Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2546, Did:0, useCase: 3

Paste: "Lielāka škrobe ir par negūtajiem vārtiem, nevis par ielaistajiem"

Paste: "Lielāka škrobe ir par negūtajiem vārtiem, nevis par ielaistajiem"
Guntars Paste
Foto: Ekrānuzņēmums

"OlyBet" hokeja eksperts Guntars Paste pēc Latvijas izlases zaudējuma Krievijai (0:4) pasaules čempionāta trešajā spēlē izteica cerību, ka pēc tik daudz neizmantotām izdevībām spēlētājiem pirms turnīra izšķirošajiem mačiem neradīsies kompleksi.

"Šodien bija jābūt gataviem, ka Krievijas izlase būs mobilizējusies, jo svētdien pret Kazahstānu viņi ielaida četrus vārtus un uzvara nāca ļoti grūti. Bija skaidrs, ka 9. maijā Krievijas izlase centīsies nospēlēt labāk. Neko iespaidīgu krievi gan neparādīja. Spēli nokārtoja maiņa ar Čikāgas "Blackhawks" uzbrucēju Artēmiju Panarinu priekšgalā. Krievi vienkārši atjaunoja veco SKA saikni - Panarins un Šipačovs.

Mums galvenie mači tāpat vēl ir tikai priekšā. Varējām izmēģināt spēli sešatā pret trim. Kas zina, varbūt turnīra gaitā tas vēl noderēs. Katra spēle šeit ir kā skola un no katra mača jācenšas izvilkt kaut kas noderīgs. Labi, ka, cik es dzirdēju, Mikam Indrašim viss ir kārtībā. Ķēniņa zaudējums bija jūtams. Tomēr atkārtošos, ka galvenās spēles mums vēl ir priekšā. Visas komandas vāc punktus, nav izteiktu pastarīšu. Arī mums izdevies pirmajos trīs mačos pret favorītiem paņemt divus punktus. Tikpat sarežģīts kalendārs sākumā bijis baltkrieviem, taču viņi smagi zaudējuši visās trīs spēlēs, lai gan pirms turnīra runāja pat par pusfinālu.

Spēle bija laba, taču ripa vienkārši negāja vārtos. Lielisku maču aizvadīja Bobrovskis. Bet sajūtas ir divējādas, jo ir grūti saprast - vai Bobrovskis bija tik izcils vai pašiem pietrūka meistarības. Cerams, ka Bobrovskis arī paliks pēdējais vārtsargs šajā čempionātā, kurš pret mums paliks sausā. Patika tas, ka neraustījāmies. Komandai ir spēles zīmējums. Nebija haosa, bet bija atsevišķas viltības. Pašās beigās rezultāts gan varēja būt arī 0:6, bet izglāba Merzļikins. Pēdējās minūtēs puiši bija nedaudz nokāruši degunus, tādēļ krieviem izgāja cauri tādas piespēles, kuras nenonāca līdz adresātam pārējā spēles laikā.

Jā, pirmos divus vārtus lielā mērā sev atvedām paši, taču man lielāka škrobe ir par to, ka tā arī nevarējām iemest. Tādi vairākumi, kā sešatā pret trim vienkārši ir jārealizē. Taču izskatās, ka, izņemot Daugaviņu, neviens nav gatavs uzņemties atbildību un izdarīt metienu. Ir jāmet pa vārtiem un diviem spēlētājiem ir jābūt vārtu priekšā. Pēc tādām neizmantotām izdevībām var gadīties, ka rodas kompleksi - eh, mēs jau nevaram iemest. Turklāt Šveices izlasei ir laba aizsardzība. Ļoti ceru, ka spēlētāji izvairīsies no kompleksiem un nesāksies nulles sērija. Galu galā stiprākie pretinieki grupā jau ir aiz mugurasVēl pāris uzvaras un jau būsim tuvu ceturtdaļfinālam.

P.S. Atmosfēra arēnā bija laba. Tika gaidīts, ka atbrauks arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, taču neatbrauca."

Slēpts komentārs: zaxx

  +4 [+] [-]

, 2016-05-09 20:54, pirms 8 gadiem
Zīmīgi ka šis čempis ir viens no neapmeklētākajiem!
Raša-paraša.

  +5 [+] [-]

, 2016-05-09 21:04, pirms 8 gadiem
Kā Guņa saka,tā arī ir!

  -2 [+] [-]

, 2016-05-09 21:14, pirms 8 gadiem
P.S. Atmosfēra arēnā bija laba. Tika gaidīts, ka atbrauks arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, taču neatbrauca."
Protams laba,kad visa arēna pilna ar smukiem plakātiem kuriem tur nevajadzētu tur būt

  +2 [+] [-]

, 2016-05-09 21:17, pirms 8 gadiem
Teicams eksperts! Viens no retajiem, kurā ir vērts ieklausīties.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-09 21:19, pirms 8 gadiem
Taču izskatās, ka, izņemot Daugaviņu, neviens nav gatavs uzņemties atbildību un izdarīt metienu. Ir jāmet pa vārtiem un diviem spēlētājiem ir jābūt vārtu priekšā.

Viens ir mest pa vārtiem, pavisam kas cits ir tad ja komandas līderis nepavelk komandu, ceram to sagaidīt no viņa nākamajos mačos, jo ja tā nebūs tad visi ķersies klāt arī Kasparam.

     [+] [-]

, 2016-05-09 21:31, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Teicams eksperts! Viens no retajiem, kurā ir vērts ieklausīties.

     [+] [-]

, 2016-05-09 21:35, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Teicams eksperts! Viens no retajiem, kurā ir vērts ieklausīties.
Labs sarkasms

  +8 [+] [-]

, 2016-05-09 21:45, pirms 8 gadiem
Nekad neesmu sapratis, kādā bezsakarā šito 90.gadu bandītu un Sanda Ozoliņa dzērājdraugu kāds vispār pilnā ņem un INTERVĒ? Kāds sakars? Kam interesē šitā mēs..a spriedelējumi un vervelēšana? Nav,kurus intervēt vai?

  -2 [+] [-]

, 2016-05-09 21:50, pirms 8 gadiem
zaxx rakstīja: Labs sarkasms
No sarkasma te nav ne smakas.

  -4 [+] [-]

, 2016-05-09 22:05, pirms 8 gadiem
Karlo, vai tikai neesi no Kaucmindes zelsirdigo saimniecu gariga seminara teicamniekiem? Tas meicas varetu nezinat Guntaru Pasti hokejistu, kartigu hokeja drebes pazineju...

  +3 [+] [-]

, 2016-05-09 22:15, pirms 8 gadiem
Galīgs auns ne eksperts. Slavē Daugaviņu. Bet viņš ar savu iniciatīvas uzņemšanos drīzāk izbojāja vairākumus ne pats spēj trāpīt ne izkārtot metienus citiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-09 23:05, pirms 8 gadiem
Visinteresantākais ir tas, ka viņš neko jaunu nepasaka jau kuru interviju, kuru lasu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-05-10 00:46, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Ļoti labs viedoklis, Paste ir Eksperts ar lielo E , diemžēl Abragam.un Minimam līdz Pastem kā no zemes līdz Antarktīdas ledum.
Viņi tak abi nezin kā slidas pareizi jāsašņorē! Tik uz tāfeles krītiņus deldē.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-10 08:40, pirms 8 gadiem
pēc diviem zaudētiem vārtiem,nespēju cītīgi vairs skatīt,škrobe,kā divos zaudētajos vārtos tik tizli varēja nospēlēt pieredzējošākie aizsargi,bet Elvis zvērs.