Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Stenlija kausa ieguvējs Pietrandželo papildina ''Golden Knights'' rindas

Stenlija kausa ieguvējs Pietrandželo papildina ''Golden Knights'' rindas
Alekss Pietrandželo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līgā (NHL) turpinās starpsezona, kurās komandas papildina un maina sastāvus. Lasvegasas ''Golden Knights'' noslēgusi septiņu gadu līgumu par kopējo summu 61 miljoni dolāru ar Aleksu Pietrandželo, par kuru interesi izrādīja arī Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka Kolumbusas ''Blue Jackets''.

Kolumbusas ''Blue Jackets'' aizmainīja aizsargus Raienu Mareju un Markusu Nutivāru, lai atbrīvotu vietu zem algas griestiem, kas nākamajā sezonā nekļūs augstāki - 81.5 miljoni dolāru. Vienība veica pārrunas ar brīvajiem aģentiem Aleksu Pietrandželo un Teiloru Holu, tomēr abi piedāvājumiem nepiekrita.

Kamēr Teilors Hols parakstīja vienošanos ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo ''Sabres'', tikmēr Pietrandželo vienojās par apjomīgu līgumu ar Lasvegasas ''Golden Knights''. Abas puses parakstījušas līgumu uz septiņiem gadiem par kopējo summu 61.6 miljoni dolāru, tādējādi šobrīd hokejistam kļūstot par piekto apmaksātāko aizsargu līgā.
Lai iegūtu Aleksu Pietrandželo, ''Golden Knights'' bija nepieciešams atbrīvot līdzekļus, kas tika paveikts, aizmainot Neitu Šmitu uz Vankūveras ''Canucks'' un Polu Stastniju uz Vinipegas ''Jets''.

Tikmēr Pietrandželo labprāt būtu arī turpmāk palicis Sentluisas ''Blues'' sastāvā, kas viņu draftēja ar ceturto numuru 2008. gada draftā, tomēr vienība pieņēma citādāku lēmumu, piektdien sastāvam piesaistot Toriju Krugu, noslēdzot līgumu uz septiņiem gadiem par 45.5 miljoniem dolāru.

Alekss Pietrandželo aizvadītajās 758 regulārās sezonas spēlēs izcēlies ar 109 vārtiem un 341 rezultatīvām piespēlēm, kamēr play off izcēlies ar 16 rezultatīvām piespēlēm. 2019. gada sezonā bija ''Blues'' kapteinis, kopā ar to izcīnot Stenlija kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vegas-golden-kni...


, 2020-10-13 08:49, pirms 4 gadiem
Labrīt, autoram!

Es nezināju, ka Losandželosā ir jauna komanda - "Golden Knights" ... " par apjomīgu līgumu ar Losandželosas ''Golden Knights'' " 🤗🤗🤗
, 2020-10-13 09:01, pirms 4 gadiem
Aketo rakstīja: Labrīt, autoram!

Es nezināju, ka Losandželosā ir jauna komanda - "Golden Knights" ... " par apjomīgu līgumu ar Losandželosas ''Golden Knights'' " 🤗🤗🤗
jā, labots, paldies
, 2020-10-13 11:09, pirms 4 gadiem
Lasvegasa iet uz kausu. Spēcīgu blici nolasījuši. Nobrīnījos, ka pret Dalasu šogad sanāca tāda tukša sērija, varbūt burbuļa vaina.

Par Kolombusu jau teicu, savas rindas izretoja, papildinājumus (nozīmīgus) nedabūja, tagad varēs kasīt pakausi. Cerams jaunie būs spēcīgi aizvietotāji.
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
5

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
3

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press
7

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.