Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krievijas olimpiskā izlase pārspēj Šveici un izcīna Vācijas kausu

Krievijas olimpiskā izlase pārspēj Šveici un izcīna Vācijas kausu
Moments no Krievijas un Vācijas spēles. Foto: http://www.deb-online.de

Uzvaru Vācija notiekošajā pārbaudes turnīrā izcīnīja Krievijas olimpiskā jeb otrā izlase, kas mačā par pirmo vietu apspēlēja Šveici ar 4:2. Otrajā mačā Slovākija pieveica Vāciju ar 2:0.

Gan Krievija, gan Šveice tika pie uzvarām pirmajās divās cīņās, līdz ar ko turnīra uzvarētājas noskaidrošana bija atlikta tieši līdz abu komandu savstarpējai spēlei. Trešajā minūtē „Torpedo” uzbrucējs Danīls Iļjins izvirzīja Krieviju vadībā – 1:0, bet līdz perioda beigām Šveice pārņēma iniciatīvu, vārtus gūstot aizsargam Rožē Kare un Ronalda Ķēniņa kluba biedram, „Lausanne” uzbrucējam Krištofam Berčijam – 1:2.

Otrajā periodā Krievijai izdevās panākt izlīdzinājumu pēc SKA hokejista Artjoma Zemčonoka vārtu guvuma – 2:2, bet noslēdzošajās 20 minūtēs Kazaņas „Ak Bars” aizsargi Romāns Abrosimovs un Dmitrijs Judins palīdzēja savai komandai tikt pie uzvaras – 4:2, ka arī triumfēt Vācijas kausā ar trīs uzvarām trīs spēlēs.

Tikmēr Slovākija atstāja mājinieci bez uzvarām, apspēlējot Vāciju ar 2:0. Abus vārtus slovāki guva pēdējā periodā. Rezultātu atklāja bijušais Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Marcels Haščaks, kurš tagad pārstāv Slovākijas čempionāta komandu „Košice” – 1:0, bet otro ripu vāciešu vārtos iemeta Radovāns Puliss no „Detva”, kas arī spēlē Slovākijā – 2:0. Līdz ar šo uzvaru slovāki pacēlās uz trešo vietu, bet Vācija palika pēdējā, tā arī nespējot tik pie uzvarām.

Vācijas kauss

Poz.KomandaSp.UUPZPZVārtiP-ti
1.Krievija3210010:68
2.Šveice311019:95
3.Slovakija310025:53
4.Vācija300216:102

     [+] [-]

, 2018-11-11 19:06, pirms 5 gadiem
Uz Berlīni!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja