Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Merzļikinam uzvara bullīšos, Lipsbergam un Mickevičam 1+1

Merzļikinam uzvara bullīšos, Lipsbergam un Mickevičam 1+1
Artūrs Mickevičs
Foto: Ligue Magnus

Elvis Merzļikins ar jaunu galveno treneri izcīnīja uzvaru pēcspēles metienos, bet komandas zaudējumā negatīvi bija Mārtiņš Cipulis un Gatis Gricinskis. Latviešu pārstāvētie klubi Francijā izcīnīja uzvaras, Andra Džeriņa un Roberta Jekimova komandas sagrāva pretiniekus, bet abi hokejisti laukumā rādīja pieticīgu sniegumu.

Šveices komanda "Lugano" ar jaunieceltu galveno treneri pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ženēvas "Servette" vienību ar 3:2. Elvis Merzļikins atvairīja 25 no 27 sāncenšu metieniem, pēcspēles metienu sērijā vārtsargs kapitulēja vienu reizi.

Čehijā rezultatīvu spēli aizvadīja Andra Džeriņa pārstāvētā Hradeckrāloves "Mountfield" vienība, kura pārspēja KLH "Chomutov" ar 9:3. Džeriņš spēlēja pirmās maiņas centrā, laukumā pavadīja 17 minūtes un 14 sekundes, izdarīja vienu metienu, uzvarēja 14 no 22 iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2. Šosezon 28 spēlēs centra uzbrucējs ir sakrājis 17 punktus (10+7).

Mārtiņa Cipuļa un Gata Gricinska pārstāvētā komanda EHC "Lustenau", Alpu hokeja līgā piedzīvoja zaudējumu tabulā zemākesošajai vienībai "Zell am See" ar 3:4. Latviešu hokejisti spēli aizvadīja pirmajā uzbrucēju trijniekā, abi spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2, Gricinska kontā arī divas soda minūtes.

Pēc vienas spēles izlaišanas Dānijas hokeja laukumos atgriezies Roberts Jekimovs, kura pārstāvētā Herning "Blue Fox" ar 10:2 sagrāva līgas pēdējās vietas īpašnieci "Herlev". Jekimovs spēli aizvadīja trešajā uzbrucēju trijniekā, guva vārtus, atklājot spēles rezultātu, un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Veiksmīgu spēli Francijā aizvadījis cits latviešu tandēms. Mika Lipsberga un Artūra Mickeviča pārstāvētā "Lyon" viesos pārspēja līgas pastarīti "Strasbourg" ar rezultātu 5:2. Lipsberga kontā vieni vārti un viena rezultatīva piespēle, četri metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +3. Mickevičs arī spēli noslēdza ar 1+1, desmit minūšu disciplinārsodu un pozitīvu koeficientu +1. Citā Francijas līgas mačā Laura Bajaruna un Ričarda Birziņa "Nice" vienība pieveica "Epinal" komandu ar rezultātu 5:3. Birziņš nopelnīja divu minūšu noraidījumu un spēli pabeidza ar pozitīvu koeficientu +2, kamēr Bajaruns palika pa nullēm. Aizsargs Kristaps Bazevičs ar pozitīvu lietderības koeficientu +2, palīdzēja Francijas līdervienībai "Gap" ar 3:1 pārspēt pastarīti "Dijon".

Izmatotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
metalligaen.dk
erstebankliga.at
ligue_magnus.stats.pointstreak.com

     [+] [-]

, 2017-01-18 00:34, pirms 7 gadiem
T.Andersonam 1+2 un +3 lietderība savas komandas 6:3 uzvarā NLB līgā.

     [+] [-]

, 2017-01-18 00:50, pirms 7 gadiem
Māris Jass izlaidis pēdējās 2 Amiens spēles Francijas līgā.

Kas ar E.Homjakovu? Šis šogad Ligue Magnus nav spēlējis. Izmests? Viņa šīs sezonas statistika FRA līgā ir briesmīga - 27 spēlēs 1+2 un -11 lietderība...

  +2 [+] [-]

, 2017-01-18 08:28, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: T.Andersonam 1+2 un +3 lietderība savas komandas 6:3 uzvarā NLB līgā.
labs jautājums, kāpēc SC.com autori ignorē mūsējos Šveices NLB (kura ir stiprāka līga par Alpenliga, par kuras leģionāriem aktīvi raksta)?