Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: DeeR

PowerPlay Manager - tāds hokejs, kādu Tu vēlies.

PowerPlay Manager - tāds hokejs, kādu Tu vēlies.
PowerPlay Manager

Nesaudzīgi spēka paņēmieni, zibensātrs slidojums, spēlētāji ar slepkavas instinktiem un teicama vārtsargu spēle. Tas ir tas, kas padara šo ātrāko sporta veidu par vienu no populārākajiem visā pasaulē.

Hokejs, tas ir sporta veids, kurā vari gūt atvēsinājumu ne tikai no aukstuma, kas nāk no ledus laukuma. POWERPLAY MANAGER to pasniedz jums jauna tiešsaistes menedžera formā. Kā savas komandas menedžeris, Tu vari ietekmēt gandrīz visu, kas padara hokeja spēli par to, kas tā ir. Iejūties galvenā trenera, ekonomista, vai komandas izlūka lomā. Ir iespēja iejusties arī skatītāja lomā, pateicoties spēļu tiešraidēm, un sekot savas komandas cīņām. Tāpēc, ja vēlies izmēģināt kā ir būt par hokeja organizācijas vadītāju, izlemt, kurus spēlētājus piesaistīt komandai, lai pastiprinātu tās sastāvu nākamajai sezonai, vai sastādīt pamatsastāva maiņas un spēles taktiku, nevilcinies un piesakies hokejam. POWERPLAY MANAGER ir tiešsaistes sporta menedžmenta spēļu kolekcija, un tās pirmais sporta veids – hokejs, jau ir pieejams spēlēšanai tā pilnajā versijā.
Pievienojies strauji augošajai latviešu kopienai, lai Latvijas un hokeja vārds izskan visā pasaulē! powerplaymanager.com


, 2009-08-17 19:02, pirms 15 gadiem
nu nespēlēs neviens to sūdu
, 2009-08-17 19:12, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: nu nespēlēs neviens to sūdu
Tieši tā.
Slēpts komentārs: DeeR
, 2009-08-17 19:27, pirms 15 gadiem
DeeR protams ka tu taa teiksi kaa nekaa esi kapteinis Latvijaa .. Un jums neapniik sheit spamot ? cik ta var spamot esportaa .. triis cilveeki ik palaikam ieliek reklaamu pa PPM juus driizaak atbaidat nekaa piesaistat ..

PS: shitaa speele tiesham ir laba
, 2009-08-17 19:35, pirms 15 gadiem
Piedod, bet neuzskatu, ka šis būtu spams. Šis ir neuzbāzīgs ieraksts forumā, uz kura jebkurš lietotājs VAR neuzklikšķināt.

P.S. Paldies, ka vismaz Tu uzskati, ka šis nav "sūds"
, 2009-08-17 19:39, pirms 15 gadiem
šis pilnīgi un noteikti IR spams... tieši tāpat kā jebkura cita produkta vai interneta adreses nesaskaņota reklāma... un pret šādu topiku autoriem esporta administrācijai būtu jāvēršas ar attiecīgajām sankcijām
, 2009-08-17 20:03, pirms 15 gadiem
es ar speeleeju ppm un shis tieshaam ir interesantaaks par citiem liidziigiem menedzera simulatoriem!
, 2009-08-17 21:51, pirms 15 gadiem
Shad tad kaads pamanaas te kaut ko taadu iemest, turklaat dazhreiz pie rakstiem shaada veida komentaarus.
Menedzheris pats par sevi labs.
, 2009-08-17 22:18, pirms 15 gadiem
nav nekāds sūds ja nevar izlasīt ceļvedī vajadzīgo informāciju veiksmīgaj spēlēšanaj tad paši vainīgi iejiet iztērē milzīgas naudas par krāmiem un brīnās ka nevar neko vinēt un viņiem sūds ja izlasīsi un ievērosi ceļvedī minēto informāciju paliks aizvien labāka un spēcīgāka un neliksies vairs tāds sūds
, 2009-08-17 23:39, pirms 15 gadiem
speele vienkarsi super, speeleju kadu 1.5 meen, galvenais tiesam izlasit celvedi.
, 2009-08-18 01:48, pirms 15 gadiem
nesaku klas šuds bet to ka simulators pats labākais gan nevaru piekrist.Pēc manas pieredzes pats oriģinālākais simulatosrs ar 3 D ir vēljoprojām managerzone.com ko arī sarunā ir atzinuši PPM veidotāji.To ka paspēlēt var ,protams rubī,bet šitā spamot nu nav korekti tauta.UN kā jāsaka labai precei spamu nevajag.Lasi kā gribi.
, 2009-08-18 10:31, pirms 15 gadiem
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA zb šitie spamotāji!!!!!

Tak ja patīk tad spēlējat un liekat pārējiem mieru!
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix

Zvaigznes pirmās Rietumos, Kučerovs pievienojas leģendām, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
3

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.