Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Metalurgs - 2" izlīdzina sēriju, "Ozolnieki" palielina pārsvaru

"Liepājas Metalurgs - 2" izlīdzina sēriju, "Ozolnieki" palielina pārsvaru
HK"Ozolnieki-MONARCH" pusfināla sērijā pret "SMSCredit.lv" bija pārāki arī otrajā mačā
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Šodien, 9. martā tika aizvadītas otrās Latvijas atklātā hokeja čempionāta (LAČ) pusfināla sērijas spēles - "Liepājas Metalurgs - 2" savā laukumā ar 7:1 sagrāva Daugavpils "Latgale" komandu, bet "Inbox.LV" ledus hallē Piņķos HK "Ozlonieki-Monarch" vienība ar 6:3 pārspēja "SMSCredit.lv".

Liepājā bez variantiem

Atšķirībā no iepriekšejās spēles, "Liepājas Metalurgs" dublieri bija krietni pastiprinājušies ar spēlētājiem no Baltkrievijas atklātā čempionāta.
Spēles rezultāts tika atklāts spēles 6. minūtē, bet dubultots pēc nepilnas minūtes, kad precīzi bija mājinieki - attiecīgi Vitālijs Pavlovs un Bruno Zabis. Līdz perioda beigām liepājnieki bieži pārkāpa noteikumus, kā rezultātā trīs reizes nonāca skaitliskajā mazakumā, bet nevienu no šīm vairākuma iespējām "Latgale" neprata izmantot, un pēc pirmajām nospelētajām 20 minūtēm – 2:0 mājinieku labā.

Otrā spēles trešdaļa iesākās ar vēlvienu mazākumu kurzemniekiem, kuru rezultatīvi nospēlēja...viņi paši, panākot 3:1, kad precīzs bija lietuviešu aizsargs Arturas Katulis, bet Edijs Brahmanis spēles 28. minūtē mājiniekiem panāca jau 4:0. 33. minūtē "Metalurgs" piekto reizi nonāca mazākumā, kuru Latgale beidzot spēja izmantot – pēc Aleksandra Kerča un Eduarda Bullīša piespēlēm aizsargs Edgars Apelis guva pirmos un vienīgos vārtus daugavpiliešiem šajā spēlē. Perioda turpinājumā Liepāja prata divas reizes izmantot divu vīru skaitlisko pārsvaru laukumā, un pirms pēdejā spēles etapa graujošs 6:1 kurzemniekiem par labu.
Trešā perioda 12. minūtē Vitālijs Pavlovs panāca spēles beigu rezultātu – 7:1.

Ar šo uzvaru pusfināla sērijā līdz trim uzvarām panākts līdzsvars – 1:1. Nākamā spēle tiks aizvadīta 11. martā Daugavpils ledus hallē plkst. 19:00.

"Ozlonieki" trešajā periodā gūst četrus vārtus un uzvar

Otrajā pusfināla pārī tikās HK "Ozolnieki-Monarch" un "SMSCredit.lv" vienības. Jau pašā spēles sākumā mājinieki izpelnījās noraidījumu par skaitliskā sastāva pārkāpumu, kuru viesiem neizdevās realizēt. Trešdaļas turpinājumā Mārcis Zembergs realizēja lielo vairākumu, atklājot spēles rezultātu, bet pēc 23 sekundēm Vitālijs Gurevičs realizē otro skaitlisko vairākumu un panāk jau 2:0 "Ozolnieku" labā. Minūti un piecas sekundes pirms pārtraukuma Mareks Jass vairākumā vienus vārtus atguva "SMSCredit.lv" labā, un pēc pirmās trešdaļas vadībā "Ozolnieki-Monarch" vienība - 2:1
Spēles vidus etapā "SMSCredit.lv" komanda Valērija Feoktistova personā iemeta otros vārtus un pirms izšķirošās trešdaļas tablo vēstīja 2:2.

Izšķirošā trešdaļa sākās ar diviem noraidījumiem katrā komandā, un vienu no vairākumiem izdevās realizēt "SMSCredit.lv" komandai, kad precīzs pēc aizsarga Sergeja Višegorodceva piespēles bija Jurijs Kļujevskis. Turpinājuma kreditetāji nonāca divu vīru mazākumā, kuru veiksmīgi realizēja "Ozolnieki-Monarch" vienība un spēles rezultāts – 3:3. Mača 53. minūtē Sergejs Durdins visiem atguva vadību, kas izrādījās uzvaru nesošie. Spēles turpinājumā Mārcis Zembergs pēc Mihaila Bogdanova piespēles realizēja savai komandai trešo skaitlisko vairākumu šajā spēlē, bet pēdejos punktus uz i burtiem salika Ēriks Bisenieks, kurš 17 sekundes pirms spēles beigām ripu raidīja tukšos vārtos – 6:3.

HK Ozolnieki-Monarch" sērijā līdz trim uzvarām ir priekšā ar 2:0.
Nākamā spēle 11. martā Ozo Ledus hallē.

     [+] [-]

, 2011-03-09 21:49, pirms 13 gadiem
tur kkas sākumā ir lieks, autor izlabo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-09 22:09, pirms 13 gadiem
JESS! Beidzot Oži majas spēlēs! Obligati ieshu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-03-10 09:30, pirms 13 gadiem
varoņi!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-10 09:52, pirms 13 gadiem
Es tikai nesaprotu, kam vajadzīga tā muļķošanās ar ciparu "2" komandas nosaukumā?
Agrāk, kad LM un R2000 pirmie sastāvi spēlēja BAČ, bet otrie sastāvi LAČ, tā nebija. Manuprāt, tas būtu tikai normāli, ja tā būtu arī tagad. Klubs taču tas pats.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-10 13:03, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Es tikai nesaprotu, kam vajadzīga tā muļķošanās ar ciparu "2" komandas nosaukumā?
Agrāk, kad LM un R2000 pirmie sastāvi spēlēja BAČ, bet otrie sastāvi LAČ, tā nebija. Manuprāt, tas būtu tikai normāli, ja tā būtu arī tagad. Klubs taču tas pats.
Pilnīgi piekrītu! Ja čaļi kā LM 2 izcīnija vietu, tad lai ari vinji izcina to titulu sev! Nevis tgd atnaks parejie!