Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mickēvičs, Korņilovs, Homjakovs un Nekļudovs atgriežas Liepājā

Agris Suveizda

Mickēvičs, Korņilovs, Homjakovs un Nekļudovs atgriežas Liepājā
Edgars Homjakovs vēl "Metalurga-2" kreklā
Foto: Ivars Zvirgzdiņš/F64

Hokeja klubs "Liepāja" savā mājaslapā paziņoja par līguma parakstīšanu ar četriem kādreizējiem Liepājas "Metalurga" spēlētājiem Artūru Mickēviču, Dmitriju Korņilovu, Edgaru Homjakovu un Romānu Nekļudovu.

"Sagaidot regulārā čempionāta beigu posmu, komanda pastiprinās visās pozīcijās. Mums ir vajadzīga Korņilova pieredze, Krievijas augstākās līgas bijušā spēlētāja Mickēviča precizitāte un U-20 izlases dalībnieku Nekļudova un Homjakova ātrums un rezultativitāte," mājaslapā citēts kluba valdes priekšsēdētājs Kārlis Dreņģers.

"Komanda ir gatava cīnīties, čaļi laukumā cenšas. Esmu gatavs palīdzēt, varu dot savu pieredzi," teica Artūrs Mickēvičs. "Komandā ir labs mikroklimats, jo var teikt, ka kopā esam izauguši. Man ir viegli spēlēt un iekļauties komandā, jo komanda ir pazīstama. Uzskatu par goda lietu izcīnīt godalgotu vietu pilsētai, kurā aizvadīta liela daļa no manas hokejista karjeras."

24 gadus vecais Mickēvičs iepriekšējā sezonā Krievijas Augstākajā līgā Ņizņekamskas "Toros" sastāvā aizvadīja 41 spēli regulārajā sezonā, sakrājot 13 (7+6) punktus, un deviņas spēles izslēgšanas spēļu turnīrā (0+1). Šosezon Mickēvičs piedalījās deviņās cīņās un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

32 gadus vecais Korņilovs, kura pēdējā sezona "Metalurgā" ir vairāk nekā desmit gadu senā pagātnē, šosezon pārstāvēja Francijas 3. līgas komandu "Rouen". Homjakovs un Nekļudovs (abiem 19 gadu) spēlēja Kišiņevas "Platin".

Virslīgas debitante "Liepāja" ar 40 punktiem 20 mačos ieņem trešo vietu, no līderes "Mogo" atpaliekot par deviņiem punktiem. Sestdien liepājnieki savā laukumā uzņems tieši turnīra līderus.

Izmantotie resursi:
Komandai pievienojas jauni spēki « ...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-14 15:57, pirms 9 gadiem
Mickēvičs un Homjakovs ļoti spēcīgi pastiprinājumi uzbrukuma līnijai.
Homjakovs šķiet būtu snaiperis jebkurā komandā kurā tiktu pie teikšanas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-14 16:17, pirms 9 gadiem
laba speciga blice izveidojusies... Latvijas chempis sen nav bijis tik interesants

     [+] [-]

, 2015-01-14 16:54, pirms 9 gadiem
Līmenis aug! Ko Korņilovs līdz šim darīja? Spēlēja kaut kur pēdējā laikā?

     [+] [-]

, 2015-01-14 16:58, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Līmenis aug! Ko Korņilovs līdz šim darīja? Spēlēja kaut kur pēdējā laikā?
Šveicē vai Francijā man liekas spēlēja zemākajās divīzijās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-14 21:45, pirms 9 gadiem
Tāpat jau skaidrs, ka arī no DR Liepāja dabūs savus piecus čalīšus uz plejofiem, tā ka nopakojas HK Liepāja diezgan nopietni!