Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Meistaru duelis: Butāns ar "Lāči lido" vārtu guvumu izaicina Lipsbergu

Optibet Hokeja līgas Meistaru duelis turpinās arī 2019. gadā! Ar balsojuma palīdzību cenšamies noskaidrot OHL sezonas skaistāko vārtu guvumu.

Par Ziemassvētku un gadu mijas laika labāko esam atzinuši HK Liepāja pārstāvja Endija Butāna meistarstiķi kurzemnieku cīņā ar “Lido” hokejistiem. Endija vārtu guvums īpašajā labdarības spēlē Liepājā deva starta signālu līdzjutējiem uz ledus izmest vairāk nekā pusotru tūkstoti mīksto mantiņu, kuras vēlāk tika nodotas labdarībai.

Endijs izaicinās un no troņa centīsies gāzt “Prizmas” uzbrukuma maestro Miku Lipsbergu, kura OHL 13. nedēļas skaistākais vārtu guvums uzvarēja pēdējā “Meistaru duelī”. Miks savu roku veiklību turpinās demonstrēt arī šonedēļ, kad “Prizmas” komandai paredzētas cīņas ar Liepājas un Mogo hokejistiem.

Balso un nosaki labāko gan portālā Sportacentrs.com, gan Sportacentr.com sociālajos tīklos – Twitter, Instagram un Facebook.

Visas OHL regulārā čempionāta spēles ierasti vēro portālā Sportacentrs.com, bet centrālās arī Sportacentrs.com TV kanālā!

Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.