Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

HASC nākamsezon spēlēs Tukumā

HASC nākamsezon spēlēs Tukumā
Jūrmalas HASC
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Latvijas čempionāta vienība Jūrmalas HASC gatavojoties jaunajai sezonai šodien Tukumā aizvadījusi pirmo ledus treniņu. Tukuma ledus hallē komanda aizvadīs visu nākamo sezonu, un, visticamāk, jau tuvākajā laikā tiks oficiāli pārdēvēta par Tukuma HASC, portālam Sportacentrs.com apstiprināja komandas pārstāvji.

Atgādināsim, ka pagājušosezon Jūrmalas HASC vienība spēlēja uz dabīgā seguma Majoru ledus hallē. Tiesa, sezonas ievadā, kamēr ledus Majoros vēl nebija uzliets, gan treniņus, gan mājas spēles HASC aizvadīja Inbox.lv ledus hallē.

Jau ilgāku laiku bija zināms, ka komandu neturpinās vadīt Valērijs Kuļibaba, kurš kļuvis par MHL B divīzijas komandas Ņižņijtagilas "Junior-Sputnik" galveno treneri. Pašlaik tiek kārtotas pēdējās formalitātes, pirms jaunā trenera apstiprināšanas. Tas būs somu speciālists, kurš jau šodien vadīja HASC pirmo treniņu.

Pagājušo Latvijas čempionāta regulāro sezonu Jūrmalas HASC noslēdza pēdējā, septītajā vietā, sezonas gaitā izcīnot vien trīs uzvaras. Redzamākie komandas līderi, Edgars Lipsbergs un veterāns Eduards Ivanovs, šovasar pievienojušies "HK MOGO" rindām.


, 2015-08-17 16:26, pirms 9 gadiem
Izskatās, ka Jūrmalas dome (Majoru ledus laukuma īpašnieks) iestājusies pozā un tāpēc Virslīgas komandas pilsētā nebūs. Žēl, ka dēļ vietējā līmeņa intrigām tiek pazaudēts Virslīgas hokejs Jūrmalā.
, 2015-08-17 16:28, pirms 9 gadiem
Nu jā, Virslīga Tukumā ir labi, bet arī Jūrmalā vajag komandu.
, 2015-08-17 16:32, pirms 9 gadiem
LAČ līmenis aug somu speciālists treneris. J.Štāls, M.Cipulis nāk klāt +Liepājai iespaidīgs sastāvs būs vērts pasekot līdzi LAČ! laikam Kira naudu no savas kabatas iedevis jo diezin vai LAČ atrastu tādus sponsorus, kas dotu naudu tam pašam Štālam kura līguma summa ir iespaidīga priekš LAČ!
, 2015-08-17 16:34, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Izskatās, ka Jūrmalas dome (Majoru ledus laukuma īpašnieks) iestājusies pozā un tāpēc Virslīgas komandas pilsētā nebūs. Žēl, ka dēļ vietējā līmeņa intrigām tiek pazaudēts Virslīgas hokejs Jūrmalā.
Jūrmalā baskets lēnām sāk palikt populārāks, rudenī atvērs jauno zāli, tā kā tā. Arī valsts prezidentam, izskatās, ka baskets patīk labāk par citiem sporta veidiem. Ir jānosaka kaut kādas prioritātes.
, 2015-08-17 16:36, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Ir jānosaka kaut kādas prioritātes.
Stāsts jau ir tikai par ledus laukumu, neko vairāk. Tajā tāpat nekādi citi puslīdz augsta līmeņa mači nenotiek.
, 2015-08-17 16:36, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Jūrmalā baskets lēnām sāk palikt populārāks, rudenī atvērs jauno zāli, tā kā tā. Arī valsts prezidentam, izskatās, ka baskets patīk labāk par citiem sporta veidiem. Ir jānosaka kaut kādas prioritātes.
nu Prezidenta kungam maza teikšana pie sporta ja vispār kāda ir
, 2015-08-17 16:37, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Stāsts jau ir tikai par ledus laukumu, neko vairāk. Tajā tāpat nekādi citi puslīdz augsta līmeņa mači nenotiek.
nu jā Majoru hallē notiek EHL mači lielākoties halle nav visai laba līmeņa
, 2015-08-17 16:37, pirms 9 gadiem
Krokodils rakstīja: Jūrmalā baskets lēnām sāk palikt populārāks, rudenī atvērs jauno zāli, tā kā tā. Arī valsts prezidentam, izskatās, ka baskets patīk labāk par citiem sporta veidiem. Ir jānosaka kaut kādas prioritātes.
Stratēģiskas prioritātes ir jānosaka pirms infrastruktūras būvniecības. Ok, nav virslīgas komandas, iztiksim. Bet kas ar to halli notiks? Jauna būve, kurai jau sen pil jumts un ir bažas par tehnisko stāvokli. Nu wtf? Ir jāprot saimniekot, lai tik ātri objektu nolaistu.
, 2015-08-17 16:55, pirms 9 gadiem
Jūrmalas dome ar trusi priekšgalā un Kausenieci pakaļgalā noraka
virslīgu Jūrmalā. Kas nedod otkatu - tie nav draugi šitajiem.
, 2015-08-17 17:18, pirms 9 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: LAČ līmenis aug somu speciālists treneris. J.Štāls, M.Cipulis nāk klāt +Liepājai iespaidīgs sastāvs būs vērts pasekot līdzi LAČ! laikam Kira naudu no savas kabatas iedevis jo diezin vai LAČ atrastu tādus sponsorus, kas dotu naudu tam pašam Štālam kura līguma summa ir iespaidīga priekš LAČ!
Cipulis kur spēlēs?
, 2015-08-17 17:25, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Cipulis kur spēlēs?
Liepājā viņš tuvu divvirziena līgumam ar dinamo, bet nu tas nav oficiāli vēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-17 18:59, pirms 9 gadiem
Tukumam 2 klubi? Virslīgā un 1.līgā?
, 2015-08-18 01:31, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: Tukumam 2 klubi? Virslīgā un 1.līgā?
Jau iepriekšējā sezonā virkne spēlētāju brīžiem spēlēja abās komandās - gan Jūrmalas HASC Virslīgā, gan Tukumā 1. līgā.
Tagad abas komandas spēlēs vienā hallē.
Rihards Bukarts. Foto: Guntis Lazdāns
8

Rihardam Bukartam divas izšķirošās ripas, Latvija atspēlējas un pieveic Ukrainu

Latvijas klubu hokeja izlase šovakar "Daugavas" Ledus hallē atspēlējās un ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Ukrainas valstsvienību.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
4

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.