Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Ziemiņš iemet divus, ''Zemgale/LLU'' izlīdzina rezultātu sērijā

Ziemiņš iemet divus, ''Zemgale/LLU'' izlīdzina rezultātu sērijā
Juris Ziemiņš
Foto: Ruslans Antropovs

Latvijas hokeja Virslīgas ceturtdaļfināla intrigas bagātākajā sērijā starp ''Zemgali/LLU'' un Rīgas ''Prizmu'' pēc divām spēlēm rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1. Šovakar Jelgavas ledus hallē ar diviem vārtu guvumiem izcēlās februāra mēneša labākais spēlētājs Juris Ziemiņš, un jelgavnieki uzvarēja ar 2:1.

Vakar komandas aizvadīja ceturtdaļfināla sērijas pirmo spēli līdz trim uzvarām. Jelgavas ledus hallē Ērika Miļuna vadītā komanda labāk spēlēja mazākumā, izmantoja savas iespējas uzbrukumā un svinēja nedaudz negaidītu uzvaru ar 3:2.

Skaidrs, ka savā laukumā divas spēles zaudēt Jelgavas vienība atļauties nevarēja, un šodien bija noskaņota tikai un vienīgi uz uzvaru. Mača sākumā jelgavnieki izturēja divus mazākumus, bet 14. minūtē februāra mēneša labākais hokejists Juris Ziemiņš pielaboja Atvara Tribuncova izdarīto metienu - 1:0.

Otrajā periodā abas komandas darbojās ļoti disciplinēti, nebija neviena noraidījuma, un 37. minūtē vēl vienu savu momentu sagaidīja Ziemiņš, kurš eleganti izrēķinājās ar vārtsargu un dubultoja ''Zemgales/LLU'' pārsvaru - 2:0. Izšķirošās trešdaļas gaitā bija kaudze noraidījumu, bet vienīgie vārti tika gūti 53. minūtē, kad vienādos sastāvos izcēlās Kristaps Liepa - 2:1.

Mača galotnē ''Prizma'' izmisīgi centās atspēlēties, pēdējās 59 sekundes spēlēja bez vārtsarga, bet jelgavnieki kopīgiem spēkiem noturēja rezultātu un uzvarēja ar 2:1.

11. martā komandas savā starpā tiksies trešo reizi, kad Volvo ledus hallē Rīgā spēli paredzēts sākt pulksten 19:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


, 2016-03-09 21:55, pirms 8 gadiem
Uz Priekšu Zemgale!!!
, 2016-03-09 21:57, pirms 8 gadiem
Man ar prieks pa zemgali gaidam liepaja
, 2016-03-09 22:28, pirms 8 gadiem
Malači Zemgale, tiesāšana bija zem katras kritikas. Tiesneši līdz pēdējam vilka āra Prizmu! Pēc spēles ieradās ātra palīdzība, gaiteņos runāja, ka Zemgales spēlētājam esot atvērts atslēgas kaula lūzums....lieki piebilst, ka epizodē sods netika piešķirts
, 2016-03-09 23:27, pirms 8 gadiem
Tas labi, cerams Jelgava uzvarēs sērijā!
, 2016-03-10 00:02, pirms 8 gadiem
Shajaa seerijaa diemzeel daudz traumeeto.večiem veseliibu.
, 2016-03-10 01:12, pirms 8 gadiem
11. februārī komandas tiksies trešo reizi. Kas tas tāds? Autor, ko pīpē?
Anrī Ravinskis. Foto: Imatran Ketterä

Šveices finālsērija iesākas ar Balcera un Cīrihes uzvaru, Ravinskim ripa finālā Somijā

Šveices Nacionālās līgas finālsēriju sekmīgi iesākuši Cīrihes "Lions" hokejisti, kuri savā laukumā ar 2:1 pieveica Lozannas vienību.
Foto: Федерація хокею України
11

Rihardam Bukartam divas izšķirošās ripas, Latvija atspēlējas un pieveic Ukrainu

Latvijas klubu hokeja izlase šovakar "Daugavas" Ledus hallē atspēlējās un ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Ukrainas valstsvienību.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.