Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

IIHF pēta NHL burbulī notiekošo un rēķinās ar lielākiem izdevumiem PČ U20 sakarā

IIHF pēta NHL burbulī notiekošo un rēķinās ar lielākiem izdevumiem PČ U20 sakarā
Renē Fāzels. Foto: TASS/Scanpix

Starptautiskās hokeja federācijas prezidents Renē Fāzels Krievijas medijiem pieļāvis iespēju, ka gada beigās paredzētais pasaules čempionāts U20 izlasēm varētu norisināties bez skatītājiem tribīnēs.

„Esam runājuši ar Kanādas Hokeja federāciju un PČ organizētājiem,” sacīja Renē Fāzels par plānoto PČ U20 elites divīzijā, kura sākums paredzēts 26. decembrī Edmontonā, Kanādā. „Ļoti uzmanīgi vērojam to, kas šobrīd notiek NHL, kur, kā zināms, komandas spēlē Stenlija kausā tā sauktajos burbuļos Toronto un Edmontonā. Apspriežam, vai ir vērts aizvadīt spēles bez skatītājiem. Vajadzīgas vēl 4-5 nedēļas, lai izanalizētu situāciju par pandēmiju Kanādā.”

„Vēl ir arī finansiālais aspekts par pasaules čempionātu,” turpināja Fāzels. „Domāju, ka par turnīra norises finansēm lēmums tiks pieņemts septembrī. Rēķināmies ar lielāku finansiālo ieguldījumu veikšanu, taču parūpējoties par to, lai esam nodrošinājušies veselības pasākumu ziņā, tā kā šobrīd Floridā izdarījusi Nacionālā basketbola asociācija. Taču mums jāturpina skatīties, kas notiek ar pandēmiju Kanādā un kā mainās situācija, un ko mēs varam izdarīt Edmontonā, rēķinoties ar lielākiem izdevumiem.”

PČ U20 izlasēm elites divīzijā piedalīsies desmit valstis. Latvijas izlase spēlēs pirmās divīzijas A grupā, un šī turnīra norises vieta ir Dānija. Savukārt pirmās divīzijas B grupa tiks izspēlēta Tallinā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
11

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
36

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.