Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Notiek izmaiņas HK ''Liepāja'' vadībā

Notiek izmaiņas HK ''Liepāja'' vadībā
HK Liepāja

Oktobra sākuma pārmaiņas ir notikušas Liepājas hokeja dzīvē, jo savu amatu ir pametis ledushalles direktors un HK "Liepāja" valdes priekšsēdētājs Kārlis Dreņģers.

Ja atlūgumu par aiziešanu no hokeja kluba K. Dreņģers esot uzrakstījis pats, tad ledushalles direktora amata pamešana bijusi halles jaunā saimnieka – Liepājas Olimpiskā centra un tā valdes priekšsēdētāja Gata Griezīša – iniciatīva, skaidro Liepājas Sporta pārvaldes vadītājs Artis Lagzdiņš.

K. Dreņģers savu halles direktora un hokeja kluba valdes priekšsēdētāja amatu pamešanu nevēlējās komentēt, vairāk runājot par nākotnes plāniem, no kuriem pirmais esot veselības sakārtošana. Viņš gan atklāja, ka ir iecerējis palikt Liepājā, nevis atgriezties savā dzimtajā pusē Zemgalē.

Hokeja kluba "Liepāja" šās sezonas rezultāti (trīs uzvaras septiņās spēlēs un 5. vieta virslīgas kopvērtējumā) nav ietekmējuši K. Dreņģera atlaišanu. "Komanda apzināti veidota šādā veidolā, dodot iespēju jaunajiem. Rezultāts ir tāds, kāds ir, bet šobrīd būtiskāks ir pats process. Jaunie izaugs, nākamā gada sākumā klubs piesaistīts vēl kādu perspektīvu vai pieredzējušu spēlētāju, lai sezonas beigās būtu konkurētspēja," šo jautājumu komentē A. Lagzdiņš.
Viņš skaidro, ka iemesls, lai šķirtos no Kārļa Dreņģera kluba vadītāja amatā, ir saistīts ar to, ka K. Dreņģers vairs nepārstāv LOC ledushalli. Hokeja klubā "Liepāja" līdz ar to ir palikusi viena amatpersona, kas ir Liepājas Sporta spēļu skolas direktors Arturs Košeļevs. Artis Lagzdiņš apstiprina, ka tiek meklēts cilvēks, kas varētu strādāt HK "Liepāja" vadībā. Reālu kandidātu pagaidām neesot, taču tie tiekot apzināti. Pēc cilvēka, kurš turpmāk administrēs hokeja kluba ikdienas darbu, pašvaldība primāri raugās tepat Liepājā.

Gata Griezīša komentāru laikrakstam vakar neizdevās uzzināt, bet citi avoti vēsta, ka darbs K. Dreņģeram uzteikts, jo viņš neesot ticis galā ar tiešajiem pienākumiem. Zināms, ka pēdējā laikā hallē notikušas vairākas izmaiņas, piemēram, ir sarukusi sporta bāzes administrācija un mainīta biļešu tirdzniecības vieta. Daudzas pārmaiņas, iespējams, ir pamanījuši tikai paši halles un LOC darbinieki, bet hokeja līdzjutēju lielākā neapmierinātība virslīgas spēlēs saistās ar to, ka šās sezonas startā skatītāju vietās bija iespējams nokļūt tikai pa vienu ieeju. Arī izeja bija tikai viena, kurā drūzmējās pārliecinoši lielākā daļa no virslīgas spēles parasti apmeklējošajiem 300 – 400 skatītājiem.

Izmantotais resurss: liepajniekiem.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-08 12:59, pirms 9 gadiem
Cerēsim ka uz labu!

     [+] [-]

, 2015-10-08 13:12, pirms 9 gadiem
Savickis atsūtīs kādu "čekistu" ieviest kārtību

     [+] [-]

, 2015-10-08 13:23, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Savickis atsūtīs kādu "čekistu" ieviest kārtību
Visu cieņu Kārlim, bet šķiet, ka beidzot varētu pienākt gals šai brāļošanai ar Ģinamu.

     [+] [-]

, 2015-10-08 13:48, pirms 9 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visu cieņu Kārlim, bet šķiet, ka beidzot varētu pienākt gals šai brāļošanai ar Ģinamu.
nu ja Liepāja nebrāļosies, tad citus atradīs kur brāļoties...TRTD savu fermu neuztur, atradīs tāpat, kas gribēs tādu papīru parakstīt.