Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes turnīrā Polijā panākumus izcīna Kazahstāna un Itālija

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pārbaudes turnīrā Polijā panākumus izcīna Kazahstāna un Itālija
Kazahstāna pret Ungāriju
Foto: shaiba.kz

"Euro Hockey Challenge" turnīrā Polijā savā starpā tiekas četras 2018. gada Pasaules čempionāta 1A divīzijas komandas - mājinieki poļi, Ungārija, Kazahstāna un pagājušajā sezonā no elites divīzijas izkritusī Itālija.

Vakara pirmajā mačā Kazahstāna spēkojās ar Ungārijas valstsvienību, kuru pagājušā gada 1A divīzijas čempionāta ietvaros austrumnieki bija uzveikuši ar 3:1.

Arī šodien laukumā pārāki bija kazahi, kas pēc 40 minūtēm bija vadībā ar 2:0. Trešajā trešdaļā sākās vārtu birums, kuru iesāka maģāri, pietuvojoties līdz 1:2. Tomēr turpinājums nesekoja un Kazahstāna ar minūtes intervālu guva divus vārtus, piecas minūtes līdz mača pamatlaika noslēgumam iegūstot trīs vārtu handikapu - 4:1.

Spēles beigās abas vienības guva vēl pa vieniem vārtiem, Kazahstānai svinot uzvaru ar 5:2. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Romāns Starčenko.

Savukārt vēlajā mačā mājiniece Polija abus vārtus pret Itāliju ielaida jau pirmajā periodā - 53. sekundē precīzs bija Alekss Frajs, kamēr 14. minūtē Itālijas pārsvaru dubultoja Viktors Švaicers (2:0).

Poļi savu vienīgo panākumu guva 49. minūtē, kad Itālijas vārtos ripa nonāca pēc Damjana Kapicas raidījuma (1:2).

Rītdien Itālija spēkosies ar Ungāriju, kamēr Polija uzņems Kazahstānu.