Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šovakar "Hokeja diēta" ar Jāni Spruktu – Latvija pret ASV

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra piektā spēle, tiekoties ar ASV izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts.

Pirmajā šī pavasara “Hokeja diētā” piedalījās Rihards Bukarts. Improvizētajā spēlē pret norvēģiem, kas bija Latvijas izlases debijas cīņa turnīrā, tika izcīnīta uzvaru ar rezultātu 4:2. Dienu vēlāk ar Robertu Bukartu priekšgalā Latvijas izlase ar rezultātu 6:3 pieveica Kazahstānas izlasi, bet trešajā čempionāta mačā ar 7:1 sagrāva Itāliju, kapteinim esot Oskaram Cibuļskim. Aizvakar līdera lomu uzņēmās Kaspara Daugaviņš, taču ar to izrādījās par maz – Latvija pēcspēles metienos ar 2:3 atzina somu pārākumu…

“Hokeja diētas” tiešraide norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Jānis Sprukts atcerēsies savas līdzšinējās spēles pasaules čempionātos, raksturos ASV izlases stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar amerikāņiem parasti ģērbtuvēs teikuši treneri. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Jāni Spruktu plkst. 21:00 skaties šeit:


Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
4

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.