Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Starptautiskais amatieru turnīrs "Riga Cup" šoreiz notiks virtuālajā vidē

Rolands Eliņš

Šajā nedēļas nogalē piektdien, sestdien un svētdien notiks tradicionālais (jau 11.gadu pēc kārtas) starptautiskais amatieru hokeja turnīrs ''RigaCup'' . Šī gada notikumi ir ieviesuši savas korekcijas un diemžēl šogad turnīrs nevar notikt ledus laukumos, bet tas norisināsies nu jau sportam pierastajā e-vidē.

Apvienojot spēkus un pieredzi, RigaCup komanda kopā ar saviem draugiem no Entuziastu hokeja līga ir izveidojuši analogas sacensības 30 amatieru hokeja komandām no 8 valstīm, sacenšoties uz spēļu konsolēm PS4.

"No idejas par vienkāršu turnīra izspēlēšanu uz ''kompjiem'' ir izdevies izveidot ļoti nopietnu un lielu pasākumu," stāsta ERigaCup organizators Miks Kovtuns.

Visas turnīra spēles būs iespējams vērot LIVE režīmā speciāli izveidotos "Twitch"kanālos, kuri tiks translēti no profesionālas studijas. Katru spēli vēros RigaCup e-tiesneši, finālspēles komentēs komentētāji angļu valodā, studijā viesosies pazīstami Latvijas izlases spēlētāji, ir izveidota turnīra statistikas mājas lapa, skatītāju konkursi un daudz interesanti pārsteigumi!

Turnīrā piedalās 30 komandas, kas tiks sadalītas 6 grupās pa 5 komandām. Pēc grupu spēļu izspēles komandas sadalīsies pa līmeņiem : 1 vietas grupās - A līmenis, 2 vietas - B līmenis, 3.v - C, 4.v - D un 5. vieta E līmenī.
Grupu spēles notiks piektdien un sestdien (no plkst.17:00 -24:00) un finālu mači norisināsies svētdien no plkst. 13:00 - 23:00.

Turnīram varēsi sekot līdzi:

Galvenais kanāls :
https://www.twitch.tv/rigacuptv

Papildkanāli :
https://www.twitch.tv/rigacuptvnorth
https://www.twitch.tv/rigacuptvsouth
https://www.twitch.tv/rigacuptvwest
https://www.twitch.tv/rigacuptveast

Spēļu kalendāru, statistiku, spēlētājus u.c. meklē turnīra mājaslapā - https://rigacup.entuziasti.com/