Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Kalns un Jasjonis dodas uz pārbaudes laiku MOL līgā

Kalns un Jasjonis dodas uz pārbaudes laiku MOL līgā
Viktors Jasjonis
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

24 gadus vecie Latvijas uzbrucēji Egils Kalns un Viktors Jasjonis uz pārbaudes laiku pievienojušies MOL līgā spēlējošās rumāņu komandas "SC Csikszereda" rindām, portālam Sportacentrs.com apliecināja Jasjonis. Aizvadītajā sezonā abi hokejisti spēlēja Latvijas čempionātā.

Egils Kalns pagājušo sezonu iesāka Kazahstānas čempionāta komandā Rudnijas "Gornyak", taču janvārī pievienojās "HK Liepāja" rindām, kopā ar komandu izcīnot jau savu trešo Latvijas čempiona titulu. Izslēgšanas kārtā ar 13 punktiem 11 spēlēs Kalns bija otrs rezultatīvākais komandas spēlētājs aiz Bruno Zabja.

Viktors Jasjonis aizvadītajā sezonā spēlēja "HK Kurbads" rindās, kur 23 spēlēs atzīmējās ar 19 (8+11) rezultativitātes punktiem. Iepriekš vairākas sezonas spēlējis "HK Zemgale" sastāvā, kā arī Somijas trešajā un ceturtajā spēcīgākajā līgā.

"SC Csikszereda" Latvijas hokejisti nav sveši. Pērn komandā spēlēja gan uzbrucējs Kirils Tambijevs, gan aizsargs Kalvis Ozols, bet vēl gadu iepriekš tās rindas pārstāvēja pazīstamais vārsargs Mārtiņš Raitums. Pērn komanda deviņu komandu konkurencē ierindojās septītajā vietā MOL līgā, savukārt Rumānijas čempionāta finālā piekāpās vienīgi "Dunaea Galati" vienībai.


, 2016-07-12 21:58, pirms 8 gadiem
Ja, paliks solis uz augšu.
, 2016-07-12 22:11, pirms 8 gadiem
marka3x3 rakstīja: Ja, paliks solis uz augšu.
Jasjonim jā, Kalnam gan tomēr ne...
, 2016-07-12 22:20, pirms 8 gadiem
marka3x3 rakstīja: Ja, paliks solis uz augšu.
Nu nav tas līmenis tur augstāks
, 2016-07-13 02:44, pirms 8 gadiem
Pisec un nekas vairāk
, 2016-07-13 08:38, pirms 8 gadiem
Pienākuši laiki! Latvijas hokejistiem vajag braukt spēlēt uz Ungāriju, turklāt uzreiz viņus neņem, vajagot pārbaudes laiku.
, 2016-07-13 09:47, pirms 8 gadiem
bez šiem diviem, tur vēl uz traijautiem - Tūbelis un Makarovs :
https://www.facebook.com/HSCCsiksze...
, 2016-07-13 11:37, pirms 8 gadiem
Tonna rakstīja: Pienākuši laiki! Latvijas hokejistiem vajag braukt spēlēt uz Ungāriju, turklāt uzreiz viņus neņem, vajagot pārbaudes laiku.
Arī kanādiešu hokejistus neņem visus pēc kārtas tikai tāpēc, ka tautība tāda un slidot prot.

Šiem čaļiem nav spīdoša CV, viņi nav arī bijuši pieaugušo izlases tuvumā, tāpēc ir loģiski, ka viņus no sākuma grib pārbaudīt.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
8

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
1

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.