Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: lvhockey

Latvijas hokeja komandu logotipu variācijas

Bieži vien, paskatoties uz Latvijas hokeja čempionāta (OHL) komandu logotipiem, ar atsevišķiem izņēmumiem, rodas sajūta, ka tie ir izveidoti tikai tādēļ, ka to prasa turnīra nolikums. Tikai apskatot citu līgu komandu logo, dažreiz ar nelielu skaudību jāpiekrīt, ka mums ir kur augt. Labā ziņa - augam jau mazliet, jo ir labāk nekā deviņdesmitajos gados, tad likās, ka dažu Latvijas čempionāta komandu logo ir izveidoti ar MS Paint palīdzību.Tā nu vienu dienu pasēdēju pie "placeit" tiešsaistes logotipu ģeneratora un ļāvos fantāzijai - kā varētu izskatīties Latvijas komandu logotipi. Neķēros pie profesionāli labi izstrādātajiem, bet izstrādāju to komandu logo, kuri nepastāv vai ir, manuprāt, neveiksmīgi.Aicinu balsot par labāko logotipu.
Daudzas no komandām nemaz nepastāv, bet potenciālajās dislokācijas vietās - pilsētās - atrodas ledus halle. To arī ņemu par pamtargumentu logo veidošanai. Protams, komandu nosaukumi var būt citi. Šie ir tikai nosacīti. Citādi ar krāsām un tēliem - par pamatu ņemts konkrētās vietas simbolisms, karoga vai ģērboņa krāsas kā arī hokeja tradīcijas vai vēsture.Komandu pulciņā iekļāvu arī Jēkabpili un Rēzekni, kurās pašlaik tiek celtas ledus halles, kā arī ar hokeja tradīcijām bagāto Smilteni.

Plusiņš vai mīnusiņš?

  • 7

  • 28



, 2019-08-12 12:08, pirms 5 gadiem
Kur bildes?
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
5

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.