Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

'Sabres' ģenerālmenedžeris ir gatavs aizmainīt jebkuru spēlētāju.

'Sabres' ģenerālmenedžeris ir gatavs aizmainīt jebkuru spēlētāju.
Johans Larsons
Foto: AFP/Scanpix

NHL komandas Buffalo 'Sabres' ģenerālmenedžeris Tims Marejs (Tim Murray) esot gatavs aizmainīt jebukru spēlētāju uz kādu citu komandu, vēsta Kanādas masu mediji.

Pēc šīs sezonas beigām Tims Marejs ir ieplānojis veikt dažādus maiņas darījumus. Pēc esošās informācijas, 'Sabres' komanda centīsies aizmainīt uzbrucējus Lūku Adamu (Luke Adam), Drjū Stafordu (Drew Stafford), Krisu Stjuartu (Chirs Stewart), kā arī vācu aizsargu Kristianu Ērhofu (Christian Ehrhoff).

Labu piedāvājumu gadijumā 'Sabres' komanda esot gatava šķirties no pāris jaunajiem spēlētājiem Markusa Folinjo (Marcus Foligno), Juhana Larsona (Johan Larsson), un Čada Rūhvedela (Chad Ruhwedel).

'Sabres' komandā spēlē arī latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, un tās galvenais treneris ir arī Latvijas Izlases galvenais treneris Teds Nolans (Ted Nolan).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-13 17:30, pirms 10 gadiem
Nu visus jaunos nu noteikti nemainīs nekur, jo viņu mērķis ir tagad savākt daudz jaunos talantus, lai pēc gadiem 3,4 var cīnīties par Stenliju. Viņi vienkārši spiež uz talantiem, tāpēc arī Vaneku, Milleru aizmainīja.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-13 17:35, pirms 10 gadiem
Kas ir "ģenerālmenidžeris"???

     [+] [-]

, 2014-04-13 17:40, pirms 10 gadiem
berzs rakstīja: Kas ir "ģenerālmenidžeris"???
Nu domu jau saprati!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-13 18:09, pirms 10 gadiem
Gūža rakstīja: Nu visus jaunos nu noteikti nemainīs nekur, jo viņu mērķis ir tagad savākt daudz jaunos talantus, lai pēc gadiem 3,4 var cīnīties par Stenliju. Viņi vienkārši spiež uz talantiem, tāpēc arī Vaneku, Milleru aizmainīja.
Sabres jau šobrīd ir pilns ar aizsardzības talantiem (Maierss, Ristolainens, Zadorovs, Makkeibs, Pesiks, arī Ruvīdels) un ļoti laba līmeņa 3./4. maiņas kapļiem (Lāšons, Foliņo, Flinns, Komfers, Batīsts + zināmā mērā arī Girgensons).

Nākamo 2-3 sezonu laikā komanda ir jāpiepilda nevis vienkārši ar 'daudz jauniem talantiem', bet elites līmeņa uzbrucējiem, kuru šobrīd komandā vienkārši nav.

Ir liliputs Eniss, kas ir ļoti vājš iemetienos un drīzāk varētu kapāt kā malējais, ir aizsardzības katastrofa Hodžsons, kas arī visdrīzāk būtu labāks kā malējais kaut kādā 2. maiņā.

Un tas arī pagaidām viss.

Šogad klāt nāks Bennets vai Reinharts no drafta. Nākamajā draftā būs jau 2 top izvēles. Vēl vajag pāris elites uzbrucējus, kādu top2 aizsargu un 1. vārtsargu.

Sabres noteikti mēģinās pārmaksāt kādu no brīvajiem aģentiem, lai aizpildītu kādu no šiem caurumiem, utt., bet kopumā jau nav nekādu garantiju, ka tās drafta izvēles tiešām kļūs par pasaules klases spēlētājiem.

Tā arī ir tā panākumu atslēga. Vari mainīt spēlētājus cik gribi, elites līmeņa kadri pārsvarā ir pašu komandu draftēti, nevis iemainīti. Spēlētāju aizmainīšana tev var tikai iedot papildus šāvienus, lai trāpītu draftā, bet garantiju nav nekādu.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-13 18:12, pirms 10 gadiem
Visus 4 ņēmsim! Pretim atdosim perspektīvo Džeriņa maiņu (Bukarts, Meija), kā arī pieredzējušo Reķi, lai Salary Cap izlīdzinātos, turklāt piemetīsim arī 2. un 4.kārtas drafta tiesības nākamā gada draftā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-04-13 22:33, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Kas ir Pesiks? Pysic?
Pesiks ir 'Pysyk'.

     [+] [-]

, 2014-04-14 10:38, pirms 10 gadiem
Jāspiež uz to, lai izcīnītu vismaz deviņas pirmās izvēles tiesības nākamo desmit gadu draftā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja