Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Vācijas klubi grib kompensācijas par Čempionu līgas atcelšanu

Vācijas klubi grib kompensācijas par Čempionu līgas atcelšanu
Ari Sulanders ("ZSC Lions" vārtsargs)
Foto: AFP

Vācijas hokeja klubi izteikuši savu sašutumu par to, ka šosezon netiks aizvadīta Čempionu līga hokejā. Vēl vairāk, Vācijas klubi vēlas saņemt kompensāciju par to, ka turnīrs nenotiks.

Jau iepriekš ziņojām, ka Starptautiskā ledus hokeja federācija (IIHF) nolēma, ka gaidāmajā sezonā tā nerīkos pagājušgad izveidoto Čempionu hokeja līgu, jo viens no sponsoriem, globālās ekonomiskās krīzes rezultātā, lauza iepriekš parakstīto triju gadu līgumu. Atbalstu šai līgai sniedzis pat Gerijs Betmens, kurš uzskata, ka Čempionu līgai Eiropā jābūt.

Sašutumu par Čempionu līgas atcelšanu izteikuši vairāku valstu klubi, bet visvairāk Vācijas. Vācijas hokeja līgas ģenerālmenedžeris Gernots Tripke: "Mūsu dalībkomandas jau sastādīja kalendāru, ņemot vērā Čempionu līgas spēles, arī sagatavoja atbilstošu budžetu. Tagad kopā ar šo klubu vadītājiem un mūsu draugiem visā Eiropā izskatīsim iespēju saņemt likumīgu kompensāciju par turnīra atcelšanu."

Atgādināsim, ka par pagājušās sezonas Čempionu līgas uzvarētājiem kļuva Šveices klubs Cīrihes "Lions", kuri finālā uzveica Kontinentālās Hokeja Līgas (KHL) komandu Magņitogorskas "Metallurg".

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2009-06-16 11:55, pirms 15 gadiem
Ta jau mūsējie arī varētu striļīt kompensācijas,ka vispār netiek uzaicināti!!!
, 2009-06-16 12:00, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Ta jau mūsējie arī varētu striļīt kompensācijas,ka vispār netiek uzaicināti!!!
mūsējiem jau neviens vietu ČL nesolīja. tikai iespēju pacīnīties kvalifikācijas raundā (par ko vēl bija jāmaksā)...
...taču jā - pat holandieši diktam dumpojās, kad uzzināja, ka nevarēs piedalīties ČL kvalifikācijā...
, 2009-06-16 12:01, pirms 15 gadiem
liepajas metalurgs ar esot sashutushi
, 2009-06-16 12:04, pirms 15 gadiem
Domāju gan, ka Betmens atbalsta Čempionu līgu un protams, ka ne-finasiāli. Loģiski, ka Betmena vēlmē ietilpst, lai KHL būtu vismaz kaut kāda konkurence.
, 2009-06-16 12:07, pirms 15 gadiem
Nu doma bij naksohgad atkal riikot, tad shos klubus nakotne vairak neicinat uz čl nākamajos gados, jo redz čl mēgināja sagrabināt naudu, taču šitie viņiem maisa atsākt darbību nākotnē prasot jau tgd maksat kompensaciju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-16 12:17, pirms 15 gadiem
elwisss86 rakstīja: liepajas metalurgs ar esot sashutushi
muļķības - liepājnieku vadība jau sākotnēji pat činkstēja, ka dalība ČL kvalifikācijā prasa parāk lielus līdzekļus no šiem...

LM jau, man šķiet, ir apstiprinājuši dalību KK.
, 2009-06-16 12:29, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: muļķības - liepājnieku vadība jau sākotnēji pat činkstēja, ka dalība ČL kvalifikācijā prasa parāk lielus līdzekļus no šiem...

LM jau, man šķiet, ir apstiprinājuši dalību KK.
tas bij joks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-16 12:42, pirms 15 gadiem
Vispār jau pretenzijas pamatotas, bet nu globālās krīzes laikā visiem pašiem jāsaprot ka var notikt daudz negaidīti pavērsieni un nav ko čīkstēt.
, 2009-06-16 19:59, pirms 15 gadiem
tie vacieshi
, 2009-06-16 19:59, pirms 15 gadiem
meesls rakstīja: tie vacieshi
kas tur smieklīgs? manuprāt, ļoti loģisks solis...
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.