Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tomaš Filippi karjeru turpinās Čehijas ekstralīgā

Tomaš Filippi karjeru turpinās Čehijas ekstralīgā
Magņitogorskas "Metallurg" hokejisti līksmo
Foto: metallurg.ru

Kontinentālās Hokeja Līgas Gagārina kausa ieguvējs un bijušais Magņitagorskas "Metallurg" un Habārovskas "Amur" čehu leģionārs, Tomaš Fillipī karjeru šosezon noslēgs Čehijas ekstralīga klubā Bili Tygri Liberec.

Čehijas izlases uzbrucējs Tomaš Filipī šī gada sezonu uzsāka Kontinentālās Hokeja Līgas klubā Habārovskas "Amur" rindās, taču sezonas sākumā Amur ar Tomašu līgumu pārtrauca. Šajā sezonā Filippī spēlēja vien desmit spēles un guva 4 punktus (2+2).

Magņitagorskas "Metallurg" rindās, Tomaš aizvadīja nepilnas trīs sezonas, jo 2016/17. gada sezonā nospēlējot KHL 25 spēles, viņš arī pārgāja sezonas sākumdaļa uz Bili Tygri Liberec. Tai sezonas laikā Tomaš nospēlēja četras spēles gūstot trīs rezultatīvas piespēles.

Magņitagorskas rindās Tomaš pavadīja kā minēju, trīs nepilnas sezonas. Kopā par 2015/16. gadu un 2016/17. gada sezonu, viņš nospēlēja 118 KHL spēles, gūstot 55 punktus (18+37).

Arī iepriekš Fillipī vairākas sezonas spēlēja Bili Tygri Liberec rindās un savu hokeja gaitu turpat uzsāka, tikai U18 līgā. Tajā viņš nospēlēja pilnas trīs sezonas, pēc tam pārceļoties uz U20 līgu. Kā arī pēc šīm sezonas Tomaš spēlēja QMJHL līgā, divas sezonas pēc kārtas.

Gagārinu Kausu Tomaš Fillipī guva 2015/16. gada sezonā ar Metallurg komandu, kur nospēlējot 23 spēles iekrāja 9 punktus (5+4).

Izmantotie resursi:
https://allhockey.ru/khl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja