Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Džonnijs

Rīgas "Dinamo" pievienojas kanādiešu aizsargs Zanetti.

Rīgas "Dinamo" šodien parakstījusi līgumu ar vienu no kanādiešu aizsargiem Marku Zanetti.

Rīgas "Dinamo" turpinot komandas komplektāciju, sodien parakstīja ar līgumu uz vienu sezonu, ar vēl vienu kanādiešu aizsargu Marc Zanetti.

Iepriekš Zanetti trīs sezonas pavadīja Zviedrijas augstākajā līga "SHL", taču ceturto sezonu pavadot Zviedrijā, viņš spēlēja Allsvenskan līgā, pārstāvot IK Oskarshamn.

Pagaišo sezonu, jeb 2017./2018. gada sezonā, Marks spēlēja Brynäs IF, kurā nospēlēja vien septiņas spēles gūstot vienu rezultatīvu piespēli..

2016./2017. gada sezonu pārstāvot Brynäs IF, Marks nospēlēja 52 spēles, gūstot sešus punktus, jeb sešas rezultatīvas piespēles, kā arī sezonu iepriekš Brynäs IF spēlēja 52 spēles, kurā guva 15 punktus (6 vārtus un 7 rezultatīvas piespēles).

Taču, IK Oskarshamn rindās Marks spēlēja arī 52 spēles gūstot 21 punktu (5 vārtus un 16 rezultatīvas piespēles).

Zanetti divas sezonas pavadīja arī Vācijas DEL līga kurā pārstāvēja Düsseldorfer EG. 2012./2013. gada sezonā, Zanetti spēlēja 46 spēles un guva 18 punktus (5 vārtus un 13 rezultatīvas piespēles), kā arī 2013./2014. gada sezonu nospēlēja ar tikpat labu un cienīgu aizsarga statistiku 48 spēlēs guva 20 punktus (5 vārtus un 15 rezultatīvas piespēles).

Lielāko karjera daļu Zanetti piedalījas OHL līgā, pārstāvot Ottawa 67's klubu. Kur kopumā spēlēja 249 spēles un iekrāja 108 punktus (20 vārtus un 88 rezultatīvas piespēles).


Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana