Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kanādas izlasi Minskā vadīs Tipets, zināmi pirmie izlases dalībnieki

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns

Kanādas izlasi Minskā vadīs Tipets, zināmi pirmie izlases dalībnieki
Deivs Tipets

Par Kanādas hokeja izlases galveno treneri pirms gaidāmā pasaules čempionāta Minskā kļuvis Deivs Tipets.

Tipets, kurš ikdienā ir Fīniksas "Coyotes" galvenais treneris, vadīs komandu sagatavošanās posmā un būs tās galvenais treneris pasaules čempionātā Minskā. Trenera korpusā darbosies arī Ņūdžersijas "Devils" galvenais treneris Pīters Debūrs, kā arī Pols Moriss "Jets" un Pols Maklīns "Senators".

Zināmi arī pirmie Kanādas izlases dalībnieki, aizsargi Raiens Ellis (6+21), Ēriks Gudbransons (3+6), kā arī Vašingtonas "Capitals" uzbrucēji Trojs Brūvers (25+18) un Džoels Wards (24+5). Šie četri hokejisti debitēs Kanādas izlasē. Savu dalību pasaules čempionātam apstiprinājuši arī Kails Turris (26+32) "Senators", Kevins Bieksa (4+20) "Canucks" un Deivids Perrons (28+29) "Oilers".

Līdz trešdienai treneru korpusam nepieciešams nokomplektēt komandu gaidāmajam pasaules čempionātam Minskā, kurš no 9. līdz 25. maijam risināsies Minskā.

Izmantotie resursi: Тренер "Финикса" Типпетт возглавит сборную... , Канадские хоккеисты Эллис, Гадбрэнсон, Брауэр и...

     [+] [-]

, 2014-04-16 12:45, pirms 10 gadiem
hmm... iekš TSN (uz kuru atsaucas rsport.ru) vēl šādas ziņas nav. Ir tikai is expected to name Dave Tippett - respektīvi, vēl nav paziņots, ka viņš patiešām būs. Krievi pārsteigušies Paziņots tiks vēlāk šodien (šobrīd Kanādā vēl ir nakts)