Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Mūziķu hokeja izlase" aizvadīs labdarības spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mūziķu hokeja izlase" aizvadīs labdarības spēli
Varis Vētra. Foto: Ilze Zvēra, f64

2019. gada 19. septembrī iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” norisināsies labdarības hokeja spēle “Katram draugam savu cilvēku”. Latvijā zināmi un populāri mūziķi, noformējot “Mūziķu hokeja izlasi”, mērosies spēkiem ar Hokeja kluba “L&L” U20 meiteņu hokeja komandu, tādējādi vācot ziedojumus dzīvnieku patversmes “Ulubele” atbalstam.

“Jau kopš augusta vidus “Akropoles” ledus arēnā pasākuma organizatori “ICE Academy” organizē treniņus, lai mūziķi varētu pilnvērtīgi sagatavoties gaidāmajam mačam ar hokeja klubu “L&L”. TC Akropole ledus arēnā notiek ne vien publiskās slidošanas nodarbības, treniņi un spēles, bet arī labdarības pasākumi – esam patiesi priecīgi, ka “TC Akropole” un “Maxima Latvija” ir aktīvi iesaistījušies palīdzēt līdzekļu vākšanā mūsu četrkājaino draugu atbalstam,” stāsta hokeja attīstības projekta” ICE academy” vadītāja Inguna Lukašēviča.

Pirms labdarības spēles norises dzīvnieku patversmē “Ulubele” notiks fotosesija, kurā mūziķi fotografēsies kopā ar pašu izvēlētiem patversmes iemītniekiem un kļūs par viņu “krustēviem” un “krustmātēm”. Fotosesijā veidotās fotogrāfijas tiks apkopotas izstādē, ko iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” varēs apskatīt līdz pat oktobra sākumam. Ja kāds apmeklētājs vēlēsies dzīvnieku adoptēt un sagādāt četrkājainajam mīlulim mājas, jaunie saimnieki dāvanā saņems dzīvnieka fotogrāfiju ar mūziķa autogrāfu.

Pasākuma dienā no plkst. 18.00 iepirkšanās centrā “Akropole” pasākumu zonā starp A un F ieejām notiks koncerts ar “Mūziķu hokeja izlases” dalībniekiem, un apmeklētājus sagaida dažādi konkursi, iegūstot balvas no Hokejam.lv un pasākuma ģenerālsponsora “Maxima Latvija”. Savukārt plkst. 19.30 sāksies hokeja spēle, kur “Mūziķu hokeja izlase” mērosies spēkiem ar Hokeja kluba “L&L” U20 meiteņu komandu.

“Katram draugam savu cilvēku” pasākuma laikā būs iespēja ne tikai ziedot uz vietas, iepirkšanās un izklaides centrā, bet arī pa ziedojuma tālruņiem 90006863 un 90006083. Hokeja spēli tiešraidē varēs vērot arī “Sporta centrs” televīzijā un “O’Learys” sporta bārā uz lielajiem ekrāniem. Pēc hokeja spēles mūziķus būs iespējams satikt “O’Learys” sporta bārā, lai saņemtu autogrāfus.

“Mūziķu hokeja izlasē” piedalīsies Kristaps Lubovs, Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Reiks, Oskars Ozoliņš, Andris Ērglis, Arnis Slobožaņins, Edgars Kreilis, Rihards Goba, Mareks Ameriks, Aigars Grāvers, Jānis Retenais, Jānis Apeinis, Varis Vētra, Kaspars Markševics, Rinalds Zelmenis, Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Jānis Miltiņš, Kato, Jānis Aišpurs un Miks Dukurs.

“ICE Academy” dibināta 2017. gadā, tās vadītāja Inguna Lukašēviča ir sertificēta hokeja trenere gan Latvijā, gan Austrijā un augsti novērtēta daiļslidotāja. Organizācija dibināta ar mērķi veicināt hokeja attīstību Latvijā, izstrādājot vecumposmiem atbilstošu metodiku gan spēlētāju, gan treneru, gan tiesnešu apmācībām. “ICE Academy” katru gadu rīko hokeja spēles ar Latvijā pazīstamu personu piedalīšanos, lai popularizētu šo sporta veidu un tādejādi iesaistītu pēc iespējas lielāku sabiedrības daļu sportiskās aktivitātēs. 2017. gada 21. maijā norisinājās “Muzikālā zvaigžņu hokeja spēle”, kas pulcēja populārus mūziķus, TV un radio personības, kā arī hokejistus, vācot līdzekļus bērniem paredzētā hokeja inventāra iegādei.

Informāciju sagatavoja:
Inguna Lukašēviča
Pasākuma “Katram draugam savu cilvēku” koordinatore

     [+] [-]

, 2019-09-09 17:34, pirms 5 gadiem
Vairāki no šiem mūzikiem nav nekad dzirdēti
Vajag pieslēgt pazīstamākus, zinu, ka Jubalts grabina hokejku, Fomins, tad tāds Andris Barons, Guntis Veits, visticamāk arī Gunārs Meijers un Žoržixxx Siksna

     [+] [-]

, 2019-09-09 17:42, pirms 5 gadiem
slidot proti, ģitāru esi redzējis - tātad mūziķis