Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

M. Rēdlihs, Jekimovs un Pavlovs hokejistu turnīrā pludmales volejbolā

M. Rēdlihs, Jekimovs un Pavlovs hokejistu turnīrā pludmales volejbolā
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau šajā nedēļas nogalē 15. jūnijā pludmales sporta centrā Brazīlija norisināsies vēl nebijis sporta pasākums – Hokejistu turnīrs pludmales volejbolā. Savu dalību turnīrā ņems profesionālu un amatieru hokeja komandu spēlētāji, kuri savus spēkus pārbaudīs pludmales volejbola laukumā, slidas šoreiz gan atstājos mājās.

Hokejistu turnīrs sadarbībā ar Entuziastu Pludmales Volejbola līgu tiek rīkots ar mērķi sniegt iespēju gan profesionāliem, gan amatieru hokejistiem sportiski pavadīt dienu, savā starpā sacenšoties ārpus hokeja laukuma un izbaudot pludmales volejbolu.

Savu dalību turnīrā ir apstiprinājuši tādi pazīstami hokejisti kā Miķelis Rēdlihs, Vitālijs Pavlovs, Roberts Jekimovs, Toms Andersons, Edmunds Augstkalns un Rihards Marenis. Lai hokejistiem dotu iespēju sajusties kā īstiem pludmales volejbolistiem, spēles tiesās pieredzējuši volejbola tiesneši. Spēļu starplaikos norisināsies dažādi konkursi turnīra skatītājiem un hokejistu faniem, kuriem būs iespēja cīnīties par atbalstītāju sagādātajām balvām.

Balvu fondu Hokejistu turnīra uzvarētājiem un skatītājiem nodrošina Hokejam.lv, A/S Aldaris, EPVL. Hokejistu turnīra norises vieta psc. Brazīlija vasaras stadionā, tā sākums plkst. 12:00, komandu reģistrēšanās plkst. 11:30.

Pieteikšanās pirmajam Hokejistu turnīram līdz 12. jūnijam pa e-pastu martins@vissvolejbolam.lv. Sīkāka informācija Pludmales sporta centrs Brazīlija: Jaunumi


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-11 21:37, pirms 10 gadiem
Futbols popularakais spota veids visos gadalaikos it ipasi sogad
Slēpts komentārs: fubols.uspele
, 2014-06-11 21:42, pirms 10 gadiem
Labak butu zinat, ko Pavlovs daris nakamsezon?
, 2014-06-11 21:45, pirms 10 gadiem
a Pavlovs drīkst piedalīties ?! kas organizē un kas pasniedz balvas !!?
, 2014-06-11 21:46, pirms 10 gadiem
nu kautkur tjolkas jacope
Slēpts komentārs: fubols.uspele
, 2014-06-11 21:57, pirms 10 gadiem
Tā kā turnīrs notiek Brazīlijā, Pavlovs drīkst piedalīties.
, 2014-06-11 21:59, pirms 10 gadiem
Piezīme autoram - latviešu valodā "neņem dalību", latviešu valodā "piedalās".
, 2014-06-11 22:19, pirms 10 gadiem
fubols.uspele rakstīja: tikaj fubols ir populārs. volejbolu tie garie slangas tik spēlē. tāpat kā basketbolu. jo garāks kāts, jo lielāks āmurs
Par āmuriem gan nebūs taisnība, pirms dažiem gadiem vienā krievu radio raidijumā par futbolu, klausītājs uzdeva jautājumu, kapēc uz studiju nevarētu uzaicināt kādu izlases spēlētāju. Žurnālists Gusevs atbildēja, kuru lai aicina, kurš no mūsu futbolistiem var sakarīgi izteikties, negribu apvainot mūsu futbolistus, citās valstīs ir tā pati bēda.
, 2014-06-11 23:12, pirms 10 gadiem
Labi,Augstkalnu vēl pazinu,''Dinamo'' sistēma un tā,bet Andersonu un it īpaši kaut kādu Mareni pirmoreiz dzirdu. Bet Marenis,apskatījos elitprospektos,kaut kādās mistiskās līgās spēlē,bet šosezon tā riktīgi kaut kādā NA3HL līgā izārdījies- 49 spēlēs 60 vārti un 62 piespēles
, 2014-06-11 23:23, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: un it īpaši kaut kādu Mareni pirmoreiz dzirdu.
varbūt apprecējās un mainīja uzvārdu
, 2014-06-11 23:25, pirms 10 gadiem
Agris 77 rakstīja: Par āmuriem gan nebūs taisnība,...
ok, piekrītu, noņemiet man mīnusus nost
, 2014-06-11 23:27, pirms 10 gadiem
Agris 77 rakstīja: Par āmuriem gan nebūs taisnība, pirms dažiem gadiem vienā krievu radio raidijumā par futbolu, klausītājs uzdeva jautājumu, kapēc uz studiju nevarētu uzaicināt kādu izlases spēlētāju. Žurnālists Gusevs atbildēja, kuru lai aicina, kurš no mūsu futbolistiem var sakarīgi izteikties, negribu apvainot mūsu futbolistus, citās valstīs ir tā pati bēda.
vai tad Tu pēc nika un pusanalfabētiskā rakstības stila neredzi, ka Tavs sarunu biedrs ir trollis/pokemons - knapi 9 klases pabeidzis (kaut gan man pat par šo nav pārliecības) jaunietis ar izteikti šauru pierīti?
, 2014-06-11 23:31, pirms 10 gadiem
ūja, ūja, abrags, visi minējumi aplami. bet palīdzēt citiem vajag, tas gan labi.
, 2014-06-11 23:35, pirms 10 gadiem
fubols.uspele rakstīja: ūja, ūja, abrags, visi minējumi aplami. bet palīdzēt citiem vajag, tas gan labi.
diemžēl tie nav minējumi, bet faktu konstatācija.
, 2014-06-11 23:36, pirms 10 gadiem
tad lūdzu aizej un konstatē vismaz vienu faktu un tad nāc apakaļ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-12 00:44, pirms 10 gadiem
Interesanta tauta. Tikai Rīga, tikai Dinamo?
Marenis varbūt nav katram zināms (šis ir puika, kurš pāris gadus atpakaļ Kanādā vienā no trešās šķiras junioru čempionātiem sezonā sameta 100 ripas, kas ir jāmāk jebkurā līmenī, diemžel biežās traumas nav devušas lielas cerības uz labu karjeru), tomēr Andersons vēl nesen bija izsaukts uz izlases nometni, ikdienā spēlē gana augstā līmenī, Šveices NLB ar perspektīvām kādreiz uzspēlēt arī NLA, Augstkalns ja nemaldos pāris reizes bija pie RD sezonas gaitā.
Protams tie nav tādi paši vārdi kā Rēdlihs, Pavlovs un Jekimovs, tomēr lielīties ar nezināšanu nav nekāda varonība, ik īpaši ja runa iet par Latvijas otrās izlases līmeņa spēlētājiem, nevis kaut kādiem Spānijā spēlējošajiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-12 01:31, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Visi zināmi hokejisti. Nezināju,ka mazais Miķelis māk spēlēt voļiku
Tiešii Rēdlihi (visi) un Daugaviņš ir zināmākie, kas +/- sakarīgi prot spēlēt gandrīz visu - futeni, voleju utt, jo bērnību ir pavadījuši kustoties, nevis piržot dīvānā un aiz monitora.
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
18

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.