Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas U20 izlase sausā pieveic Vācijas izlasi!

Latvijas U20 izlase sausā pieveic Vācijas izlasi!
Gustavs Dāvis Grigals
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas U20 izlase Kārļa Ozoliņa vadībā pieveica Vācijas izlasē ižķirošajā spēlē, ar rezultātu 1:0. Vienīgos vārtus Latvijas izlasē guva Renārs Krastenbergs pēc Markusa Komuļa piespēles, tas notika otrajā periodā, jeb 26. minūtē izmantojot skaitlisko vairākumu.

Latvijas izlases vārtos stāvēja Gustavs Dāvis Grigalis kurš šodien nostāvēja spēli sausā un teicami atvairīja fantastiskus metienus, kurus izpildīja Vācijas izlase un teicami spēlējā arī aizsargi kuri pildīja sava trenera pienākumus, kas līdz ar to ļāva uzveikt Vāciešus. Pa divām minūtēm nopelnīja Roberts Kaļķis un Renars Krastenbergs, Vladislavs Nazarovs, kā arī Sandis Smons, Daniels Bērziņš, bet Vācijas izlasē , Marko Pantkowskis, Dominiks Books, Nicolas Strodels, Christophs Kiefersauers, Christophs Vācijas izlasē divas minūtes nopelnīja arī spēles beigās!

     [+] [-]

, 2017-12-16 23:20, pirms 6 gadiem
nu, kāpēc Tu dari ko tik stulbu? Kāpēc??