Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Arvis Cimermanis

Jekimovs rezultatīvs Somijā

Jekimovs rezultatīvs Somijā
Roberts Jekimovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Somijas Mestis hokeja līgā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlies latviešu uzbrucējs Roberts Jekimovs, taču tas neglāba viņa pārstāvēto komandu no zaudējuma papildlaikā pret ''LeKi'' - 3:4. Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Kaspara Saulieša un Armanda Bērziņa Hāmenlinnas ''HPK''.

Somijas spēcīgākajā hokeja līgā (SM-liiga) zaudējumu piedzīvoja Kaspara Saulieša un Armanda Bērziņa pārstāvētā Hāmenlinnas ''HPK'', kas izbraukumā ar 4:6 piekāpās Tamperes ''Ilves'' hokejistiem. Pēc otrās trešdaļas vadībā ar 2:0 bija latviešu pārstāvētā komanda, taču trešā trešdaļa izvērtās pār īstu murgu ''HPK'' hokejistiem, jo desmit minūšu laikā tika ielaisti četri vārti, bet gūti tikai vieni, kā rezultātā rezultāts kļuva 4:3 mājinieku labā. Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Hāmenlinnas hokejistiem izdevās rezultātu izlīdzināt (4:4), taču pēdējā minūtē Tamperes klubs guva vēl divus vārtus un izcīnīja uzvaru visā mačā ar 6:4. Kopumā komandas trešajā trešdaļā guva astoņus vārtus.

Abi latviešu hokejisti šajā mačā spēlēja savas komandas otrajā pieciniekā, taču rezultativitātes punktus un soda minūtes nenopelnīja, atzīmējoties vien ar negatīvu lietderības koeficentu -1. Pēc šī mača ''HPK'' SM-liiga kopvērtējumā ieņem septīto vietu 14 komandu konkurencē. Nākamais mačs komandai paredzēts otrdien 12. Oktobrī pret Oulu ''Karpat'' hokejistiem.

Somijas otrajā spēcīgākajā līgā (Mestis) divus rezultativitātes punktus šovakar nopelnīja uzbrucējs Roberts Jekimovs, kura pārstāvētā ''Jokipojat'' izbraukumā papildlaikā ar 3:4 atzina ''LeKi'' hokejistu pārākumu. Jekimovs šajā mačā laukumā pavadītajās 17 minūtes un 40 sekundēs izdarīja divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Pēc šī mača ''Jokipojat'' Mestis līgas kopvērtējumā ieņem septīto vietu 12 komandu konkurencē. Nākamā spēlē komandai paredzēta 13. Oktobrī savā laukumā pret ''KooKoo'' komandu.

Izmantotie resursi:
Mestis
Jääkiekon SM-liiga - SM-liiga


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-09 21:36, pirms 14 gadiem
neiet kaut kā tik labi šosezon Jekimovam un arī viņa klubam - pagājušā gada čempion Jokipojat šobrīd tikai knapi play-off zonā un arī Jekimovs neskatoties uz šodienas 2 rezultativitātes punktiem ir tikai līgas 35. rezultatīvākais. Jācer, ka vēl ieskriesies sezonas gaitā.
, 2010-10-09 21:49, pirms 14 gadiem
Bļe,es nevaru beigt smieties par bildi

Taja bildē pēc tāda 7 gadīga puišeļa izstakās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-09 22:29, pirms 14 gadiem
Protams, vieglāk jau ir gudri dir** interneta komentāros nekā pašiem kaut ko sasniegt!
, 2010-10-09 22:33, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Amerikā Jekimovs būtu apbrīnots!!!
ha ha....ne visis sapratīs Tavu komentāru, bet man patīk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-09 23:36, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: kur te kaut viens apdi**iens ir?
visi tavi iepriekšjie komentāri zem šī raksta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-09 23:55, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: katram ir savs subjektīvais viedoklis, tā kā nomierinies.
viedoklis..
, 2010-10-10 09:26, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: neiet kaut kā tik labi šosezon Jekimovam un arī viņa klubam - pagājušā gada čempion Jokipojat šobrīd tikai knapi play-off zonā un arī Jekimovs neskatoties uz šodienas 2 rezultativitātes punktiem ir tikai līgas 35. rezultatīvākais. Jācer, ka vēl ieskriesies sezonas gaitā.
Cik tad Tu gaidi no vinja punktus vienaa speelee? manupraat, ja speelee vinjs pelna pa diviem punktiem ir pietiekosi labs raadiitaajs, protams, ar nosacijumu, ka tas notiek regulaari. Un cik varu atcereties, tad ieprieks vinjam bija 1+1. Nu nav tas slikti - lidz izcili, protams, jaatiek lidz ligas rez. speletaju top3, bet kopumaa pagaidam ir labi. Un ljoti ceru, ka somijas hokejs turpinaas attistiit Jekimovu pareizajaa virzienaa!
Veiksmi un vairaak punktus speelee, tipa 2+2 utt
, 2010-10-10 09:52, pirms 14 gadiem
henrijz rakstīja: Cik tad Tu gaidi no vinja punktus vienaa speelee? manupraat, ja speelee vinjs pelna pa diviem punktiem ir pietiekosi labs raadiitaajs, protams, ar nosacijumu, ka tas notiek regulaari. Un cik varu atcereties, tad ieprieks vinjam bija 1+1. Nu nav tas slikti - lidz izcili, protams, jaatiek lidz ligas rez. speletaju top3, bet kopumaa pagaidam ir labi. Un ljoti ceru, ka somijas hokejs turpinaas attistiit Jekimovu pareizajaa virzienaa!
Veiksmi un vairaak punktus speelee, tipa 2+2 utt
es nerunāju par konkrēto spēli bet sezonu kopumā!
Ja Jekimovs ir tikai 35. līgas rezultatīvākais (kurš pie tam spēlē pagājušās sezonas čempionu komandā 1. maiņā), tad diez vai ir liela cerības uz spēlēšanu kādā stiprākā līgā nākamajā sezonā...
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.