Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krievija pārbaudes mačā vēlreiz atspēlējas un pieveic Norvēģiju

Krievija pārbaudes mačā vēlreiz atspēlējas un pieveic Norvēģiju
Krievijas izlase Oļega Znaroka vadībā
Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

Vienīgajā šodienas pieaugušo hokeja izlašu spēlē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievija ar 4:1 uzvarēja Norvēģiju.

Uzsākot gatavošanos savās mājās gaidāmajam pasaules čempionātam, Krievijas izlase aizvadīja divas pārbaudes spēles pret Norvēģijas izlasi, pagājušā gada 11. vietas ieguvēju pasaulē. Aizvakar Krievija uzvarēja tikai papildlaikā ar 2:1, lielāko mača daļu pavadot iedzinējos 0:1, un arī šodien Oļega Znaroka vadītajai izlasei mača gaitā nācās atspēlēties.

Tāpat kā aizvakar, arī šodien norvēģi atklāja spēles rezultātu trešajā minūtē un arī šodien par vārtu guvumu atbildīgs 22 gadus vecais Norvēģijas uzbrucējs Tomass Valkve Olsens. Krievija palika iedzinējos līdz otrā perioda sākumam, kad 24. minūtē precīzi meta Vladislavs Kartajevs. Pavisam drīz vairākumu izmantoja Sergejs Šumakovs, un mača atlikušajā gaitā Krievijas uzvaru nostabilizēja Jaroslavs Dibļenko un Artjoms Lukojanovs.

Znaroks pēc uzvaras atzina, ka ir apmierināts ar izlases parādīto spēli, taču konkrētus spēlētājus izcelt nevēlējās: „Komanda uzvarēja, tātad – nospēlēja labi. Mačos pret Slovākiju izlasē ieradīsies no Sanktpēterburgas SKA izsauktie hokejisti. NHL vīri? Neskriesim notikumiem pa priekšu.”

Nākamās divas pārbaudes spēles pret Slovākiju tiks aizvadītas 14. un 16. aprīlī, kamēr Norvēģija gatavošanos PČ turpinās pēc 11 dienām pret Dāniju. Gan Norvēģija, gan Krievija pasaules čempionātā būs vienā grupā ar Latviju, un tieši pret norvēģiem Leonīda Beresņeva vadītā izlase aizvadīs savu pēdējo apakšgrupas spēli.

Izmantotie resursi:
Сборная России вновь обыграла Норвегию в матче...


, 2016-04-10 23:30, pirms 8 gadiem
cik ir pulkstens?
, 2016-04-10 23:42, pirms 8 gadiem
zb83 rakstīja: cik ir pulkstens?
Kur?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-11 06:19, pirms 8 gadiem
Krievijas fani tādi nervozi pirms gaidāmā PČ Rīgā rupekle autobusā strīdas ar kontroli un...
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
18

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.