Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Mareks Radevičs

Dinamo Rīga, 1. nodaļa "Leģionāri", Matt Ellisons.

Dinamo Rīga, 1. nodaļa "Leģionāri", Matt Ellisons.
Metts Ellisons Minskas Dinamo rindās.

Grāmatas pirmā nodaļa "Lēģionāri". Otrās lappuses daļa: Metts Ellisons. Stāsts par Rīgas Dinamo leģionāru pavadot 10. sezonas KHL, kādās komandās un cik punktus kopā nopelnot!

Mets Ellisons, Rīgā bija viens no iemīļotākajiem leģionāriem mūsu pašmāju kluba sastāvā. Bet šis iecienītais kanādietis, Dinamo pavadīja tikai vienu sezonu un guva trīsdesmit septiņus punktus, gūstot piecpadsmit vārtus un piespēlējot vien divdesmit divas reizes.
Ellisons Kontinentālajā hokeja līgā, pavada vel šo baltu dienu. Līdz ar to kanādietis “KHL”, pavada jau visas desmit sezonas vakardien, jeb pēc šīs raksta tapšanas 2018. gadā 16. martā, guva savus 400. vārtus savas karjeras laikā izslēgšanas spēlēs, pārstāvot Magņitagorskas Metallurg komandu. Tur viņš arī pavada savu pirmo sezonu. Tā teikt ,sezonas laikā Ellisons iekrāja četrdesmit piecus punktus, iemetot divdesmit vārtus un asistējot divdesmit piecas reizes.
Trīs sezonas Mets pavadīija Minskas Dinamo. 2014. gada sezonā, 2015. gadā un 2016. gadā. Pirmo sezinu Minskā pavadot, viņš iekrāja piecdesmit septiņus punktus, otrajā sezonā četrdesmit deviņus punktus un trešajā sezonā četrdesmit deviņus. Šīs sezonas laikā viņš guva sešdesmit sešus vārtus un iekrāja deviņdesmit piecas rezultatīvas piespēles, kopā viņš guva simtu sešdesmit vienu punktus, pavadot laikus Minskā.
Pirms viņš nokļuva Minska, spēlēja Medveščak Zagrebas rindās, trīsdesmit astoņās spēlēs viņš sakrāja piecpadsmit punktus, gūstot astoņus vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles. Arī iepriekš pirms NLA viņš pārcēlās uz pāris spēlēm, spēlēja “KHL”, Ņižnijnovgorodas Torpedo. Šī bija komanda, pēc Rīgas Dinamo. Tajā viņš arī pavadīja trīs sezonas, simtu vienpadsmit spēlēs viņš iekrāja astoņdesmit septiņus punktus, gūstot trīsdesmit četrus vārtus un 56 rezultatīvas piespēles.


Eduards Tralmaks. Foto: LHF

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.