Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Foto: Normundam Sējējam - pusgadsimts!

Jānis Matulis
Jānis Matulis
Liekas, ka tas bija kaut kad vakar vai aizvakar, kad Olga Rajecka vecā "Dinamo" sudraba ballītē dziedāja par visapkārt esošo "zemeņu lauku", bet šodien vienam no ballītes varoņiem - 1988. gada PSRS sudraba medaļniekam hokejā Normundam SĒJĒJAM - 50.

Gadi aizskrējuši kā stirnas, bet ne tukšgaitā. Droši vien tas ir simboliski, ka šodien sākas Latvijas U-18 izlases nometne, priekšpēdējā pirms pasaules 1. divīzijas čempionāta un tajā uz ledus atkal būs Sējēji. Pat divi! Nauris un Nils. Kuri ikdienā spēlē Šveices jaunatnes čempionātā Ženēvas komandā un kurus treneris var atšķirt tikai tad, ja jaunekļi ir blakus. Tas, kurš vairāk runā, ir uzbrucējs Nils, aizsargs Nauris esot klusētājs. Par Normundu var teikt, ka viņš vienmēr labi pārredzējis laukumu. Kas aizsargam ir liels pluss. Arī ārpus laukuma. Kur Sējējs gandrīz vienmēr pats sev bijis arī aģents, tāpēc Rīgas “Dinamo” ģenerālmenedžeri iebāzt maisā ir gandrīz vai neiespējami. Liels čehu un slovāu hokeja speciālists – no demit leģionāra gadiem septiņi aizritējuši Ļitvinovā, Karlovi Varos, Bratislavā un Trenčīnā, pa sezonai arī somu Koivolā, vācu Esenē un šveiciešu Kūrā. Desmit pasaules čempionāti Latvijas izlases formā. Jauns vēl puika, bet ir uz ko atskatīties!

Lai Tev, Normund, veicas arī turpmāk!

Foto: Romāns Kokšarovs

  +2 [+] [-]

, 2018-02-12 13:19, pirms 6 gadiem
Viņam viss ir ar "pus" - puskoka lēcējs, pushokejists, pustreneris, pussmadzene un pusstops. Priekā, čekista pakalpiņ!

  -3 [+] [-]

, 2018-02-12 15:16, pirms 6 gadiem
Teicams hokejists un menedžeris! Viens no latviešu strēlniekiem! Daudz laimes!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-12 15:20, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Viņam viss ir ar "pus" - puskoka lēcējs, pushokejists, pustreneris, pussmadzene un pusstops. Priekā, čekista pakalpiņ!
Kam gan jābūt smadzeņpodā, lai kaut ko tik slimu atgremotu...?

  -4 [+] [-]

, 2018-02-12 15:34, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies

     [+] [-]

, 2018-02-12 17:40, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Viņam viss ir ar "pus" - puskoka lēcējs, pushokejists, pustreneris, pussmadzene un pusstops. Priekā, čekista pakalpiņ!
Jā, viņš nebija spožākais Latvijas hokeja aizsardzības balsts..taču palasi Matuļa minētos punktus un nākas secināt...stipra personība Latvijas hokejā.
Kā, tu pēc savas cilvēku kvalifikācijas klasificētu SEVI...kkauko uzirsis, neko neizdarījis, neko nezinoš, visur pļurkstoš....KAS ESI TU ?????

  +1 [+] [-]

, 2018-02-12 18:49, pirms 6 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Viņam viss ir ar "pus" - puskoka lēcējs, pushokejists, pustreneris, pussmadzene un pusstops. Priekā, čekista pakalpiņ!
Man žēl Tavu vecāku, ja viņi zinātu kas tur iznāks galā, droši būtu podā noskalojuši nevis kasītu nost no palaga.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-12 20:12, pirms 6 gadiem
Par Ozoliņa atvešanu uz Rīgu vien jau ir pelnījis pieminekli!