Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam uzvaras vārti un desmitais punkts sezonā

Dzierkalam uzvaras vārti un desmitais punkts sezonā
Mārtiņš Dzierkals (centrā)
Foto: Huskies.qc.ca

Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī Mārtiņa Dzierkala pārstāvētais Ruānas-Norandas „Huskies” savā laukumā ar 6:3 pārspēja Šērbrukas „Phoenix”.

18 gadus vecais Mārtiņš Dzierkals guva vienus vārtus, trešā perioda 26. sekundē izvirzot "Huskies" vadībā ar 4:3. Jāpiebilst, ka pirmajā trešdaļā mājinieki bija nonākuši iedzinējos ar 0:3. Dzierkals šajā mačā atdeva arī rezultatīvu piespēli, kad otrā perioda vidū vairākumā tika gūti otrie vārti (2:3). Tāpat latviešu uzbrucējs veica četrus spēka paņēmienus un maču pabeidza ar lietderības koeficientu +1.

Šajā sezonā Dzierkals ir aizvadījis sešas spēles, kurās izcēlies ar četriem gūtiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kā arī nopelnījis lietderības koeficientu +7 un divas soda minūtes.

"Huskies" komanda ar 17 punktiem desmit mačos pašlaik ir QMJHL kopvērtējuma līdere, bet Dzierkals līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem 26. vietu.

Izmantotie resursi:
theqmjhl.ca

 +10 [+] [-]

, 2015-10-08 09:22, pirms 9 gadiem
Dzierkals ļoti veiksmīgi sācis sezonu, pēc uzņemtā tempa (1.67 pts/game) spriežot, izskatās, ka šogad plāno Jevpalova rekordu labot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-10-08 09:57, pirms 9 gadiem
mxs rakstīja: Dzierkals ļoti veiksmīgi sācis sezonu, pēc uzņemtā tempa (1.67 pts/game) spriežot, izskatās, ka šogad plāno Jevpalova rekordu labot.
vēl jau ir tikai sezonas sākums - baigi par agru vilkt kādas paralēles... Es gan vairāk gribētu redzēt Dzierkalu līgas rezultatīvāko pašā spicē - nav svarīgi vai tas Jevpalova rekords tiks vai netiks labots... Un arī ļoti gribētos redzēt lielās izlases kreklā vismaz pārbaudes spēlēs pavasarī (bet nu, laikam īsti reāli tas nav - komanda atrodas 1. vietā līgā, līdz ar to varam prognozēt, sezona klubā varētu Dzierkalam ievilkties)

  +5 [+] [-]

, 2015-10-08 10:29, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: vēl jau ir tikai sezonas sākums - baigi par agru vilkt kādas paralēles... Es gan vairāk gribētu redzēt Dzierkalu līgas rezultatīvāko pašā spicē - nav svarīgi vai tas Jevpalova rekords tiks vai netiks labots... Un arī ļoti gribētos redzēt lielās izlases kreklā vismaz pārbaudes spēlēs pavasarī (bet nu, laikam īsti reāli tas nav - komanda atrodas 1. vietā līgā, līdz ar to varam prognozēt, sezona klubā varētu Dzierkalam ievilkties)
jā piemēru arī ir par to, cik labi var iesākt sezonu un tad neizteiksmīgi to pabeigt, nav tālu jāmeklē - Golovkova pirmā sezona QMJHL. No otras puses Huskies šogad labi novākta komanda, kas ļauj stabili vākt punktus. Tas arī būs viens no Dzierkala karjeras sākuma noteicošjiem aspektiem, jo skaidrs, ka viņš būs juniors arī nākamgad un ka nākamgad individuālie rādītāji būs netikai jānotur, bet arī jāuzlabo. Bet no līdz šim redzēta visam jābūt labi, jo spēlē skaistu un skatāmu hokeju. Pie bortiem arī nesačko.
Par izlasi: viņu gribētos tur redzēt, jo NHL young stars spēlēs Dzierkals izskatījās labāks par Ābolu, kuram jau 1 PČ ierakstīts CV.

     [+] [-]

, 2015-10-08 11:00, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Tam džekam uz pīris raksteits NHL !
+1
Bet cik zynu, tod Dzierkalam veļ NHL naredzeit, kai minimums divejys sezonys, kurys jam itkai asūt juopovada Ruānys-Norandas „Huskies”...

  +4 [+] [-]

, 2015-10-08 11:33, pirms 9 gadiem
L@tgols rakstīja: Bet cik zynu, tod Dzierkalam veļ NHL naredzeit, kai minimums divejys sezonys, kurys jam itkai asūt juopovada Ruānys-Norandas „Huskies”...
NHL vispār viņš var spēlēt. Fermās nevar līdz 20 gadu vecumam...
bet priekš NHL vispirms nepieciešamas entry level līgums, kura viņam nav...

  +3 [+] [-]

, 2015-10-08 12:22, pirms 9 gadiem
eh būtu šosezon tāds virsraksts par mūsējo spēli NHL ...

  +3 [+] [-]

, 2015-10-08 12:50, pirms 9 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: eh būtu šosezon tāds virsraksts par mūsējo spēli NHL ...
Nekas, 2-3 gadi, gan jau būs Dzierkals NHL

  +2 [+] [-]

, 2015-10-08 15:39, pirms 9 gadiem
Toronto uz vinu ir plani...tapec jau bija viens no pedejiem kas devas prom no Toronto nometnes...Ta ka domaju ka viss bus ok...

  -2 [+] [-]

, 2015-10-08 18:07, pirms 9 gadiem
mxs rakstīja: jā piemēru arī ir par to, cik labi var iesākt sezonu un tad neizteiksmīgi to pabeigt, nav tālu jāmeklē - Golovkova pirmā sezona QMJHL. No otras puses Huskies šogad labi novākta komanda, kas ļauj stabili vākt punktus. Tas arī būs viens no Dzierkala karjeras sākuma noteicošjiem aspektiem, jo skaidrs, ka viņš būs juniors arī nākamgad un ka nākamgad individuālie rādītāji būs netikai jānotur, bet arī jāuzlabo. Bet no līdz šim redzēta visam jābūt labi, jo spēlē skaistu un skatāmu hokeju. Pie bortiem arī nesačko.
Par izlasi: viņu gribētos tur redzēt, jo NHL young stars spēlēs Dzierkals izskatījās labāks par Ābolu, kuram jau 1 PČ ierakstīts CV.
Paga, ja Dzierkals turpinās spridzināt šādos tempos, tad absolūti nav nekur teikts, ka nākamsezon viņš spēlēs junioros. Dzierkalam kā eiropietim nav nekādas saistības pret CHL nākamajā sezonā, viņš var mierīgi kapāt AHL, ja netiek NHL.

Mēs jau te esam pieraduši, ka mūsējie spēlē CHL līdz 21 gada vecumam, bet tā īsti nav norma.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-08 18:21, pirms 9 gadiem
MachimoI rakstīja: Paga, ja Dzierkals turpinās spridzināt šādos tempos, tad absolūti nav nekur teikts, ka nākamsezon viņš spēlēs junioros. Dzierkalam kā eiropietim nav nekādas saistības pret CHL nākamajā sezonā, viņš var mierīgi kapāt AHL, ja netiek NHL.

Mēs jau te esam pieraduši, ka mūsējie spēlē CHL līdz 21 gada vecumam, bet tā īsti nav norma.
AHL un ECHL nevar spēlēt CHL junioru līgu spēlētāji līdz 20 gadu vecumam...tas ir Dzierkals vai nu NHL vai QMJHL nākošsezon...cita varianta nav. un tam nav nekādas starpības eiropietis vai kanādietis...

     [+] [-]

, 2015-10-08 21:03, pirms 9 gadiem
Video kādam nav?