Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Kurbads" iemet 11 vārtus un nokārto vietu Latvijas kausa pusfinālā

"Kurbads" iemet 11 vārtus un nokārto vietu Latvijas kausa pusfinālā
Aleksandrs Macijevskis
Foto: HK Kurbads

Latvijas hokeja Virslīgas vicečempione „Kurbads” pēc pirmajā ceturtdaļfinālā gūtās uzvaras 5:2 šodien atbildes spēlē ar 11:3 sakāva „Prizmu/Pārdaugavu”, pārliecinoši iesoļojot „Optibet sporta bāra” Latvijas kausa pusfinālā, kur tiksies ar „Rīgas” un „Liepājas” dueļa uzvarētāju.

Latvijas kausa izcīņā „Kurbads” varēja izlaist pirmo kārtu, tāpat kā to darīja čempione „Mogo”, bet ceturtdaļfinālā tai pretim stājās „Prizma/Pārdaugava”, 1. līgas komanda. Pirmajā spēlē savā laukumā „Kurbads” neprata ar pretiniekiem izrēķināties varbūt tik pārliecinoši kā gaidīts, turklāt vēl 50. minūtē tai bija tikai vienu vārtu pārsvars, taču beigās tomēr izdevās uzvarēt ar drošo 5:2.

„Prizmas/Pārdaugavas” cerības uz brīnumu atbildes spēlē tika iznīcinātas jau pašā sākumā, kad vārtus guva pieredzējušais Aleksandrs Macijevskis, bet astotajā minūtē 2:0 nokārtoja Renārs Valters. Sausā gan prizmieši nepalika, jo vārtus guva Ralfs Melderis. Otrajā periodā „Kurbads” nokārtoja jau pārsvaru 5:1. Pēdējās 20 minūtēs abas komandas izcēlās ar rezultatīvu hokeju, un spēle noslēdzās ar 11:3 „Kurbada” labā.

Ar 1+3 atzīmējās Macijevskis, kuru arī atzina par labāko „Kurbada” sastāvā šajā spēlē, bet „Prizmas/Pārdaugavas” rindās par labāko nosauca vārtsargu Tomu Broku.

Pusfinālā „Kurbads” cīnīsies ar „Liepāju” vai „Rīgu”, kuras savu 1/4 fināla atbildes spēli aizvadīs 15. novembrī. Pirmajā mačā „Liepāja” uzvarēja ar 2:0. Savukārt otrajā pusfinālā jau skaidrs, ka tiksies „Mogo” un „Zemgale”/LLU.

Latvijas kausa izcīņa, 1/4 fināli

Komandas1. spēle2. spēleSummā
Kurbads – Prizma Pārdaugava5:211:316:5
Liepāja-Rīga2:015.11 17:00
Mogo- Daugavpils/LDz Cargo11:16:217:3
Prizma – Zemgale/LLU5:81:3 6:9

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-12 19:03, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Viņiem jāspēlē ir CL,jo lv līmenis ir izsmelts
Lai tu savus verņakus varētu likt ?? Āāā ko es te muldu tev jau nav ko likt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Panthers" lūkos dubultot pārsvaru Floridas sērijā

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
9

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
8

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.