Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Labs ieskats kā negatīvā veidā sports pret mums tiek izmantots!

Kam anglene nav sveša! Tad te ir labs ieskats kā psiholoģiski sports pret mums tiek izmantots! Brīnos vai daudzi šo jau zināja iepriekšs? Ja gribat padalās komentos ko domājat par šādām nestandarta sabiedrības zināšanām!Zinu ka nav tīri "hokej" tēma te bet hokejs pašam ir gana saistošs + tas kas notika ar nhl vartusargu Timu Tomasu te no 15:30 min.Te pats video https://www.youtube.com/watch?v=M1F...

  +3 [+] [-]

, 2017-09-09 12:44, pirms 7 gadiem
Psiholoģiski izmantots? Šādi sižeti ir daudz, bet neviens sižets nepiedāvā alternatīvu! Miljardu sacensība- vai nu sports, izklaide, vai karš un trešā alternatīva vēl nav izgudrota!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-09 15:20, pirms 7 gadiem
intp rakstīja: Psiholoģiski izmantots? Šādi sižeti ir daudz, bet neviens sižets nepiedāvā alternatīvu! Miljardu sacensība- vai nu sports, izklaide, vai karš un trešā alternatīva vēl nav izgudrota!
Ja māki to labāk noformulēt tad lūdzu!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-09 17:13, pirms 7 gadiem
Ļoti negatīva pieeja. To var pagriezt arī otrādi. Cilvēks var regulēt savas emocijas un uzlabot savu produktivitāti personīgo mērķu sasniegšanai, inteliģenti izvēloties, ko skatīties, ko klausīties, kam pievērst uzmanību sporta laukumos. Tas cilvēks runā ar vergiem, jo tas uzlabo viņa statistiku. Vairumam cilvēku ir verga mentalitāte, un viņi spiedīs uz patīk un parakstīties, ja runātājs apliecinās viņu skatu punktu. Tu vari būt supermenis vai vergs, tā ir tava izvēle! Es izvēlos neklausīties šajā negatīvās informācijas ūdenskritumā un iesaku arī jums.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-09 17:20, pirms 7 gadiem
Alternatīva ir vērot sportu, uzskatot to par dzīves teātri un mācoties no abu komandu kļūdām un panākumiem, interpretējot katru divcīņu par bumbu, ko tu no tā vari mācīties. Kā tu cīnies par savu ģimeni, laimi, izglītību, savu uzņēmumu, savu pasauli. Tā ir īsta alternatīva un vienīgais ceļš, kā baudīt sportu, neiekrītot aprakstītajā shēmā! Esi tāds tēvs un vīrs kā Lebrons Džeimss ir basketbolists vai Lavars Bols ir tēvs.

Sportā nav tik svarīgi, vai uzvar "tava komanda", bet gan - cik daudz tu iemācījies, noskatoties šo spēli. Vai preses konferenci. Vai boksa maču. Ja tu baidīsies, ka Mairis varētu zaudēt - tu jau esi verga lomā.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-09 17:24, pirms 7 gadiem
Un tu vari vērot sportu, izbaudot visu emociju gammu, kliedzot un bļaujot par savu komandu, un vienalga analizēt ar vēsu galvu, lai pēc spēles noskatīšanās tu pats kļūtu par labāku cilvēku. Tas ir vienīgais vērtīgais veids, kā attaisnot tavu klātbūtni stadionā, pie tv ekrāna vai datora.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-09 23:51, pirms 7 gadiem
Apskatoties ,ka to sižetu veidojis RT kremļa kanāls tālāk pat neskatos.

     [+] [-]

, 2017-09-10 01:17, pirms 7 gadiem
coffijs rakstīja: Apskatoties ,ka to sižetu veidojis RT kremļa kanāls tālāk pat neskatos.
Kā tu pie tādas pārliecības nonāci??? Tur šitas čalis vnk izmantojis video pieskaņošanu no RT ziņām! Šitas čalis - JASON CHRISTOFF
Jason started Physical Limits Fitness in 1994 at the age of 24. He has written over 1000 health articles, with hundreds appearing in many newspapers across Canada. Jason has been interviewed recently by several US radio stations regarding his principles on healthy living. Jason was also invited to speak on health topics on The CBS Morning Show and also appeared briefly on the Dr. Phil Show featuring fitness trainers from across North America. Jason is currently writing a book tabulating the steps that he used to lead a healthy and addiction free life.

Jason specializes in exercise coaching, functional stretching, self sabotage, healthy living principles, overcoming addiction, weight loss, healing while facing a health crisis and small business start up consulting. Jason believes that health is about developing habits based in self love and self respect, as a way to propel one through life in a successful way.

     [+] [-]

, 2017-09-10 23:41, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Ļoti negatīva pieeja. To var pagriezt arī otrādi. Cilvēks var regulēt savas emocijas un uzlabot savu produktivitāti personīgo mērķu sasniegšanai, inteliģenti izvēloties, ko skatīties, ko klausīties, kam pievērst uzmanību sporta laukumos. Tas cilvēks runā ar vergiem, jo tas uzlabo viņa statistiku. Vairumam cilvēku ir verga mentalitāte, un viņi spiedīs uz patīk un parakstīties, ja runātājs apliecinās viņu skatu punktu. Tu vari būt supermenis vai vergs, tā ir tava izvēle! Es izvēlos neklausīties šajā negatīvās informācijas ūdenskritumā un iesaku arī jums.
Cilvēks var tā darīt kā tu apraksti, bet visi nav ar tādu disciplinētu raksturu lai tā izdarītu! Daudzus sports fanātiski "iesūc iekšā" un cilvēki pievērš tam pārlieku lielu uzmanību un emocijas aizmirstot reālo pasauli viņiem aiz loga! Tā to izmanto! Un zināšanas kā tādas nevar būt negatīvas kau tas ir par šo tēmu! Un čalis jau apraksta mūs visus, mūsu reālo objektīvo situāciju kādā esam lielajā globālajā bildē! Un tas galīgi nenozīmē ka cilvēkiem būtu jādzīvo verga mentalitātē, tieši pretējam jābūt! Par to produktivitāti ko piemini kā var izmantot viņš arī piemin ka to izmanto arī kā darba spēku kur lielākā daļa labuma no mūsu darba neaiziet mums pašiem! Nu es pats personīgi vismaz esmu iemācijies sportam savā dzīvē tik ārkārtīgi lielu nomu nepiešķirt. Un emocionāli no tā atdalīties kaut pasekojot tāpat līdzi savām interesējošām komandām/spēlētājiem utml.! Es domāju ka tādu pašu pieeju vajadzētu visiem!