Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: mister_negative_2

Raitums: zvanīja Ozoliņš, ceturtdien jābūt treniņā

Latviešu vārtsargs Mārtiņš Raitums šajās dienās vēl atrodas Kazahstānā, lai gan hokejistam sezona beigusies. Mārtiņš ar Atirau «Beibaris» komandu izcīnījis Kazahstānas čempionāta zelta medaļas un saņēmis vērtīgākā spēlētāja balvu. Finālā ar 4-0 pārspēta Astanas «Baris 2» komanda.

Iemesls, kādēļ vārtsargs nav atgriezies dzimtenē ir vienkāršs - klubs spēlētājiem vēl nav izmaksājis algu par pēdējo mēnesi, bet pirmdien spēlētājiem bija pēcsezonas tikšanās ar faniem. Mārtiņš gan norāda, ka finansiālā situācija tiks drīz nokārtota un viņš ir gatavs pievienoties Latvijas izlasei.

- Kad varam tevi gaidīt mājās?

«Kad būšu Latvijā? Jo ātrāk, jo labāk. Gaidu, kad klubs izmaksās algu. Viss būs kārtībā, to saņemšu, šeit tas viss notiek lēnāk, tādēļ tāda aizķeršanās. Sandis Ozoliņš man šodien zvanīja un teica, ka ceturtdien jābūt treniņā. Nezinu, ceru, ka viss atrisināsies un es varēšu ierasties.

Ziņas - Apollo


, 2011-04-12 16:07, pirms 13 gadiem
Beidzot vairs nav problēmas ar telefoniem jeb sakariem!
, 2011-04-12 18:36, pirms 13 gadiem
quarterr rakstīja: Beidzot vairs nav problēmas ar telefoniem jeb sakariem!
Problēmu atrisināja, ieceļot Ozo par ģenerāl menedžeri
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
22

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.