Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nikko&Hockey

Masaļskis"Vēl izcīnot trīs četras uzvaras mēs būsim ceturtdaļfinālā"

Spēlē pret Šveici par labāko hokejistu Latvijas izlasē atzītais vārtsargs Edgars Masaļskis pēc cīņas sacīja, ka taisnīgāks spēles rezultāts būtu, ja pamatlaiks beigtos neizšķirti 2:2, taču šoreiz pietrūksi veiksme.


Slēpts komentārs: ar4iks
, 2010-05-09 09:56, pirms 14 gadiem
ar4iks rakstīja: Zinat kapēc pie Masaļska vārtiem vienmēr valda haoss?
tas tāpēc ,ka viņš nerunā ar aizsargiem
Irbe vienmēr runāja , bet piem.ne masaļskis ,ne Naumovs nerunā ar aizsargiem to viņi atzina sporta studijā
kas kas bet ne Masalskis runā, jā pruseks nerunā, bet masaļskis tač piemeram ka nak no noraiditajiem pretinieks arā manliekas ka vinsh to nuju salauzis sitot pret ledu, ta jau ar skaitās runāšana. Intervijā kur vinsh sedeja ar ozo un puči tur viņi izsprieda ka viņš runā, bet pruseks nee
Slēpts komentārs: hokejists77
, 2010-05-09 10:40, pirms 14 gadiem
Da labi kāds tur 2:2??? Labi ,ka vispār izdevās iemest kaut vienus vārtus. Tie paši bija uz tādas haļavas robežas. Vispār tik sliktu spēli sen nebiju redzējis. Pa diviem perjodiem neviena momenta pie vārtiem. Vispār pa visu spēli kādi 5 puslīdz bīstami metieni uz vārtiem.
, 2010-05-09 11:26, pirms 14 gadiem
Lowd1nG rakstīja: kas kas bet ne Masalskis runā, jā pruseks nerunā, bet masaļskis tač piemeram ka nak no noraiditajiem pretinieks arā manliekas ka vinsh to nuju salauzis sitot pret ledu, ta jau ar skaitās runāšana. Intervijā kur vinsh sedeja ar ozo un puči tur viņi izsprieda ka viņš runā, bet pruseks nee
ne , neviens no viniem neruna
un nuju pret ledu sit jebkurs
, 2010-05-09 12:30, pirms 14 gadiem
Masaļskis vakar bija labs.Sprukts jau pēc otrā perioda bija ļoti saguris.Jareķinās jau ka Šveicei ir cits līmeni.Nu trešā maiņa bija ļoti švaka. Par ceturto maiņu prieks.Bukartu vajadzēja ņemt jo mums ir vajadzīgi kas var iemest golus.Tas tomēr nav lēnais KHL hokejs kas jums visiem tik ļoti patīk.Bet visā visumā komanda nospelēja normāli.Lai viņiem veicas.
, 2010-05-09 12:46, pirms 14 gadiem
sweges rakstīja: Masaļskis vakar bija labs.Sprukts jau pēc otrā perioda bija ļoti saguris.Jareķinās jau ka Šveicei ir cits līmeni.Nu trešā maiņa bija ļoti švaka. Par ceturto maiņu prieks.Bukartu vajadzēja ņemt jo mums ir vajadzīgi kas var iemest golus.Tas tomēr nav lēnais KHL hokejs kas jums visiem tik ļoti patīk.Bet visā visumā komanda nospelēja normāli.Lai viņiem veicas.
Normali?
Darzins bija 0, sprukts = 0 , karsums = 0,
vadosie lideri galig pakalaa
nebutu mums 1maina būūūtu sagrave
es uzkatu ,ka pret CAn vaRTOs jaliek Raitums ,nejau tāpēc ,ka Masalskis vakar slikti nospēlēja bet tāpēc ,ka Masalski appisi* meistarigie kanadiesi taka mazo ,jo Masalskis parak biezi gulas zeme un tad ir bezspecigs ,ja neuzmet virsu
, 2010-05-09 13:20, pirms 14 gadiem
Masaļskis jau varētu arī finālā uzvarēt, ja komanda labi nospēlētu
, 2010-05-09 13:34, pirms 14 gadiem
Ļoti pareizi Edža saka. Nekas nav zaudēts. Nekas. Vajag tagad tik cerēt un turēt īkšķus, lai Norvēģija iekož čehiem, nu ne jau trīs punktus ņemt, protams, bet kaut vai vienu. Divus arī der. Un pašiem jāspēlē uz dzīvību un nāvi.
, 2010-05-09 14:12, pirms 14 gadiem
Nu ja zaudējam Kanādai, kas visticamāk notiks, tad mums ir jāuzvar visas pārējās spēles ko izdarīt būs gandrīz neiespējami, jo jāspēlē pret Zviedriju, Čehiju. Itālija un Norvēģija ir jāņem , tas bez komentāriem. Nu pret šādiem pretiniekiem būs jāspēlē ja protams nebūs kāda pārsteguma
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.