumiem.

Turnīra tabulā līderes gods joprojām "Ozolnieki-Monarch" vienībai, kas sakrājusi 55 punktus un tuvāko sekotāju "Liepājas Metalurgu 2" apsteidz par 11 punktiem. "SMScredit.lv" ar 40 punktiem ir trešā, bet "Latgalei" 23 punkti un sestā pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-17 22:47, pirms 12 gadiem
Volčaras nu riktīgi dzīvnieki!!! Atstāja kredītorus "suharā"! Volx! Ko ta Kreditori tādi švaki šoreiz bija...? Iepriekšējais mačs šo abu "Latvijas milžu" izpildijumā jau bija pat ļoti aizraujošs!
, 2011-12-17 22:59, pirms 12 gadiem
Neesmu īsti lietas kursā, moš kāds var palīdzēt ar info - kā īsti tur ir ar "Metalurgs" komandām, atkal varēs visu pamatsastāvu pieteikt uz LV čempi vai nē? Itkā kautko pa ausu galam tiku dzirdējis, ka šogad vairs tik traku ņirgāšanos par vietējo čempionātu itkā nedrīkstēs taisīt, bet cik tur tā taisnība man nav ne mazākās nojausmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-18 05:52, pirms 12 gadiem
Šoreiz duelis Piņķos bija reti garlaicīgs. SMS spēlēja ļoti haotiski, neko nespēja izdarīt arī vairākumos.
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
1

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.