Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kristers Gudļevskis: Bija pienācis laiks pārmaiņām

Tiem, kas nav redzējuši LTV «Sporta studijas» sarunu ar vārtsargu K.Gudļevski, ar tās atreferējumu var iepazīties zemāk pievienotajā saitē.

Latviešu hokeja vārtsargam Kristeram Gudļevskim bija pienācis laiks pārmaiņām, lai gan Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Tampabejas «Lightning» viņam bija kļuvusi ļoti tuva, Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam «Sporta studija» teica Gudļevskis.
Tiesības uz Gudļevski šī mēneša sākumā no «Lightning» komandas tika aizmainītas uz citu NHL klubu Ņujorkas «Islanders». Vārtsargs «Lightning» paspārnē nonāca 2013.gadā pēc NHL drafta, bet šo gadu laikā lielākoties spēlēja Tampabejas komandas fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas «Crunch».
Četru gadu laikā Gudļevskis NHL aizvadījis kopumā piecus mačus.

Gudļevskis: Bija pienācis laiks pārmaiņām

     [+] [-]

, 2017-07-10 12:15, pirms 7 gadiem
tādi p i dari! Tak OS jau bij skaidrs, ka šis ir īstais lietaskoks, bet šie viņu tur nerro un galīgi neizskatās, ka kaut ko dara Kristera labā!
na h uj to ameriku, piedrāzt