Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Lotārs Zariņš

Naudīgais Miļuns un viņa U18 izlase

Divu nedēļu garā Latvijas U18 hokeja izlases treniņnometne ir noslēgusies, atskaitīti nevajadzīgie un puiši savā spēcīgākajā sastāvā ir Nicā un cīnīsies pasaules čempionātā 1. divīzijā A grupā, lai iekļūtu augstākajā divīzijā.Ne velti tika pieminēts, ka ir atskaitīti nevajadzīgie, jo šo tēmu mēs skarsim padziļinātāk.


, 2014-04-13 11:36, pirms 10 gadiem
Un kā ar spēlū video translācijām?
, 2014-04-13 11:52, pirms 10 gadiem
Piekrītu raksta autoram. Gan par Salvja Balandīna neiekļaušanu sastāvā, gan uzkrītoši "neloģisko" 97.gadu īpatsvaru komandā.
, 2014-04-13 12:45, pirms 10 gadiem
Hokeja Blogs varēja uzrakstīt te publiski pats savu vārdu un savu spēļu statistiku, lai objektīvāk...

Patiešām kretinē šādi biezo papucīšu piesaucēji
Slēpts komentārs: egils1
, 2014-04-13 13:04, pirms 10 gadiem
Domāju, ka nekādu noslēpumu viņš te netaisa..Ja nemaldos, tas ir Lotara Z. blogs. Jauns, perspektīvs nākotnes žurnālists. Protams, par tiem biezajiem makiem ir jau apnicis klausīties, kā ari ir neētiski runāt bez pierādījumiem..Kā katru gadu, mēs saskatām dīvainības izlases komplektācijā, bet nu tā ir treneru preregatīva veidot kaujasspējīgu kolektīvu..Kautgan, nenoliegšu, 97 gadu īpatsvars ir par lielu. Autors izskatīja vārtsargu un aizsargu pozīcijas, kautgan, manuprāt, tieši uzbrukumā ir vislielākās dīvainības..Vasiļonoks, Bušs, Birovs nevar būt sliktāki par 97 gadiem, vini ir labaki. Bet, vēlreiz, hokejs ir kolektīva spēle un, tātad, treneruprāt, viņi neiederējās kolektīvā.
, 2014-04-13 14:06, pirms 10 gadiem
RipaXXL rakstīja: Piekrītu raksta autoram. Gan par Salvja Balandīna neiekļaušanu sastāvā, gan uzkrītoši "neloģisko" 97.gadu īpatsvaru komandā.
nu par Balandīnu man ir cits viedoklis - cik spēles viņš ir aizvadījis pēdējo mēnešu laikā? HKR viņa spēlētāju karjeru totāli norok - bez spēļu prakses nekāda izaugsme nebūs. Šobrīd neiekļaušana sastāvā ir vairāk loģiska nekā neloģiska.
, 2014-04-13 14:10, pirms 10 gadiem
Autors totāli nonācis pretrunās:
...Juris Opuļskis pareizi izdarīja, ka nespēlēja pēc Lipmana stabules un nelaida savus spēlētājus uz pārbaudi. un nākamajā teikumā: Zaudētāja lomā palika spēlētāji, jo tie, kuri nebija izlases treneru redzes lokā varēja sevi pierādīt.

zini, šeit es redzu viena ambicioza wannabe GM stabuli nevis Kirova...
, 2014-04-13 14:13, pirms 10 gadiem
Pilnīgs fufels..
, 2014-04-13 14:19, pirms 10 gadiem
Nesens piemērs šai atrakcijai ir Gunta Bāliņa izlases. Bet šoreiz par to nebūs runa.
Autoram:

nebrīnos, ka tas arī ir taisnība, taču ja jau to minēji, kā piemēru, tad šāds fakts ir arī jānosauc, ar reāliem uzvārdiem.

Protams, visu cieņu par drosmi, taču nebrīnīšos, ka drīz saņemsi pavēsti uz tiesu, kur būsi iesūdzēts par goda un cieņas aizskaršanu. Esi tam gatavs, Tev liecinieki jau ir gatavi? Ja ne, vari gatavoties (patiesībā, Tavi vecāki) maksāt prāvas summiņas. Visu cieņu Tev par drosmi, taču rēķinies ar sekām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-13 14:34, pirms 10 gadiem
pica9 rakstīja: Skaties ka tevi pašu drīz neiesūdz par goda un cieņas aizskaršanu.
neredzu iemeslu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-13 14:52, pirms 10 gadiem
pica9 rakstīja: Pasprēgā vairāk tad redzēsi.
zini, puisīt, kaķa lāsti debesīs nekāpj Nekas, paaugsies, dzīvē vairāk ko sapratīsi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-13 15:11, pirms 10 gadiem
pica9 rakstīja: Tavu mēmo ģīmi es iegaumēju kad vienreiz biji ieklīdis Ernstreita studijā.

malacis.

p.s. tikai es nekad neesmu bijis Ernstreita (jeb kā viņu tur sauc) studijā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-13 15:29, pirms 10 gadiem
pica9 rakstīja: Tu tur izskatījies samīzies, bet šeit tāds bravūrīgs.
Es tur nekad neesmu bijis.
, 2014-04-13 15:39, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: Es tur nekad neesmu bijis.
ignorē vinu
, 2014-04-13 15:41, pirms 10 gadiem
kontiola rakstīja: ignorē vinu
labs padoms. Tieši tā arī daru.
, 2014-04-13 15:44, pirms 10 gadiem
Izlasīju līdz vārtsargiem. Dīvaini ka neesot paņemti viens kurš šosezon ir perfekti nopulējis gludu beņķi un otrs kurš esot "strādīgs un labs". Man tas ar liekas ļoti dīvaini! Tālāk nelasīju. Topik gavno, avtor mudak.
, 2014-04-13 15:51, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Izlasīju līdz vārtsargiem. Dīvaini ka neesot paņemti viens kurš šosezon ir perfekti nopulējis gludu beņķi un otrs kurš esot "strādīgs un labs". Man tas ar liekas ļoti dīvaini! Tālāk nelasīju. Topik gavno, avtor mudak.
visticamāk, sava taisnība jau autoram ir - par Miļunu un maku esmu jau dzirdējis iepriekš - no kāda, kas šobrīd ir lielās izlases kandidātos. Cita lieta, ka neviens atklāti negrib runāt un tie, kas kukuļus devuši, to pilnīgi noteikti neizpaudīs.
, 2014-04-13 15:56, pirms 10 gadiem
Abrags rakstīja: visticamāk, sava taisnība jau autoram ir - par Miļunu un maku esmu jau dzirdējis iepriekš - no kāda, kas šobrīd ir lielās izlases kandidātos. Cita lieta, ka neviens atklāti negrib runāt un tie, kas kukuļus devuši, to pilnīgi noteikti neizpaudīs.
Kāda taisnība? Ka jānem ir vartsargs bez spēļu prakses un otrs ko viņš uzskata par labāku? tak ejiet *irst, vai nu runā pa ģēlu vai arī klusē, te ir totāls sviests sarakstīts.
, 2014-04-13 15:59, pirms 10 gadiem
huy rakstīja: Kāda taisnība? Ka jānem ir vartsargs bez spēļu prakses un otrs ko viņš uzskata par labāku? tak ejiet *irst, vai nu runā pa ģēlu vai arī klusē, te ir totāls sviests sarakstīts.
par vārtsargiem piekrītu pilnībā Tev.
Es par to Miļūnu un maku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-13 17:56, pirms 10 gadiem
Kāds amerikāņu seriālus par daudz saskatījies, tiesā sūdzētāji ... ir vārda brīvība un savu viedokli var paust brīvi lai kā arī padomju cilvēkam parastajam tas nepatiktu.
, 2014-04-13 18:04, pirms 10 gadiem
fall in love rakstīja: Kāds amerikāņu seriālus par daudz saskatījies, tiesā sūdzētāji ... ir vārda brīvība un savu viedokli var paust brīvi lai kā arī padomju cilvēkam parastajam tas nepatiktu.
dzīvo vien savās ilūzijās, ka vārda brīvība ir viens un tas pats, kas visatļautība.
, 2014-04-13 19:15, pirms 10 gadiem
Par aizsargiem runājot - cik ir redzētas Dinamo/Juniors spēles, Smuļko tiešām likās visnotaļ OK.
Vai viņš ir labāks par autora pieminētajiem diviem "liekajiem" - grūti spriest, tos divus nav gadījies redzēt spēlējam.

Es gan nedomāju, ka treneri apzināti neņemtu kādu, kurš ir patiesi labāks par citiem. Tas jau kaitētu arī viņiem pašiem. Ja runa ir par 3-4 maiņu un vairākiem līdzīgiem spēlētājiem, tad patiesībā jau nav lielas starpības, kurš ir sastāvā. Tikai tik, cik emocijas vērtējot.
, 2014-04-14 11:00, pirms 10 gadiem
Vispār, nav dūmi bez uguns. Katru gadu kāds vairāk vai mazāk runā un raksta par jauniešu hokeja nebūšnām. Tiešām, katru gadu ir aizdomīgi tūristi jauniešu izlasēs, bet pie rokas kādu grūti pieķert. Latvija maza valsts, ar jauniešu hokeja izlasēm darbojas tie kuri sadzīvo ar LHF, pārējie ir aiz borta. Mazākā saķeršanās ar personām, kuras ietekmē jauniešu izlases, aizver durvis uz visiem laikiem tikt kandidātu sarakstā, labākajā gadījumā ātri tiek atskaitīti.
Par vecāku aktivitātēm, lai lolojums tiktu izlasē, nekas jauns. Veca tēma jaunās skaņās. Ir jaunieši, kuri ir reāli izlases spēlētāji un ir tūristi ar dārgām biļetēm.
Visiem jauniešu hokejā vairāk vai mazāk iesaistītiem cilvēkiem ir skaidrs kas notiek pārdaugavas hokeja grupējumā Jūrmalas gatve 78d. Tas ir dažu cilvēku personīgais “business”, kuru dāsni atbalsta Rīgas pašvaldība, LHF un mazākas pašvaldības un valsts struktūras + vecāki maksā pašus augstākos mēneša maksājumus par savu lolojumu.
Ja kāds ir aizainojies, par šo rakstu, tad tas ir pa tēmu!
Gan jau kāds kādreiz runās patiesību, bet tas būs ļoti, ļoti stiprs un varens cilvēks.
Novēlu.lai tas notiktu ātrāk!
, 2014-04-14 13:10, pirms 10 gadiem
nu nez nez, ja no ogres ir 4 shpiileri, un no sk rīga 2 , tad iespējams kiram tabula nav kārtībā, jo liekas Latvijas Hokeja federācija

izsaka visu kam bija jābuut pamata kodolam
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
18

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.