Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Daugaviņš sezonu noslēdz ar -2

Daugaviņš sezonu noslēdz ar -2
Kaspars Daugaviņš
Foto: flickr.com

Savu pēdējo spēli Amerikas hokeja līgas 2009./2010. gada sezonas regulārajā čempionātā aizvadīja Kaspars Daugaviņš un viņa pārstāvētā Binghemtonas "Senators" vienība, kura ar 0:3 bija spiesta atzīt Vilksbēras/Skrentonas "Penguins" pārākumu.

Mača pirmos vārtus guva "Penguins" hokejisti, kad pirmajā periodā izcēlās Džo Viteils, taču "Senators" komanda nedomāja atkāpties, un pirmo trešdaļu cīnījās visai līdzīgi. Diemžēl spēles turpinājums izrādījās pagalam neveiksmīgs. Otrajā periodā tikai divi nerezultatīvi metieni pa vārtiem (pret "Penguins" 11 raidījumiem), un arī trešajā trešdaļā, neskatoties uz 17 metieniem pa pretinieku vārtiem, tos iekarot neizdevās, savukārt Vilksbēras/Skrentonas hokejisti pēdējā trešdaļā izdarīja trīs metienu pa Maika Brodēra sargātajiem vārtiem, no kuriem divi izrādījās precīzi.

Kaspars Daugaviņš šajā mačā vienreiz meta pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības rādītāju – mīnus divi.
Līdz ar to sezonas laikā Kaspara rādītāji ir šādi: 72 spēles, 21 vārtu guvums, 25 piespēles, 16 soda minūtes, 193 metieni pa vārtiem, realizēts viens no pieciem "bullīšiem" un nopelnīts negatīvs lietderības koeficients – mīnus trīs.

Tā kā Binghemtonas "Senators" šī bija sezonas pēdējā spēle, Kaspars Daugaviņš pašlaik ir nosacīti brīvs, taču par viņa tālāko likteni – palikšanu Ziemeļamerikā vai došanos uz Eiropu vēl lems "Senators" sistēmas vadība.

Izmantotie resursi:
theahl.com


, 2010-04-12 08:31, pirms 14 gadiem
ko darīt?
, 2010-04-12 10:03, pirms 14 gadiem
Kaspars so sezonu gods godam nokapaja !!
, 2010-04-12 11:20, pirms 14 gadiem
Laba sezona Daugavai, cerams labo sezonu sekmiigi paturpinaas PČ...
, 2010-04-12 13:46, pirms 14 gadiem
Kas tā par lažu?

Nesen ielikts video, kur Daugaviņš gūst vārtus pret Pingavīniem un uzvar ar 3:1.

Ar vārtu guvumu Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Bingemtonas "Senators" ar 3:1 uzveica Vilksbēras/Skrentonas "Penguins". Daugaviņš guva savas komandas trešos vārtus.

Miņin, wtf?
, 2010-04-12 14:08, pirms 14 gadiem
Tas video ir vecs.
, 2010-04-12 18:26, pirms 14 gadiem
HitZ rakstīja: Kas tā par lažu?

Nesen ielikts video, kur Daugaviņš gūst vārtus pret Pingavīniem un uzvar ar 3:1.

Ar vārtu guvumu Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Bingemtonas "Senators" ar 3:1 uzveica Vilksbēras/Skrentonas "Penguins". Daugaviņš guva savas komandas trešos vārtus.


Miņin, wtf?
HitZ, wtf?

Viņi spēlēja divus mačus pēc kārtas. Vienā Daugaviņš bija rezultatīvs otrā - nē.
, 2010-04-12 23:59, pirms 14 gadiem
Forši, video tiešām '' ātri'' liekas.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
6

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
32

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.