Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Sāga" divas reizes piekāpjas "SKA" jaunajai maiņai

"Sāga" divas reizes piekāpjas "SKA" jaunajai maiņai
Daugavpils publika varēja novērtēt "SKA" jaunās maiņas varējumu uz Latvijas čempionvienības fona
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Divas pārbaudes spēles Daugavpilī aizvadījusi Latvijas čempionvienība starp 1997. gadā dzimušajām komandām "Sāga-97", kas piekāpās Sanktpēterburgas "SKA" vienaudžiem.

Sanktpēterburgas "SKA" 1997. gadā dzimušo hokejistu komanda jau kopš jūlija beigām aizvada treniņnometni Daugavpilī, cītīgi gatavojoties jaunās sezonas sākumam. Tieši sanktpēterburgieši tiek uzskatīti par vieniem no galvenajiem favorītiem uz pirmo vietu Krievijas čempionātā.

Svētdien un pirmdien "SKA" un "SKA Petergof" vienības samēroja spēkus ar "Sāgu-97". Svētdienas vakara spēlē uz ledus ritēja bezkompromisa cīņa ar daudziem spēka paņēmieniem. Vēl pēc divām trešdaļām Latvijas klubs atradās iedzinēju lomā tikai ar 2:4, bet spēka trūkums noveda pie sagrāves pret "SKA Petergof" ar rezultātu 2:8.

Pirmdien "Sāga" samēroja spēkus ar "SKA". Atkal uz ledus mazie hokejisti atdeva visus spēkus, pie tam atkal vairākkārt bija daudz asumu, kuri varēja pārvērsties par pamatīgiem kautiņiem. Pēc pirmā perioda 2:1 "SKA" labā, un, kā vēlāk izrādījās, ar šādu rezultātu spēle arī noslēgsies, kaut gan vārtu gūšanas momenti bija kā vienai, tā otrai komandai. Jāsaka, ka abas komandas patīkami pārsteidza ar labu slidojumu, ātrumu un arī ar kombinacionālo hokeju.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-08 18:01, pirms 13 gadiem
Laba komanda ir sāga. Tikai žēl, ka tā īsti vēl sezonu nebija sākuši, kā uzreiz pārbaude pret SpB komandām. 1:2 ir labs rezultāts. SĀGAS hokejs rullē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-08 23:00, pirms 13 gadiem
Nebija nemaz tik traki pret viņiem, pa bortiem viņus vairāk skaldījām
, 2011-08-09 12:19, pirms 13 gadiem
Sāga malači!
, 2011-08-09 18:00, pirms 13 gadiem
nekas tads negaidits nenotikas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-12 18:50, pirms 13 gadiem
LUCENIUSlove rakstīja: 97. gadiem ir atļauti spēka paņēmieni?
ja mums atlauti speku panemieni!!!
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
3

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.