Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportacentrs

Scorefellas.com – izveido savu konkursu PČ hokejā!

Pēc brīža sāksies Latvijas izlases spēle hokejā. Tu zvani draugam un pieraksti viņa prognozes uz lapas. Pēc tam zvani citam, vēl citam un tā visam savam draugu pulkam. Scorefellas.com piedāvā risinājumu, kā spēlēt draugu pulkā bez lieka laika patērēšanas.

Ievadā aprakstītā situācija ir ļoti ierasta to cilvēku vidū, kas jūt līdzi un fano par dažādiem sporta notikumiem. Apvienojot pieredzi un zināšanas, divi draugi mēģināja rast risinājumu, atrada investorus un cilvēkus, kas notic idejai izveidot platformu, kur katrs var organizēt savu prognožu spēli, kā arī piedalīties citu cilvēku organizētajās spēlēs.

Scorefellas.com šobrīd piedāvā prognožu spēli, kas ir saistīta ar Pasaules čempionātu hokejā. Katrs dalībnieks var izveidot savu turnīru, savam draugu lokam vai arī piedalīties citos turnīros un iegūt dažādas balvas. Dalība prognožu spēlēs ir bez maksas.

Jau jūnijā tiks organizētas prognožu spēles par 2014. gada FIFA Pasaules kausu futbolā, Brazīlijā, bet nedaudz vēlāk, rudenī, par citiem lieliem sporta notikumiem - Čempionu līga futbolā, KHL, NHL, NBA.

Scorefellas savu tālāko attīstību redz Skandināvijas valstīs un Eiropā. Galvenā atšķirība, ar ko Scorefellas drīzumā atšķirsies no citiem līdzīgiem projektiem, būs tā, ka katrs šajā platformā varēs izveidot savu prognožu spēli savai interešu grupai par jebkuru notikumu, piemēram, futbola turnīru, ko organizēs kāda pilsēta saviem iedzīvotājiem pilsētas svētkos. Pievienojies!


, 2014-05-08 13:12, pirms 10 gadiem
hehe, šī izskatās pēc lieliskas iespējas kā izkaidēties draugu lokā! mums būs jautri!
, 2014-05-08 13:49, pirms 10 gadiem
šis izskatās būs labs
, 2014-05-08 14:14, pirms 10 gadiem
izskatās jau riktīgi kruti un balvu fonds - jomajo! labs projekts! atceros raidījumā Firmas noslēpums viens bija izvirzījis šādu biznesa ideju, nez tas ir tas pats?
, 2014-05-08 15:30, pirms 10 gadiem
Šogad jau baigi daudz prognožu spēles
, 2014-05-08 16:17, pirms 10 gadiem
Un tos datus var izmantot bukmeikeru firmas lai liktu koeficentus..
Piemeeram noveerojot datus pirms speeles bukiji jau var prognozeet tendences uz ko parastais lidzjuteejs liks, turklaat lidzjuteeji biezji izpaliidz ar noveerojumiem un preciizaam prognoozeem.
, 2014-05-08 17:32, pirms 10 gadiem
izmeģinasim!
, 2014-05-08 17:48, pirms 10 gadiem
gravitons rakstīja: Un tos datus var izmantot bukmeikeru firmas lai liktu koeficentus..
Piemeeram noveerojot datus pirms speeles bukiji jau var prognozeet tendences uz ko parastais lidzjuteejs liks, turklaat lidzjuteeji biezji izpaliidz ar noveerojumiem un preciizaam prognoozeem.
ahaha tici man bukijiem šitādi mazie fanu konkursiņi bijuši/nebijuši. Bukiji koefus var mainīt vienīgi pēc naudas plūsmas, nevis no bezmaksas konkursiem...
, 2014-05-08 19:54, pirms 10 gadiem
Plēsoņa, Tev ir taisnība! Ideja ir tā pati un realizētājs arī. Atradu cilvēkus kas noticēja šai idejai un lūk arī rezultāts. Toreiz gan konkursa žūriju neizdevās pārliecināt.
, 2014-05-08 22:00, pirms 10 gadiem
Kā var izveidot prognožu spēli tikai priekš pāris draugiem (piem 8 draugiem) neredzu tādu iespēju Redzu tikai kopēju turnīru
, 2014-05-08 22:42, pirms 10 gadiem
to X-men spied Jauns turnīrs un veido vai arī sākumā lapā Izveido jaunu turnīru.
Martins Pospīšils. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Latvijas pretiniecei Slovākijai pievienosies vēl viens NHL spēlētājs

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kalgari "Flames" uzbrucējs Martins Pospīšils apstiprinājis pievienošanos Slovākijas valstsvienībai. Latvija pret slovākiem pasaules čempionātā spēlēs 19. maijā.
Artūrs Šilovs. Foto: Abbotsford Canucks

Šilovam otrā augstvērtīgākā spēlētāja gods pirmajā spēlē AHL kopš marta

Pirmajā spēlē kopš šīs sezonas perioda Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Artūrs Šilovs atvairīja 33 no 36 metieniem, palīdzot Abotsfordas "Canucks" pagarinājumā (4:3) uzveikt Kalgari "Wranglers".
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
6

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".