Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Saldus ezers sagaida "Red Bull Open Ice" dīķu hokeja čempionātu

Saldus ezers sagaida "Red Bull Open Ice" dīķu hokeja čempionātu
Foto: Raitis Plauks, f64

Sestdien par spīti aukstajam vējam un vienam apņēmīgam bļitkotājam uz aizsalušā Saldus ezera notika Latvijas dīķu hokeja čempionāta "Red Bull Open Ice" Rietumu divīzijas atlase. Tajā ceļa zīmes uz Rīgas finālu izcīnīja četras komandas: "VikaWood", "MX Moduls", "PNNR" (Par Naudu Nav Runa) un "Jagudini."

Piekto ceļazīmi jeb wildcard izlozēja pārējo komandu starpā un īsto aploksni izdevās izvilkt „Sex, Drugs and Ice hockey” komandai. „MX Moduls” ieguva arī pasākuma atbalstītāja – autodīlera BM auto simpātiju balvu.

Jau minēts, ka Red Bull Open Ice Latvijas čempionāta norises vietas izvēlējās paši hokeja spēlētāji, savu iecienīto dīķi piesakot REDBULL :: Red Bull un balsojot par to. Par Saldus ezeru nobalsoja gandrīz 1000 reižu.

Jāatgādina, ka 29. janvārī notika Austrumu divīzijas atlase Ikšķilē, no kura tālākajai cīņai kvalificējās: „White Devil”, „Bērzaune”, „HK Lāčplēsis”, „Runči” un „PHL Valmiera” ar wildcard. Tagad Red Bull Open Ice čempionātā priekšā vairs tikai Rīgas divīzijas atlase 19. janvārī un tad būs klāt finālsacensības, kurās 16 labākās komandas no visas Latvijas cīnīsies par uzvaru un galveno balvu – ceļojumu uz Austriju, hokeja komandas Red Bull Salzburg mājas mītni. Fināls notiks 20. februārī Rīgā uz AB dambja. Pasākuma datumi var mainīties nepiemērotu laikapstākļu dēļ, taču organizatoru komandas pārstāvis Laika Vecis ir izpildījis savu solījumu pirmajos divos posmos, nodrošinot salu Red Bull Open Ice laikā un nelielu atkusni čempionāta starplaikos, tāpēc visticamāk Rīgas atlase un fināls notiks plānotajajā laikā.

Red Bull Open Ice Austrumu divīzijas atlasi vadīja hokeja komandas Dinamo tehniskais direktors Armands Simsons, kas atgriezīsies arī finālā, bet Rietumu divīzijas vadītājs bija Latvijas šī gada pārstāvis Red Bull Crashed Ice Pasaules čempionātā Armands Tripāns. Pasākuma galvenais tiesnesis bija Gints Bisenieks, kas teica paldies visiem dalībniekiem par izturību un lielisko sniegumu, neskatoties ne uz stipro vēju, ne uz dabīgā ledus kvalitāti, kas kājām liek izturēt pamatīgu slodzi.

Par Red Bull Open Ice

Neprofesionāliem hokeja spēlētājiem ir iespēja izbaudīt šīs aizraujošās spēles garšu un iegūt galveno balvu – ceļojumu uz Zalcburgu, viesojoties Red Bull Salzburg hokeja komandas mājas mītnē, kā arī citas interesantas balvas no pasākuma atbalstītājiem – veikaliem Hokeja Pasaule (Sports Lukss) un auto dīlera BM Auto. Red Bull Open Ice katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs, kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Komandas cīnās Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās un katra no tām notiek citā dīķi – tieši tajā, kas uzvarēja balsošanā. Katrā komandā jābūt četriem spēlētājiem + vienam rezervistam. Katrs pasākuma dalībnieks drīkst startēt tikai vienas komandas sastāvā.

Informāciju sagatavoja
Lana Daniela
Brand and communication manager
Red Bull Latvia


Slēpts komentārs: lvhockey
, 2011-02-13 11:59, pirms 13 gadiem
Tieshaam jeedziigs pasaakums, tamliidziigi Skandinaavijaa notiek vienaa laidaa.
, 2011-02-13 12:17, pirms 13 gadiem
lvhockey rakstīja: Tas nekas, ka blakus Brocēnos ir halle...
interesanti būtu tādās pilsētās, kur halles nav, bet ir ezers... piemēram, Alūksnē, Ludzā u.c. uz tiem milzeņiem...
kam halli, ja tas ir atklātais ledus čempionāts uz dīķa!?
, 2011-02-13 14:07, pirms 13 gadiem
lvhockey rakstīja: Tas nekas, ka blakus Brocēnos ir halle...
interesanti būtu tādās pilsētās, kur halles nav, bet ir ezers... piemēram, Alūksnē, Ludzā u.c. uz tiem milzeņiem...
jeeezinj.. tāpec tas ir open ice.. nevajag nekadu halli
, 2011-02-14 12:31, pirms 13 gadiem
Kur tad visas FOTO ?
, 2011-02-16 22:48, pirms 13 gadiem
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
6

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".