Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

IIHF avots apgalvo, ka baltkrieviem tika uzdoti daudzi neērti jautājumi

Rolands Eliņš

IIHF avots apgalvo, ka baltkrieviem tika uzdoti daudzi neērti jautājumi
Renē Fāzels (centrā) un Dmitrijs Baskovs (pa labi). Foto: Tut.by

Krievijas medijs "Rsport", atsaucoties uz savu avotu Starptautiskajā hokeja federācijā, ziņo, ka IIHF šovakar plānota valdes sēde, kurā federācijas prezidents Renē Fāzels atskaitīsies par savu vizīti Minskā PČ 2021 jautājumā. Sagaidāms, ka nekādi konkrēti lēmumi šovakar netiks pieņemti, taču organizācijas iekšienē esošie jautājumi par to, vai Minskai tiks saglabātas tiesības rīkot pasaules čempionātu, tiks lemts mēneša beigās IIHF nākamajā valdes sēdē.

"Rsport" citē kādu IIHF pārstāvi, kurš palicis anonīms, bet vēlējies norādīt, ka Renē Fāzela un IIHF vadības vizīte Minskā nebūt nav bijusi tik gluda, kā varētu izskatīties no malas, redzot Fāzela un Baltkrievijas autoritārā vadītāja Aleksandra Lukašenko tikšanās publisko daļu.

"Fāzela vizītei bija tīri konstruktīvs raksturs," Krievijas medijs citē IIHF anonīmo pārstāvi. "IIHF cilvēki uzdeva daudzus jautājumus, tajā skaitā daudzus neērtus jautājumus, par kuriem bažas izteikušas citas nacionālās hokeja federācijas. Fāzels paskaidroja Baltkrievijas pusei, kādu spiedienu šobrīd izjūt viņa vadītā organizācija PČ Minskā rīkošanas sakarā, tāpēc PČ2021 rīkošanas vieta joprojām ir zem lielas jautājuma zīmes."

Norādīts, ka Fāzels šovakar atgriezīsies Šveicē, kur video konferencē piedalīsies IIHF valdes sēdē, sniedzot atskaiti par aizvadīto vizīti. Sagaidāms gan, ka valdes sēdē nekādi konkrēti lēmumi par PČ 2021, ko Baltkrievijai paredzēts rīkot kopā ar Latviju, netiks pieņemti, tos atliekot uz janvāra beigām, kad IIHF valdei paredzēts satikties klātienē.

Kamēr Lukašenko šodien publiskā runā piesauca, ka Baltkrievija PČ gatava sarīkot vienatnē kaut vai rītdien, un pašreizējā režīma kritiķus savā valstī nosauca par nodevējiem, Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš sociālajos tīklos atgādināja par Latvijas valdības pozīciju: "Vardarbīga miermīlīgu protestu apspiešana Baltkrievijā turpinās. Neredzu iespēju, ka šādā situācijā varētu organizēt PČ hokejā posmu Minskā. Mēs visi esam atbildīgi par demokrātisko vērtību un cilvēktiesību aizstāvību. Ceru, ka IIHF padome pieņems atbildīgu lēmumu."

Fāzela vizītes sakarā interesanti ievērot IIHF relīzē uzskaitītās tikšanās – Fāzels esot runājis ar Lukašenko, PČ orgkomitejas vadītāju Romānu Golovčenko un sporta ministru Sergeju Kovaļčuku. Baltkrievijas mediji gan ziņo, ka Fāzels apmeklējis KHL maču Minskā, kur VIP ložā bijis kopā ar Baltkrievijas Hokeja federācijas prezidentu Dmitriju Baskovu, pret kuru pati IIHF ierosinājusi disciplinārlietu, vērtējot viņa saistību ar opozīcijas aktīvista piekaušanu un nāvi. Baltkrievijas medijos arī publicēta fotogrāfija, kurā Fāzels pozē foto kopā ar Baskovu ar rokām vienam otram uz pleciem. IIHF relīzē Fāzela un Baskova tikšanās nebija pieminēta.

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20210112/iihf...
https://www.iihf.com/en/events/2021...
https://www.pressball.by/news/hocke...

  +4 [+] [-]

, 2021-01-12 20:09, pirms 3 gadiem
1 no neērtajiem konferences jautājumiem varēja būt: Kā sauc Šveices galvaspilsētu ?

  +6 [+] [-]

, 2021-01-12 20:13, pirms 3 gadiem
Baltkrievijā Fāzels stāsta, ka izjūt spiedienu. Šveicē atkal stāsta, ka uzdevis neērtus jautājumus. Glumiķis.

  +6 [+] [-]

, 2021-01-12 20:17, pirms 3 gadiem
Latvijai lieliska iespēja ar godu atkratīties no šī bezjēdzīgā pasākuma.

  +3 [+] [-]

, 2021-01-12 20:25, pirms 3 gadiem
Šitam visam jāsaka čau, no mūsu puses

  +4 [+] [-]

, 2021-01-12 20:27, pirms 3 gadiem
slepkavnieks apskauj čomu

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 20:30, pirms 3 gadiem
Foto. Papaša, hochešj s nami za štuku sfotkatsya? S kazhdogo!

  -2 [+] [-]

, 2021-01-12 20:39, pirms 3 gadiem
ceru, ka IIHF padome rīkosies atbildīgi un janvāra beigās PČ organizēšanu uzticēs , kā paredzēts bija Rīgai un Minskai

gribu šovu redzēt

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 21:12, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: ceru, ka IIHF padome rīkosies atbildīgi un janvāra beigās PČ organizēšanu uzticēs , kā paredzēts bija Rīgai un Minskai

gribu šovu redzēt
Šveices hokeja federācija nostājas pret Fāzelu (Minskas gadījumā) https://www.france24.news/en/2021/0... .

Sīkāk šeit: https://twitter.com/SwissIceHockey/... tiem, kas saprot vāciski... ļoti konkrēti pateikts, ka uz Minsku Šveice nebrauks.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 21:37, pirms 3 gadiem
"IIHF cilvēki uzdeva daudzus jautājumus, tajā skaitā daudzus neērtus jautājumus" - piemēram: "Vai jūs varētu pavisam slepeni mūsu ofšoru kontos ieskaitīt vairākus simtus tūkstošus Šveices franku, lai čempionāts varētu notikt Baltkrievijā?"

  +1 [+] [-]

, 2021-01-12 22:02, pirms 3 gadiem
Kādi tur vēl jautājumi? Vai tad tāpat viss nav skaidrs? Uzurpators un kriminālnoziedznieks sēž iekrampējies prezidenta krēslā.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 22:04, pirms 3 gadiem
Varbūt ir laiks uzjautāt čempionāta dalībvalstīm, kuras izlases vispār būtu gatavas spēlēt Baltkrievijā? Pieļauju, ka tās varētu būt tikai divas komandas.......

  +2 [+] [-]

, 2021-01-12 22:04, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: ceru, ka IIHF padome rīkosies atbildīgi un janvāra beigās PČ organizēšanu uzticēs , kā paredzēts bija Rīgai un Minskai

gribu šovu redzēt
tagad jau janvāra beigas? es gaidīju 18. novembri, 11. janvāri, tgad janvāra beigas. Kur vispār tā steidzas? Lēmumam jābūt aprīļa beigās!

     [+] [-]

, 2021-01-12 22:06, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Varbūt ir laiks uzjautāt čempionāta dalībvalstīm, kuras izlases vispār būtu gatavas spēlēt Baltkrievijā? Pieļauju, ka tās varētu būt tikai divas komandas.......
nū no visiem sporta veidiem Baltkrievijā hokejisti ir mīzalīgākie, baidos arī ka pasaulē daudzi ieņems "mēs jau neko, mums liek mēs spēlē" stāju

     [+] [-]

, 2021-01-12 22:48, pirms 3 gadiem
Čempi Lukam atņems. Lai tas nenotiktu, jāpiepildās vienam no diviem nosacījumiem: 1) jāatrod valsts, kas piekritīs rīkot čempi kopā ar Luku. Es nevaru nevienu iedomāties, kura kaut kam tādam piekristu, izņemot krievus, bet viņiem diskābelis rīkot starptautiskus mačus; 2) notiek tikai pie Lukas, un neviens neboikotē, izņemot, protams, mūs. Zināms, ka skandināvi ir pret spēlēm Minskā. Kurš no šiem variatiem ir reālāks? Protams, vēl ir trešā opcija - čempis tiek atcelts. Bet par to runa pagaidām nav. Kādi viedokļi?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-13 07:31, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Čempi Lukam atņems. Lai tas nenotiktu, jāpiepildās vienam no diviem nosacījumiem: 1) jāatrod valsts, kas piekritīs rīkot čempi kopā ar Luku. Es nevaru nevienu iedomāties, kura kaut kam tādam piekristu, izņemot krievus, bet viņiem diskābelis rīkot starptautiskus mačus; 2) notiek tikai pie Lukas, un neviens neboikotē, izņemot, protams, mūs. Zināms, ka skandināvi ir pret spēlēm Minskā. Kurš no šiem variatiem ir reālāks? Protams, vēl ir trešā opcija - čempis tiek atcelts. Bet par to runa pagaidām nav. Kādi viedokļi?
Iebildumi bija arī čehiem,latviešiem,gan jau vēl kādu piemirsu. Latvijas neesmību fāzelmauķis varētu viegli paslaucīt zem paklāja, bet izmest hokeja grandus neredzu variantu,īpaši ja atceramies,ka Škoda ir viens no lielākajiem atbalstītājiem. Es ļoti šaubos arī par Kanādas un ASV bezierunu ierašanos ūsainā tautas slānītāja čempī. Šveices prostitūts vnk atpelna naudiņu demonstrējot savu lojalitāti,rekur tak pat Šveice pateica,ka uz BLR nebrauks.
Es redzu trešo variantu - čempja nebūs,jo izņemot parašņikus neviens nemaz tā neraujas rīkot! Savu lomu spēlē arī kovidštelle,skaidrs ka fani tribūnēs nesēdēs,iespējas pārcelt spēles ja komandā atrod X kovidniekus nav, nemaz nerunāju par to,cik nikni būs nto profesiju pārstāvji,kuriem liegts darbs un iztika par čempi,ja tas brīnumainā kārtā notiks. Gobzemjveidīgajiem stepaņenko tā būtu tēma 777 laiviem,uzrunām un postiem.
Lieku uz skuju taku šim hokeja čempim

     [+] [-]

, 2021-01-13 09:10, pirms 3 gadiem
Vēl ir variants, ka čempis notiks tikai Latvijā.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-13 09:39, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Čempi Lukam atņems. Lai tas nenotiktu, jāpiepildās vienam no diviem nosacījumiem: 1) jāatrod valsts, kas piekritīs rīkot čempi kopā ar Luku. Es nevaru nevienu iedomāties, kura kaut kam tādam piekristu, izņemot krievus, bet viņiem diskābelis rīkot starptautiskus mačus; 2) notiek tikai pie Lukas, un neviens neboikotē, izņemot, protams, mūs. Zināms, ka skandināvi ir pret spēlēm Minskā. Kurš no šiem variatiem ir reālāks? Protams, vēl ir trešā opcija - čempis tiek atcelts. Bet par to runa pagaidām nav. Kādi viedokļi?
Pie otraa varianta, proti, chempis notiek tikai Minskaa, Karinia bandai nav nekaada teikshana, boikotees vai neboikotees Latvija, tur ir teikshana tikai un vieniigi LHF, kaa arii pashiem izlases vechiem Taa kaa, domaajams, ka Latvija tur, visticamaak, piedaliisies Daudz kas, protams, buus atkariigs arii no paareejaam valstiim, ja lielaakaa dalia no daliibniekiem boikotees, tad arii Latvijai nebuutu iipashas jeegas braukt, tachu ja to bokoteetaaju nebuus tik daudz vai to nebuus vispaar, tad kaapeec lai nebrauktu?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-13 09:45, pirms 3 gadiem
---nemaz nerunāju par to,cik nikni būs nto profesiju pārstāvji,kuriem liegts darbs un iztika par čempi,ja tas brīnumainā kārtā notiks.---
Shito gan es nesapotu, par ko tad viniem ir jaabuut nikniem?
Tipa, ja chempis nenotiks, viniem no taa moraali vieglaak paliks, darbs un iztika uzreiz uzlabosies?

  +2 [+] [-]

, 2021-01-13 09:57, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Pie otraa varianta, proti, chempis notiek tikai Minskaa, Karinia bandai nav nekaada teikshana, boikotees vai neboikotees Latvija, tur ir teikshana tikai un vieniigi LHF, kaa arii pashiem izlases vechiem Taa kaa, domaajams, ka Latvija tur, visticamaak, piedaliisies Daudz kas, protams, buus atkariigs arii no paareejaam valstiim, ja lielaakaa dalia no daliibniekiem boikotees, tad arii Latvijai nebuutu iipashas jeegas braukt, tachu ja to bokoteetaaju nebuus tik daudz vai to nebuus vispaar, tad kaapeec lai nebrauktu?
Neee,demokrātiskā valstī šādas lietas nav iedomājamas! Nebūs tā,ka valsts uzturēta organizācija pieņems lēmumus pretēji valdībai un sabiedrības vairākuma viedoklim! Latvija nebrauks uz Minsku nekādā variantā un kā minimums puse Eiropas nebrauks,ūsainais tarakāns tur neko neietekmēs! Ar viņu Eiropā neviens pat sarunās neielaidīsies,ir sevi tiktāl diskreditējis,ka variantu nav!
Izlases veči te vispār neko nenoteiks,jo trenējot muskuļus smadzenes lielākoties atpūšas,viņu domas lai paliek ģērbtuvēs

  -2 [+] [-]

, 2021-01-13 10:57, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Neee,demokrātiskā valstī šādas lietas nav iedomājamas! Nebūs tā,ka valsts uzturēta organizācija pieņems lēmumus pretēji valdībai un sabiedrības vairākuma viedoklim! Latvija nebrauks uz Minsku nekādā variantā un kā minimums puse Eiropas nebrauks,ūsainais tarakāns tur neko neietekmēs! Ar viņu Eiropā neviens pat sarunās neielaidīsies,ir sevi tiktāl diskreditējis,ka variantu nav!
Izlases veči te vispār neko nenoteiks,jo trenējot muskuļus smadzenes lielākoties atpūšas,viņu domas lai paliek ģērbtuvēs
Kaa tu vari zinaat, kaads reaali ir sabiedriibas vairaakuma viedoklis, peec komentaariem Sportacentraa spriezhot? Jebkuraa valstii, jebkuraa portaalaa, jebkuraa virtuaalajaa telpaa, absoluuts vairaakums ir taa sausamie liberaali-demokraatiski noskanioti kadri, kuri vienmeer nostaasies "pareizajaa" pusee, tachu tas nebuut nav sabiedriibas vairaakums Esmu paarliecinaats, ka sabiedriibas vairaakumam, tiem, kuri neseezh 24/7 internetaa ar savaam "ekspertiizeem" un "analiizeem", ir absoluuti PO BARABANU, kas notiek kaut kaada tur Baltkrievijaa, tiem Hokeju PODAVAI, katru pavasari, kaa ierasts!

  -1 [+] [-]

, 2021-01-13 11:04, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Neee,demokrātiskā valstī šādas lietas nav iedomājamas! Nebūs tā,ka valsts uzturēta organizācija pieņems lēmumus pretēji valdībai un sabiedrības vairākuma viedoklim! Latvija nebrauks uz Minsku nekādā variantā un kā minimums puse Eiropas nebrauks,ūsainais tarakāns tur neko neietekmēs! Ar viņu Eiropā neviens pat sarunās neielaidīsies,ir sevi tiktāl diskreditējis,ka variantu nav!
Izlases veči te vispār neko nenoteiks,jo trenējot muskuļus smadzenes lielākoties atpūšas,viņu domas lai paliek ģērbtuvēs
Pienemt leemumu preteeji valdiibai, kaapeec lai ne? Valdiibai ir teikshana tikai un vieniigi LR teritorijaa, vini var uzlikt veto uz chempi Riigaa, tachu aarpus Latvijas nekaadas teikshanas tai nav! Ja Karinia banda negribees pikiot LHF, to var sagribeet Batjka un pie pakalias, no kurienes nauda naak, jo par daliibu vai nedaliibu var lemt vieniigi LHF, nevis Karinsh, Shmarinsh, Levits, Hujevits vai citi kadri Izlases vechi arii daudz ko var noteikt un tie, esmu paarliecinaats, parsvaraa gribees piedaliities chempii, vienalga kur tas notiktu!

     [+] [-]

, 2021-01-13 11:50, pirms 3 gadiem
xoweag rakstīja: Pienemt leemumu preteeji valdiibai, kaapeec lai ne? Valdiibai ir teikshana tikai un vieniigi LR teritorijaa, vini var uzlikt veto uz chempi Riigaa, tachu aarpus Latvijas nekaadas teikshanas tai nav! Ja Karinia banda negribees pikiot LHF, to var sagribeet Batjka un pie pakalias, no kurienes nauda naak, jo par daliibu vai nedaliibu var lemt vieniigi LHF, nevis Karinsh, Shmarinsh, Levits, Hujevits vai citi kadri Izlases vechi arii daudz ko var noteikt un tie, esmu paarliecinaats, parsvaraa gribees piedaliities chempii, vienalga kur tas notiktu!
Tu esi vai nu apmaksāts trollis (90%) vai arī krievu tv nozombēts vietējais. Paskaties Hodorkovska youtube kanālu,Eho Moskvi,gordon,Navaļnija,Fake News,Potapenko,kaut vdud uc krievu kanālus youtube,ja esi zombijs dabūsi pretindi.
Ja trollis tad tevi gaida kognitīvā disonanse.
Kariņš un Levits ir mūsu demokrātiski ievēlētās augstākās amatpersonas tāpēc palūgšu minimumu cieņas runājot par viņiem!
Tas tev nav putler-huilo caur korupciju,oligarhiem,bandītiem un uzspļaušanu tautai.
Taču ja patīk tas viss - vilciens,stacija,biļete - rosija un nesmirdi te

     [+] [-]

, 2021-01-13 14:51, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Tu esi vai nu apmaksāts trollis (90%) vai arī krievu tv nozombēts vietējais. Paskaties Hodorkovska youtube kanālu,Eho Moskvi,gordon,Navaļnija,Fake News,Potapenko,kaut vdud uc krievu kanālus youtube,ja esi zombijs dabūsi pretindi.
Ja trollis tad tevi gaida kognitīvā disonanse.
Kariņš un Levits ir mūsu demokrātiski ievēlētās augstākās amatpersonas tāpēc palūgšu minimumu cieņas runājot par viņiem!
Tas tev nav putler-huilo caur korupciju,oligarhiem,bandītiem un uzspļaušanu tautai.
Taču ja patīk tas viss - vilciens,stacija,biļete - rosija un nesmirdi te
Kaadi tev tur Hodorkovski, kaadi tur Navalnije, es neskatos tos ofisa taarpus-paraziitus, kuri naudu no gaisa taisa Ko interesantu es no viniem uzzinaashu? Garlaiciiba, garlaiciiba un veelreiz garlaiciiba, es labaak Soldaty vai Svatus paskatos, tur ir sirdej tuvaaki personaazhi un saprotamaaki Demokraatiski ieveeletie, tik tieshaam? Tautas izbalsotie kandidaati tiek pie ministru un pat premjera amatiem, tas, tavupraat, ir demokraatiski, Levits vai tad arii ir tautas ieveeleets prezidents?

     [+] [-]

, 2021-01-13 21:50, pirms 3 gadiem
Hodarkovskis nopelnīja pats,nevis nozaga no budžeta kā tavs dieveklis huilo,starptautiskā tiesa to apstiprināja,viņš finansē Navaļniju,kopā ar daudziem citiem ziedotājiem,kuri atbalsta viņa izveidoto fondu cīņai ar korupciju,kurš publicēja tik lielisko filmu par ģimonu un daudziem citiem varoņiem,kuri apzog krievu tautu - maz esi skatījies,tā iet kad tālāk par svatiem smadzenīte nevelk