Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Nottingham Panthers" bez Golovkova sasniedz Kontinentālā kausa finālu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Nottingham Panthers" bez Golovkova sasniedz Kontinentālā kausa finālu
"Nottingham Panthers" hokejistu prieki. Foto: panthers.co.uk

Nespēlējot traumu ārstējošajam Georgam Golovkovam, viņa pārstāvētā "Nottingham Panthers" komanda svētdien sasniedza IIHF Kontinentālā kausa finālturnīru, kurā sacentīsies janvārī.

Dānijā notikušajā trešās kārtas E apakšgrupas turnīrā Notingemas vienība vispirms ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) apspēlēja Francijas komandu Gothiques d'Amiens", kam sestdien sekoja zaudējums 2:3 (1:1, 0:2, 1:1) pret Ungārijas vienību "Ferencvárosi TC", bet izšķirošajā mačā svētdien briti ar 4:2 (1:0, 3:1, 0:1) pārspēja vietējo "SønderjyskE" komandu.

Līdz ar to pēc apļa turnīra tieši Notingema ar sešiem punktiem izcīnīja uzvaru. Tāpat sešus punktus izcīnīja "SønderjyskE", kas arī spēlēs finālturnīrā, bet abas pārējās vienības guva pa trim punktiem.

Ļoti dramatiska cīņa notika F apakšgrupā, kas sacensības aizvadīja Polijā. Šeit noslēgumā trīs komandas izcīnīja pa pieciem punktiem - finālturnīram kvalificējās "Neman Grodno" no Baltkrievijas un "Cracovia Krakow" no Polijas, kamēr Ukrainas vienība "Donbass" ar šādu pat attiecību palika trešā. Savukārt ar trim punktiem sacensības noslēdza Beibarys Atyrau no Kazahstānas. Pēdējā spēlē "Donbass" cīnījās ar "Cracovia" un piedzīvoja neveiksmi bullīšos ar 1:2, paliekot bez dalības finālturnīrā.

Sacensību fināls gaidāms no 10. līdz 12. janvārim un to uzņems kāda no finālturnīra dalībniecēm. Golovkovs kājas traumas dēļ nevarēs spēlēt vēl pāris nedēļas un nav zināms vai viņš spēs piedalīties finālturnīrā.