Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Jansons un Jeļisejevs dubulto pārsvaru pār Tambijeva "Saryarka"

Jansons un Jeļisejevs dubulto pārsvaru pār Tambijeva "Saryarka"
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: http://ahc-neftyanik.ru

Otro uzvaru Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) ceturtdaļfinālā izcīnīja divu Latvijas hokejistu pārstāvētā Aļmetjevskas „Neftyanik”, kas apspēlēja Leonīda Tambijeva trenēto „Saryarka” ar 3:0.

Pēc panākuma iepriekšējā mačā "Neftyanik" komandā tika veiktas dažas izmaiņas, un aizsargs Eduards Hugo Jansons šodien palika ārpus pieteikuma. Tikmēr vakardienas uzvaras vārtu autors Nikolajs Jeļisejevs viņam atvēlētajās 16:31 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem. „Saryarka” komandai aizsargam Edgaram Siksnam četras soda minūtes, bet uzbrucējs Kirils Tambijevs šodien nespēlēja. Rezultāts sērijā ir 2:0 „Neftyanik” labā.

Norvēģijā Maksima Ponomarenko „Stjernen” tā arī nespēja izcīnīt kaut vienu uzvaru ceturtdaļfinālā pret vicelīderi „Storhamar”, zaudējot pēdējā mačā ar 0:6 un ar 0:4 visā sērijā. Sezonas noslēdzošajā spēlē Latvijas aizsargs laukumā pavadīja 19:51 minūtes, maču noslēdzot ar -3.

Izmantotie resursi:
Hjem
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт