Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam pirmie vārti šosezon, Reķis asistē uzvarā

Vasiļjevam pirmie vārti šosezon, Reķis asistē uzvarā
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.wz-newsline.de

Vācijas Hokeja līgas (DEL) regulārā čempionāta mačā šodien ar vārtu guvumu izcēlās Herberts Vasiļjevs, bet rezultatīvu piespēli atdeva Arvīds Reķis.

Krēfeldes "Pinguine" šodien ar 5:3 savā laukumā pieveica Manheimas "Adler" hokejistus, bet Herberts Vasiļjevs pirmās trešdaļas 16. minūtē panāca 2:0 mājinieku labā. Latviešu uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču pabeidza ar lielisku lietderības koeficientu +3. Vasiļjevs šajā sezonā desmit mačos ir izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr citā DEL mačā Arvīda Reķa Augsburgas "Panther" savās mājās ar 5:1 uzvarēja Šveningeres "Wild Wings", bet Reķis pēdējās trešdaļas 11. minūtē skaitliskajā mazākumā asistēja Aleksandram Polačekam, kurš panāca 3:1. Latviešu aizsargs šajā mačā izdarīja vienu metienu, kā arī nopelnīja četras soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Reķis šosezon septiņās spēlēs ir guvis vienus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Čehijas Ekstralīgā Jēkaba Rēdliha pārstāvētais Homutovas "Pirati" viesos ar 4:6 zaudēja Brno "Kometa". Latviešu aizsargs nospēlēja desmit minūtes un 27 sekundes, veica vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Rēdlihs šosezon deviņos mačos ir atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Slovākijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja Laura Bajarūna HK "Poprad", kas 3:4 atzina Trenčīnas "Dukla" pārākumu, bet Bajarūns maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Tikmēr uzvaru svinēja Kobas Jasa HK "36 HANT Skalica", kas ar 4:3 pieveica MHC "Martin", bet Latvijas uzbrucējs nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Pie panākuma tika arī Jāņa Andersona HK "Zvolen", kas ar 3:0 pārspēja HK "Nitra", bet latvietis statistikas rādītājos neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
del.org
hokej.cz
hokej.sk

  +1 [+] [-]

, 2015-10-11 22:53, pirms 8 gadiem
Skopi.... vēl bars mūsējo šodien spēlēja...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-11 22:59, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Skopi.... vēl bars mūsējo šodien spēlēja...
ljoti pavirshi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-11 23:12, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: Skopi.... vēl bars mūsējo šodien spēlēja...
tev jautaajums, kaa hokeja ekspertam, kurs ir visu laiku rezultatiivaakais LV izlases speleetajs elites diviizijaa?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-12 00:17, pirms 8 gadiem
golsss rakstīja: Par Poreja individuaalo statistiku neko nezinu.
12 spēlēs 1+6.
Koeficientu diemžēl nezinu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-12 14:18, pirms 8 gadiem
Ēriks Ozollapa guva 2 vārtus un palīdzēja Invicta Dynamos ar 2:1 pārspēt Wightlink Raiders NIHL spēlē.