Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: LHF preses daļa

Ozolnieki piesaka komandu Virslīgā, Tukums vēl domā

Ozolnieki piesaka komandu Virslīgā, Tukums vēl domā
HK "Ozolnieki/MONARCH" ir nemainīga Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta vērtībā.
Foto: Vladislavs Proškins

Šodien, LHF telpās notika sezonas 2014. gada virslīgas direktorāta sanāksme, kurā tika iezīmēta nākamā Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta 2013./2014. gada sezona.

LHF 13. augustā saņēmusi no HK „Ozolnieki/MONARCH” iepriekšējo pieteikumu dalībai 2014. gada Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā. Savukārt HK „Tukums” no jauna ir izrādījusi interesi un vēlmi startēt jaunajā Virslīgas čempionātā. Kā atzina „Tukuma” pārstāvis Jānis Svitiņš, tad tuvākajā laikā tiks pieņemts lēmums par spēlēšanu Virslīgā.

Šobrīd rakstisku piekrišanu dalībai 78. Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā ir devušas sešas komandas: HK Kurbads, Dinamo/Juniors (pagājušajā sezonā HK Juniors), HK Zemgale/JLSS, HS Rīga/Prizma, HK Daugavpils, Ozolnieki/MONARCH.

Virslīgas direktorā tika nolemts, ja jaunajā Latvijas čempionātā startēs sešas komandas, tad sešos riņķos tiks aizvadītas 30 spēles. Ja Virslīgā piedalīsies septiņas komandas, tad 30 spēles tika aizvadītas piecos riņķos.
Plānots, ka jaunā Virslīgas sezona sāksies 7. septembrī līdz nākamā gada 7. aprīlim pēc LHF valdes apstiprināta kalendāra.

Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta prioritārais mērķis pēdējos gadus ir bijis nemainīgs – pilnveidot hokejistu meistarību, gatavojot rezerves Latvijas hokeja valstsvienībai, akcentējot tieši Latvijas U-20 un U-18 izlašu intereses.


, 2013-08-14 16:41, pirms 11 gadiem
Labi! Citādi bez sava vissenākā dalībnieka LV čempis vairs nebūtu LV čempis, bet kaut kāds Rīgas atklātais čempis! Un tagad vismaz šejienes vecbiedram Volxam arī būs par ko fanot!
, 2013-08-14 16:47, pirms 11 gadiem
SK Rīga ne Pēterburgā, ne LČ nestartēs? Tikai U-20 čempī?
Savā ziņā, varbūt tā pat labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 17:04, pirms 11 gadiem
kapec navar taisit atklato cempi, leisi un igauni varetu vismaz ar savam izlases bazes komandam startet, protams atkal braukasana un izdevumi
, 2013-08-14 17:16, pirms 11 gadiem
Vai kā ceru uz Tukuma komandu.
, 2013-08-14 17:26, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: kapec navar taisit atklato cempi, leisi un igauni varetu vismaz ar savam izlases bazes komandam startet, protams atkal braukasana un izdevumi
Kurš amatieris brauks tās stundas ceļā un kavēs darbu, padomā loģiski. Ja LČ būtu profesionāla līga tad gan varētu ņemt i leišus, i igauņus.
Noteikti ka vajadzēt kādas 40 - 46 spēles. 30 ir krietni par maz, vēl tik garā laika periodā
, 2013-08-14 17:31, pirms 11 gadiem
ezic rakstīja: Vai kā ceru uz Tukuma komandu.
es arī par tukumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 18:29, pirms 11 gadiem
līdz septembrim varbūt Liepāja pārstās smieties, bet arī kaut ko domāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 20:02, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: līdz septembrim varbūt Liepāja pārstās smieties, bet arī kaut ko domāt!
Līdz septembrim šaubos, bet kad vairs savus jaunos puikas nebūs kur likt, tad gan šiem smiekli var aprauties un iespējams, tad šie sapratīs, ka dalība LČ arī ir laba skola tieši junioru vecuma un arī to pāraugušiem kadriem, kuri vēl negrib kārt slidas uz nagliņas, bet iespējams pat grib vēl tikt kādā joberlīgā! Nevajag jau te nez kādas mēmās izmaksas, lai LČ spēlētu.... tālakais ceļš ir uz Daugavpili.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 20:18, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Lai padomā kādu gadiņu kartīgāk.
Medveščakam nav fārma un kur likt sapirktos spēlētājus, jo sastāvs nav no gumijas... vot piezvanīja uz vienīgo līgu Eiropā, kur vēl jaunu blici var nokomplektēt un lietas bīdās.
, 2013-08-14 20:27, pirms 11 gadiem
"Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta prioritārais mērķis pēdējos gadus ir bijis nemainīgs – pilnveidot hokejistu meistarību, gatavojot rezerves Latvijas hokeja valstsvienībai.."
Kā, tad Kira to domā izdarīt ar 30 spēlēm regulārajā sezonā. Pļūtija, ka spēlēšana MHLB un Pēterburgas čempionātā nedod laiku trenēties un mācīties. Bet ar 30 spēlēm, kāda tur izaugsme. Iespējams, ka brīvajā laikā sāks t.s., ahūni trenēties, lai celtu meistarību, tad tas dos rezultātu vai pievērsīsies mācībām un no hokeja aizies.
, 2013-08-14 20:37, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Es par to runaju - nav nopietni! Lūk, Kurbads - klusiņam sev spēlēja Rīgas čempī, veterānos un vairakus gadus kalkulēja un lūdzu - superkome. Pats galvenais bez lielas runāšanas - pieteicās un nosauca kandidātus. Tukumam būs sponsoru meklesans, tad spēlētaji un kas tur sanāks?
Jā, bet izskatās, ka Kurbada sastāvā vairāki pag.sezonas Ozolnieku spēlētāji, un Kurbada sastāvs parādījās pirms info par Ozolnieku dalību...Tad nez vai Kurbada sastāvs būs tāds, kā rakstīts?!
, 2013-08-14 20:42, pirms 11 gadiem
Vēl kaut kad būs Liepāja, Ventspils/Tukums, viena Rīgas komanda (ne puišeļu) un jau ir 8 komandu pasākums 5 apļos, ar PO un lorda Kirova kausu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 21:00, pirms 11 gadiem
TOTO=ManaMaize+3in1Kafijas rakstīja: P.S. kapec Zemgale nav sogad?
Kur nav?
, 2013-08-14 21:05, pirms 11 gadiem
TOTO=ManaMaize+3in1Kafijas rakstīja: Ne jau tas sastavs viniem tik labs tapec ka vini ieprieksejos gadus speleja rigas chempii, bet tapec ka LM sisteema kaput un, SMS kaput+ bija infa ka Ozolnieki kaput. Tatad visiem speletajiem kkur bija jaizklist, un ka zinams LV chempja speletaji koteejas Eiropaa praktiski kaa amatieri, lai kadi stati butu. Tapec visi kas tika pargaja uz vietejam komandam, jo labak te spelet par 300Ls menesi neka niikt par niecigu samaksu joberligas.

P.S. kapec Zemgale nav sogad?
Ir Zemgale!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-14 21:50, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Lai padomā kādu gadiņu kartīgāk.
No otras puses - neiesāks šogad, varbūt neiesāks arī vēlāk. Ja nauda sanāks, jāmēģina!
, 2013-08-14 22:01, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Nekādus Tukumus!
Viņi tak nav Monarhi ar 20 gadu stāžu un pagaidam ir nekas. Tjipa mēs itkā gribam un itka negribam - jābūt nopietnākai pieejai,vot!
Pirms gadiem septiņiem šancēju Tukumā un dzīvoju halles viesnīcā.Tas bija jūnija sākums un tur gāja vietējā čempja izšķirošie mači ,teikšu emociju un cīņas netrūka ,ne uz ledus ,ne tribīnē.Un kā vietējie izteicās ,ka čempī piedalās ļoti daudz komandu.Uzskatu ,ka sen jau laiks tās pašdarbnieku blices pārveidot par pilsētas izlasi ,kura spēlē LAČ ,tas pats Valmierā ,kur pirms gadiem pieciem ,kad pats dzenāju nedaudz ripu spēlēja komandas trijās līgās,domāju izveidot vienu blici LAČ nebūtu problēmu,ja vien būtu finanses un griba.
, 2013-08-14 22:20, pirms 11 gadiem
Nu kas iistaa meistarības kalve 16-17 gadiigiem puikaam speeleet shaadaa virsliigaa, liekas ka zivs galva jau sen kaa sapuvusi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-15 02:34, pirms 11 gadiem
Priex būt no Ožiem Sports šeit vienmēr dominēs
, 2013-08-15 09:20, pirms 11 gadiem
TOTO=ManaMaize+3in1Kafijas rakstīja: Sanak nebus SK riga un prizma 2? Cerams ka sms-niks arii izdomas tomer vel startet. Siem jau nu gan naudas pietiek...
NJu pagājušogad nevarēja no sākuma salasīt pat 6 komandas i Prizma piekrita MHL2 komi lačam .
Tik nesaprotu kāds sakars U-18, U-20 čempja sagatavošanai ar LAČ, ja par neviena Rīga nepiedalās, jo komadās kas pietektas nju šogad jau U spēlētaju jau ļooti maz.
Nju 30spēles ar diezgan jau smieklīgi, bet laikam jau salikt viss pa minimumam.
Labāk jau ja grib kira ko mainīt, tad vispirms jau jāaizliedz selektētās Rīgas un Liepājas (te gan laikam vairs neviens negribēs no rīgas braukt) lai ir katrā jauniešu klubā pa 4-6 labi spēlētaji un tas jauniešu čempis ir tiešām sakarīgs, nevis 1-2 komandas kas no visiem noslaukuši krējumu un pārējās komandas.
Tomašs Polatins. Foto: IIHF

Čehija sāk ar sauso uzvaru pret Šveici, ASV saber deviņas ripas

Pasaules čempionāts hokejā U18 izlasēm sācies ar divām sausajām uzvarām. Amerikas Savienoto Valstu hokejisti sabēra deviņas ripas slovāku vārtos, kamēr Čehija ar 3:0 pieveica Šveices jaunos hokejistus.
Sandis Smons. Foto: LFF
18

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".